Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- 
				seize
 - Loża WSR

Po pierwsze nie do konca rozumiem czemu akurat ja jestem wzywany "na pomoc" ale trudno 
Po drugie przyznam ze troche racji ma, jednak osobiscie widze jak wiele rzeczy, postaw itd o ktorych wiele slyszalem w domu, szkole czy tez nawet lekcjach religii jest dzis w deficycie i to niejednokrotnie w ludziach hołdujcym roznym wartosciom ale... zawsze łatwiej jest obwiniac innych niz odnalezc jakas wine w sobie.

Po drugie przyznam ze troche racji ma, jednak osobiscie widze jak wiele rzeczy, postaw itd o ktorych wiele slyszalem w domu, szkole czy tez nawet lekcjach religii jest dzis w deficycie i to niejednokrotnie w ludziach hołdujcym roznym wartosciom ale... zawsze łatwiej jest obwiniac innych niz odnalezc jakas wine w sobie.
- 
				youminu
 - Czasami coś napisze

- 
				seize
 - Loża WSR

No taka pomoc to i ja z checia przyjmeyouminu pisze:łeeeeeech, e, ja tam pomocy nie potrzebóje (chyba, że ktoś chce się pozbyć pieniędzy w formie papierkowej)![]()
youminu pisze:a jak ja jestem praktykującym ateistą to co? już nie tak czy jak?
Yy czekaj a to do czego doklanie sie odosi ? Bo ja nie wiem jak mam sie odniesc
PS: ... -uje sie nie ... i wiadomo co dalej
- 
				Havoc
 - Loża WSR

LOL cholerka one sa wszedzie. ONI są wśród nas!
Eh to jakis spisek USA i NASA
 Mnie zywcem nie wezma predzej sie obleję Lizolem!!
lizol
roztwór krezolu w mydle potasowym. Stosowany w postaci kilkuprocentowych roztworów wodnych do dezynfekcji przedmiotów i pomieszczeń.

Nie msuze dodawac ze skuteczne do pozbywania sie konkurencyjnych sklepow bo smierdzi na 30 metrow

To tak kwoli czarnego-pr 8O

Eh to jakis spisek USA i NASA
lizol
roztwór krezolu w mydle potasowym. Stosowany w postaci kilkuprocentowych roztworów wodnych do dezynfekcji przedmiotów i pomieszczeń.
Nie msuze dodawac ze skuteczne do pozbywania sie konkurencyjnych sklepow bo smierdzi na 30 metrow
To tak kwoli czarnego-pr 8O
- 
				seize
 - Loża WSR

Zniesmaczony brakiem konsekwencji dla autorskich "fin&q
... wylewanie osobistych, zali, pretensji pod plaszczykiem "bezczelnej parodii..." a chyba rzekl bym iż moze nawet swoistej "bezczelnej parodii dyskusji ..."

- s_wojtkowski
 - Wyrocznia WSR

Słaby żart, taki trochę wnerwiający
Ostatnio wnerwia mnie to, że nic mnie nie wnerwia. To bardzo męczące na dłuższą metę, jak Cię nic (naprawdę nic!) na serio nie wnerwia.
Żartuję.

Żartuję.