Nominacje - Miś Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Typy konkursowe + wyróżnienia
A ja wroce nieco do tematu ...
Po pewnym namyśle postanowiłem zdecydować się na takie typy patrząc przez pryzmat forum :
Nominowani - kategoria : Misia :
Happy
m.in.: za prowadzenie części informacyjno-szkolnej i utrzymywanie "życia" (życia zarówno samego forum jak i w zakresie merytorycznym treści tematów [a mówiąc jeszcze prościej za tematy o sprawach "zwykłych" czyli życiowych]) na forum;
Magdusia
za pewnego rodzaju ożywienie forum oraz częstotliwość przejawów bytowania w formie postów;
Magdalena
również za pewnego rodzaju ożywienie forum, choć czasem owszem może nieco "poza tematyczne";
Wyróżnienie :
Xerowka
choć ma na koncie nie tak znowu dużą ilość postów na koncie to mimo wszystko moim zdaniem jest osobą, która dała się zauważyć na forum i to w ujęciu pozytywnym - choćby poprzez łamanie pewnych stereotypów przez żywy udział w temacie "Typnik World Cup 2006"
---
Nominowani - kategoria : Miś :
Sinar
za obecność polegającą na np. próbach animacji forum i ogólnej pieczy [choć przyznam, okresowo mniejszej];
Zielonyszerszen
za trzymanie życia na forum, choć czasem owszem może nieco "poza tematycznie";
Havoc
częstotliwość i ilość wypowiedzi zmniejszyła się jednak ich forma i treść niejednokrotnie w sposób nazwijmy to "realistyczno-nihilistyczny" potrafi stworzyć pewnego rodzaju kontrę i przez to czasem pobudzić dyskusje lub też na chwile wyprowadzić ją ze "słodkiej monotonii"
Wyróżnienie :
Case
pojawia się rzadko ale z uwagi np. na treściwe tematy o aparatach / fotografii czy też przejawiającą się nierzadko bezkompromisowość (w znaczeniu zdroworozsądkowym), pozwala się wyróżnić.
Dziękuję za uwagę (no i oczywiście za otrzymane nominacje)
Ps : starałem się by uzasadnienia były jak najkrótsze a zarazem przekazywały co najważniejsze.

Po pewnym namyśle postanowiłem zdecydować się na takie typy patrząc przez pryzmat forum :
Nominowani - kategoria : Misia :
Happy
m.in.: za prowadzenie części informacyjno-szkolnej i utrzymywanie "życia" (życia zarówno samego forum jak i w zakresie merytorycznym treści tematów [a mówiąc jeszcze prościej za tematy o sprawach "zwykłych" czyli życiowych]) na forum;
Magdusia
za pewnego rodzaju ożywienie forum oraz częstotliwość przejawów bytowania w formie postów;
Magdalena
również za pewnego rodzaju ożywienie forum, choć czasem owszem może nieco "poza tematyczne";
Wyróżnienie :
Xerowka
choć ma na koncie nie tak znowu dużą ilość postów na koncie to mimo wszystko moim zdaniem jest osobą, która dała się zauważyć na forum i to w ujęciu pozytywnym - choćby poprzez łamanie pewnych stereotypów przez żywy udział w temacie "Typnik World Cup 2006"
---
Nominowani - kategoria : Miś :
Sinar
za obecność polegającą na np. próbach animacji forum i ogólnej pieczy [choć przyznam, okresowo mniejszej];
Zielonyszerszen
za trzymanie życia na forum, choć czasem owszem może nieco "poza tematycznie";
Havoc
częstotliwość i ilość wypowiedzi zmniejszyła się jednak ich forma i treść niejednokrotnie w sposób nazwijmy to "realistyczno-nihilistyczny" potrafi stworzyć pewnego rodzaju kontrę i przez to czasem pobudzić dyskusje lub też na chwile wyprowadzić ją ze "słodkiej monotonii"
Wyróżnienie :
Case
pojawia się rzadko ale z uwagi np. na treściwe tematy o aparatach / fotografii czy też przejawiającą się nierzadko bezkompromisowość (w znaczeniu zdroworozsądkowym), pozwala się wyróżnić.
Dziękuję za uwagę (no i oczywiście za otrzymane nominacje)

Ps : starałem się by uzasadnienia były jak najkrótsze a zarazem przekazywały co najważniejsze.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Nominacje... moje
Kobiety:
Happy
Magdusia
+ jedna w sercu
Mężczyźni:
Sinar
Havoc
+ jeden w intelekcie
Happy
Magdusia
+ jedna w sercu
Mężczyźni:
Sinar
Havoc
+ jeden w intelekcie
-
- Wyrocznia WSR
Re: Nominacje... moje
Ech cały czas myślałam, że może ja tam mam troszeczkę miejsca w tym serduszku, ale teraz wszelkie nadzieje zostały rozwiane!wojtkowski pisze:Kobiety:Happy
Magdusia
+ jedna w sercu

Oj nie wiedziałam, że tak starą Hapcię lubicie, że mam aż tyle nominacji...

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Dletego też ja pozwoliłem sobie o krótki opis subiektywnych "za" z uwagi iż patrzyłem przez pryzmat forum - a tu niestety o rewelacje czy też niespodzianki trudno - no chyba że jako "niespodzianke" potraktować to iż pozwoliłem sobie również na niepunktowane "wyróżnienia" w których to znalazł sie Casecreep pisze:towarzystwo wzajemnej adoracji

Tak czy siak : "Nie mam zamiaru okreslac na jakie cechy tego Misia czy Misi powinnismy zwrocic uwage. Rok temu byla to sympatycznosc a w sumie wyszla chyba popularnosc. Kazdy i tak ocenia wg siebie." - zatem TWA i inne nie są zakazane, zwłaszcza gdy kryterium jest "sympatyczność" czy też inne podobne bo ciezko z takimi ludzmi nie utrzymywać - jeżeli jest taka możliwość - kontaktu również w realu

Przyznam iż dziś bawiłem się w małe zliczanie tych nominacji ale kwestie typu podanie samego siebie - nie wiedziałem jak interpretować - bo ograniczenie sie do jednej osoby czy też dwóch już dużo mniej

-
- Loża WSR
"Sympatyczność" to był tylko przykład kryterium jakim głosujący może na przykład się sugerować w swoim wyborze. Przecież "masochiści" mogą wogóle niekonwencjonalne kryterium obrać a inni mogą po prostu obrać drogę stawiania "na pewne konie"

Żeby była jasność ta wypowiedź jest w pełni aseksualna w swym kontekscie

Żeby była jasność ta wypowiedź jest w pełni aseksualna w swym kontekscie