Co jest nieaktualne ?Już nieaktualne .....Tiaa.....
Impreza szkolna na zakończenie semestru - reklama
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Havoc
- Loża WSR

Ty Happy tez sie nei ciesz bo jestes jedyna juz z gory skreslona osoba z listy imprezowiczow
Buahaha wydzial wewnetrzny ktory dzis tez przestaje istniec wystawia Ci tragicznie niska note jesli chodzi o osoby ktore moga bezpiecznie bawic sie i moralnie [sic!] na takiej imprezie
Hehe wiec chyba musimy wypracowac jakis kompromis bo jak tak dalej pojdzie to wszyscy Ci ktorzy sie wczoraj widzielismy beda musieli sobie zorganizowac impreze dla upadlych moralnie

Hehe wiec chyba musimy wypracowac jakis kompromis bo jak tak dalej pojdzie to wszyscy Ci ktorzy sie wczoraj widzielismy beda musieli sobie zorganizowac impreze dla upadlych moralnie
-
CASE
- Ekspert

Jak zwykle będziecie tak [zbyt przewlekle rozwijać wątek] aż do około 40 strony postów, a potem ktoś poda termin imprezy na dzień przed nią i po pierwsze- mało ludzi się zorientuje, a po drugie- ci co nie mają stałego dostępu do netu (np. Ja)tylko są na łasce znajomych, kafejek i czytelni dowiedzą się dzień po. Ot, sprawiedliwość. A poza tym, przyznajcie się, to takie specjalne zagranie, lobby na rzecz wielkiej imprezy WSR, na której zjawią się tylko Happy, Yarlan i Havoc i będzie świetnie. Mam rację? 
-
krakolcia
- Nowy(a)
Re: krakolcia
Lasko słonko, mam nadzieję, że w końcu się ziści, a mamy co oblewać, oj mamylaskosia pisze:krakolcia czy Ty widzisz to co ja??? będzie potancówkajupiiiiiiiii
Czekam z niecierpliwością na wiadomość od Sławka.
Tymczasem ściskam i pozdrawiam :*
-
Somber
- Nowy(a)
hihi Yarl twoja kobieta prosila mnie zebym sie gdzies z boku przyczail i patrzyl czy Happy nie zblizyla sie za bardzo do ciebie, a jak tak to mam robic fotki zeby miala dowody do rozwodu
a tak w ogole to czekam w koncu na date bo jestem cierpliwy i staram sie nie zasmiecac forum - zreszta co widac po skromnej ilosci moich postow
to co obstawiamy ze bedzie z soboty na niedziele tzn. miedzy 2 a 3 lipca?
Yarl ile kuleczek 6mm na to stawiasz 
a tak w ogole to czekam w koncu na date bo jestem cierpliwy i staram sie nie zasmiecac forum - zreszta co widac po skromnej ilosci moich postow
to co obstawiamy ze bedzie z soboty na niedziele tzn. miedzy 2 a 3 lipca?
-
yarlan
- Zawsze coś napisze

Somber - obawiam sie ze wlasnie bedzie w ten weekend.. i okaze sie ze jeden z tych co najwiecej gadali o imprezie nie przyjdzie.. :/
No zale zobaczy sie jeszcze :]
A ty nie licz kulki tylko bys sie kiedys wybral z nami na jakas ustawke
Laskosia - spoko, spoko, trzeba bedzie szybko sobberka spic i dowody spreparowac
No zale zobaczy sie jeszcze :]
A ty nie licz kulki tylko bys sie kiedys wybral z nami na jakas ustawke
Laskosia - spoko, spoko, trzeba bedzie szybko sobberka spic i dowody spreparowac