Miss i Mister WSR 2007/2008
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
oko mnie rozbolało...
mógł by mi ktoś na GG albo jak kolwiek wysłać kiedy i gdzie dokładnie jest impreza? jeżeli nie bo te informacje były już gdzieś podane albo i nadal są, to nie. Lecz jeżeli znajdzie się osoba chętna udzielić mi takiej informacji gdyż zna odpowiedź i ma ją w głowie albo na kartce na monitorze czy gdzie kolwiek, to proszę o taką informację. (użyłem słowa "proszę")
mógł by mi ktoś na GG albo jak kolwiek wysłać kiedy i gdzie dokładnie jest impreza? jeżeli nie bo te informacje były już gdzieś podane albo i nadal są, to nie. Lecz jeżeli znajdzie się osoba chętna udzielić mi takiej informacji gdyż zna odpowiedź i ma ją w głowie albo na kartce na monitorze czy gdzie kolwiek, to proszę o taką informację. (użyłem słowa "proszę")
-
- Wyrocznia WSR
No coś Ty nie załamuj się. Ona jest bardzo ładna. Także czym tu się załamywać.Kawka03 pisze:Happy jestes juz kolejna osoba ktora mi to mowi 8OHappy pisze: Tak trochę też podobnie do tej pani z "Klątwy"
...
Chyba powinnam sie zalamac 8O

-
- Loża WSR
Bez przesady zdjecie to jest zdjecie. Czlowiek to nie zdjecie. Sam to wiem bo niefotogeniczny* jestem
Poza tym podejrzewam ze to podobienstwo na tej fotce wcale nie musi byc przypadkowe. Calkiem mozliwe ze bylo to zamierzone. Przez fotografa lub fotografowana 
* - normalnie to sie nazywa piekny inaczej

* - normalnie to sie nazywa piekny inaczej

-
- Zadomowił(a) się
Zawsze mowiono mi to "na zywo" wiec to nie wina zdjecia, tj na foto wygladam tak jak w rzeczywistosci (przewaznie). I bylo ono zrobione spontanicznie bez zadnych ukrytych intencji 
Odkad jestem w Warszawie to coraz czesciej ludzie mowia mi ze jestem podobna do roznych znanych postaci ale ta z klatwy to najczesciej... i najmniej sie z tego porownania ciesze

Odkad jestem w Warszawie to coraz czesciej ludzie mowia mi ze jestem podobna do roznych znanych postaci ale ta z klatwy to najczesciej... i najmniej sie z tego porownania ciesze

-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Po prostu strach sie bacKawka03 pisze:Zawsze mowiono mi to "na zywo" wiec to nie wina zdjecia, tj na foto wygladam tak jak w rzeczywistosci (przewaznie).

Oj, ale Ty Artur0 to pewnie nie jestes az tak obiektywny (z oczywistych wzgledow). No dobra wierze na slowoArtur0 pisze:W rzeczywistości jest o niebo (a nawet dwa) lepiej.![]()