Martha pisze:No oczywiscie powinny sie znalezc obowiazkowe zajecia poza semestrami, czyli w okresie wakacyjnym

bo wiem z autopsji ze moze to umknac uwadze
no i oczywiscie wszelkie daty, typu - ile mamy czasu na zaliczenie praktyk, do kiedy skladamy indeksy, kiedy zaczyna i konczy sie sesja itp itd..
Takie rzeczy to tylko w Erze!
Jeśli chodzi o to kiedy składamy indeksy, kiedy zaczyna i kończy się sesja to znajdzie się to w Kalendarzu roku szkolnego oraz każorazowo na tablicach ogłoszeń i na Forum w topiku, który będzie sesji dotyczył.
Jeśli chodzi o
praktyki to generalnie ja zaliczam je po czwartym semestrze nauki w momencie wystawiania świadectwa, ale podanie jeśli chcecie je przełożyć na inny termin niż obowiązujący (czyli czerwiec-wrzesień po drugim semestrze!) powinno się swoją drogą znaleźć w szkole! Grupy marcowo-lutowe zaliczają praktyki w wybranym przez siebie i ustalonym z Panem Wojtkowskim terminie! Uwaga: to tylko
grupy dzienne!
Poza tym cały kalendarz znajdzie się w Niezbędniku, który każdy dostanie do ręki, będzie wywieszony na korytarzu oraz będzie w Niezbędniku Słuchacza na Froum Osłoszenia dla Słuchaczy WSR!
Sesja w
szkole dziennej trwa w sumie dwa tygodnie. Pierwszy tydzień jest to
sesja egzaminacyjna drugi zaś jest to
sesja egzaminacyjna poprawkowa, żebyście zaliczyli to czego nie udało Wam się zaliczyć w pierwszym terminie. Te dwa terminy są
bezpłatne dla wszystkich tych, którzy uczęszczali na zajęcia i zostali przez wykładowców dopuszczeni do egzaminów!
Dla
grup dziennych techniki sprzedaży są nierozerwalnie związane z drugim przedmiotem, który nazywa się warsztaty internetowe (I). Co oznacza, że zalicza się je w tym samym terminie.
Od tego semestru
nowością będzie,
że warsztaty fotograficzne oraz warsztaty rysunkowe (te, które zaliczacie jako obowiązkowe) nie będą się liczyły jako przedmioty dodatkowe. A oznacza to, że oprócz nich musicie wybrać dwa inne przedmioty dodatkowe! Ale o tym jeszcze oddzielnie napiszę w drugim topiku! Czy to jest dla Was zrozumiałe?!?!

Jeśli będziecie zaliczać po raz drugi któryś z tych warsztatów to będzie on już liczony jako dodatkowy!
Co jeszcze mogę dla Was zrobić? Żebyście to wszystko pojęli?