CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Chodziło mi o to, że to twoje odliczanie brzmi złowrogo i że brzmi jakby coś w życiu miało się skończyć (nie owo odliczanie tylko coś namacalnego). Nie wiem czy rozumiesz. Ja chcę, żeby ono się już jak najszybciej skończyło. Jest strasznie dołujące i powoduje niemiłą niepewność co do zdarzeń z którymi owo odliczanie jest związane...
Sorry, ale ostatnio jakoś nie chce mi się myśleć i nie mam siły myśleć nad tłumaczeniem, jeśli nadal nie jest jasne mam nadzieję, że Gdynia pomoże...

Sorry, ale ostatnio jakoś nie chce mi się myśleć i nie mam siły myśleć nad tłumaczeniem, jeśli nadal nie jest jasne mam nadzieję, że Gdynia pomoże...
-
- Loża WSR
dajcie sobie jeszcze troszkę czasu , później bedzie lepiejHappy pisze:Chodziło mi o to, że to twoje odliczanie brzmi złowrogo i że brzmi jakby coś w życiu miało się skończyć (nie owo odliczanie tylko coś namacalnego). Nie wiem czy rozumiesz. Ja chcę, żeby ono się już jak najszybciej skończyło. Jest strasznie dołujące i powoduje niemiłą niepewność co do zdarzeń z którymi owo odliczanie jest związane...![]()
![]()
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Ech kurcze dajcie juz spokoj. Pytania i odpowiedzi, atmosfera takie jak na konferencji prasowej trenera Janasa.
Moja teoria jest taka ze chodzi o wakacje. I pozniej bedzie odliczanie odwrotne. Jak teraz jest chlod to pozniej bedzie cieplo. Bo w sumie sie jeszcze bardziej ociepli w koncu to lipiec co nie.
Moja teoria jest taka ze chodzi o wakacje. I pozniej bedzie odliczanie odwrotne. Jak teraz jest chlod to pozniej bedzie cieplo. Bo w sumie sie jeszcze bardziej ociepli w koncu to lipiec co nie.
-
- Loża WSR
Sinar : Twoja teoria powinna byc chyba taka do jakiej wczesniej sie odwołałem - czyli "agresywna kampania" hyhy 
O wakacje nie chodzi - bo takowe choć stacjonarne to już jakiś czas trwaja
Wstecznego nie bedzie, jak zakonczy sie cykl to juz zadnego liczenia nie bedzie. A skladowe tego zwiastowanego "projektu" byly jak mowie już kiedys zaprezentowane i to nie na płaszczyznie forum.

O wakacje nie chodzi - bo takowe choć stacjonarne to już jakiś czas trwaja

Wstecznego nie bedzie, jak zakonczy sie cykl to juz zadnego liczenia nie bedzie. A skladowe tego zwiastowanego "projektu" byly jak mowie już kiedys zaprezentowane i to nie na płaszczyznie forum.
-
- Loża WSR
Na konferencji dzis nie widzialem Czapli. Poza Zurawiem byl Kuszczak, Giza i Klejdienst
Seize po prostu w obecnych okolicznosciach przyrody troche nas niepokoja te teasery Twojej kampani
Tak apropos
Reporterka: Jaki bedzie sklad na Ekwador?
Janas: Zobaczy pani
Reporterka: Jak pan sie czuje?
Janas: Jak pani widzi

Seize po prostu w obecnych okolicznosciach przyrody troche nas niepokoja te teasery Twojej kampani
Tak apropos
Reporterka: Jaki bedzie sklad na Ekwador?
Janas: Zobaczy pani
Reporterka: Jak pan sie czuje?
Janas: Jak pani widzi

-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR
No mi chodzi bardziej o głosy tych którzy czują iż gwałci to ich poczucie estetyki, sytuacji etc etc. i najchetniej woleli by zeby zostało to zakończone a nie -mówiąć może nieco brutalnie ale szczerze- wyłącznie czysto forumowe przejawy "troski" - bo jak narazie to rozumiem iż tylko Happy moge -w przenosni- umiescic na takowej "liscie przeciwników".