Kilka spraw wiec moze po kolei:
1. Mefju WYBACZ MI. Wyglada na to ze w piatek niechacy podbilem Ci White'a. Wtedy w ogole tego nie skojarzylem, a teraz do mnie dotarlo, ze to musiales byc Ty (szczegolnie jak wlasnie teraz maila sprawdzilem

). Na usprawiedliwienie powiem tylko ze tez chcialem go kupic. Coz na przyszlosc moge tylko zadeklarowac pakt o nieagresji. No i cukierka to jest imieninowa czekoladke (mozesz sobie wybrac - Golden Rum, Advocat, Michalek)
2. A ja kocham mojego braciszka. I ciesze sie ze w koncu wrocil z Woloskiej. Coz czasami nie jest miedzy nami za dobrze, ale jak go nie ma jest jeszcze gorzej. No moze poza dostepem do internetu wieczorem, podczas jego nieobecnosci bywalo lepiej

Ale to szczegol
3. Wlasnie mi sie skojarzylo ze pare innych osob nie oberwalo cukierkiem. Z zaocznych Aeila, Haken, Vilku, Taurus, Digi dzienni - Mati, Zyrafa, Mika, Gwiazda, oczywiscie Mefju, Senq, Reyestr, Peyot. Lista jest oczywiscie otwarta, ale liczba slodyczy ograniczona. Czestuje do wyczerpania zapasow lub tez zaatakowania lakoci przez jakiegos pasozyta lub slonce (lub jedno i drugie). Uwaga niektore czekoladki zawieraja alkohol wiec sa wyskokowe, pozostale zawieraja arszenik