CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
seize
- Loża WSR

No coż ja po prostu jakis przejaw "niezadowolenia" to uszlyszalem zasadniczo wyłącznie od Ciebie... zreszta to nie istotne. Tak czy siak gotów zatem jestem w trybie natychmiastowym zakończyć owo cykliczne zmienianie avatarów (czyt. tej serii) jeżeli w sposob jednoznaczny bede miał pewność iż wraz z ich zakończeniem skończą się wszelkie dyskusje w ich zakresie (sens, celowość, znaczenie, analiza etc) na wszelkich płaszczyznach komunikacji (forum,gg etc). kropka
Coż może zatem jako pani psycholog sięgniesz do psychologii wychowawczej i jakoś pomożesz im w tej nieśmiałości - bo siedząc cicho napewno nie maja szansy zmienic tego co uważają że "wygląda strasznie"
Coż może zatem jako pani psycholog sięgniesz do psychologii wychowawczej i jakoś pomożesz im w tej nieśmiałości - bo siedząc cicho napewno nie maja szansy zmienic tego co uważają że "wygląda strasznie"
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Rozwojowej nie używałam za bardzo. Każdy człowiek ma swoją własną osobowość i nie należy jej tłumić ani zmieniać na siłę bo z tego więcej niekorzyści i poczucia dyskomfortu psychicznego niż korzyści. Także nikogo na siłę zmieniać nie będę. Są tacy co to hop do przodu (np. Gdynia) i są tacy co wolą na uboczu... To niech tam zostaną jak im tak dobrze!
A Ty z odliczaniem zrób co chcesz, naprawdę. Ja tylko sugerowałam, że w obecnych okolicznościach przyrody jest to nie wskazane, ale decyzja należy do Ciebie...

A Ty z odliczaniem zrób co chcesz, naprawdę. Ja tylko sugerowałam, że w obecnych okolicznościach przyrody jest to nie wskazane, ale decyzja należy do Ciebie...
-
seize
- Loża WSR

No to też wyszedłem naprzeciw w temacie zakończenia skoro zrobił się taki szum i jest to odbierane na sytuacje obecna niestosowne. Dlatego tez pozostaje liczyć na ewentualne uwagi i komentarze bo jak sama ostatnio stwierdziłaś nie jestem w stanie przewidziec co kogo poruszy.
... ale kiedy ja wychodze naprzeciw to nagle całość jasnego nawoływania się cofa ...ech
... ale kiedy ja wychodze naprzeciw to nagle całość jasnego nawoływania się cofa ...ech
-
seize
- Loża WSR

-
zielonyszerszen
- Loża WSR