Świeżaczki na WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Bywalec
sie usmialam z tych Waszych dywagacji na temat rzeczonej imprezy...
po pierwsze tak. jak jest Gangsta to nie ma miejsca na jakakolwiek moralnosc... sex drugs n rock'n' roll po prostu...
dwa... utrwalacze dziewkow obrazow jak najbardziej MILE widziane bedzie sie z czego smiac pozniej...
trzy... ze yyy ten charyzmatyczny przywodca to niby ze ja? okej ja tam nie mam nic przeciwko
cztery... plakaty w sumie starszaczki moglyby zrobic noo:P plisss....
piec .. ja prosze zeby kazdy kto tutaj to czyta sie odzywal.. a nie po cichaczu ogladacie, obserwujecie, czy dystansujecie sie do sytuacji jak np Paziu, ale nic nie mowicie....
szesc...Happy ja tam w Ciebie wierze, a Madras moj drogi... nawet jak sprowadzisz ukraincow, nawet jak bedziesz probowal za pomoca najnowszych technologii zrobic krzywde twardym dyskom Hapci to gorzko tego pozalujesz... nawet jak nie masz gilgotek zagilgoczemy Cie na smierc.
ot co! organizacja ogniska poszla w ruch!:P:P

po pierwsze tak. jak jest Gangsta to nie ma miejsca na jakakolwiek moralnosc... sex drugs n rock'n' roll po prostu...
dwa... utrwalacze dziewkow obrazow jak najbardziej MILE widziane bedzie sie z czego smiac pozniej...
trzy... ze yyy ten charyzmatyczny przywodca to niby ze ja? okej ja tam nie mam nic przeciwko
cztery... plakaty w sumie starszaczki moglyby zrobic noo:P plisss....
piec .. ja prosze zeby kazdy kto tutaj to czyta sie odzywal.. a nie po cichaczu ogladacie, obserwujecie, czy dystansujecie sie do sytuacji jak np Paziu, ale nic nie mowicie....
szesc...Happy ja tam w Ciebie wierze, a Madras moj drogi... nawet jak sprowadzisz ukraincow, nawet jak bedziesz probowal za pomoca najnowszych technologii zrobic krzywde twardym dyskom Hapci to gorzko tego pozalujesz... nawet jak nie masz gilgotek zagilgoczemy Cie na smierc.
ot co! organizacja ogniska poszla w ruch!:P:P

-
- Początkujący(a)
-
- Bywalec
-
- Początkujący(a)
ja mam dyski jak HappyMartha pisze:zdjecia nie po to beda, zeby sie z nich posmiac, tylko zeby bardziej sie wspomnienia utrwalily![]()

zreszta... co tu dywagowac. zobaczycie mnie - zrozumiecie

z dobrego serca radzilem, bo nawet w cyfrowych klisze pekaja, ale ... no na wlasna odpowiedzialnosc

-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Początkujący(a)
Primo: ja jestem wyjatkowy element i dlatego pod ochronaGangstaGirl pisze:wczesniej nie znales mnie. to raz a dwa to nie konkurs tylko licytacja:P i jeszcze mi powiedz ze licytyacja to forma konkursu to zastrzele:P:P

Secundo: nie znalem

Tertio: a licytacja to forma konkursu

no chyba, ze sie licytuje mini Dody <hahaha>

<ucieka_przed_strzalami_GangstaGirl>
a wlasnie, jeszcze pytanko. pozwolenie na bron posiada ?? ;> bo jak nie, to zaraz donos

-
- Bywalec