Impreza szkolna na zakończenie semestru - reklama
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Krótko i treściwie
Sobota, 02 lipca, 19:00
klub NewDeep
Warszawa, ul. Racławicka 99 (forty)
Wszystkie dalsze szczegóły - jutro do południa.
Uwaga! Proszę już intensywnie promowac tę imprezę.
klub NewDeep
Warszawa, ul. Racławicka 99 (forty)
Wszystkie dalsze szczegóły - jutro do południa.
Uwaga! Proszę już intensywnie promowac tę imprezę.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Re: Precz z obrzydliwą komercją, kurza twarz
Hmm z tego co widze to tego dnia w tym klubie jest impreza z muzyka : TECHNO, TRIBAL TECHNO, INDUSTRIAL TECHNO, MINIMAL, FUNKY TECH ...wojtkowski pisze:Starlight to komercyjna dziura. Potrzeba nam teraz czegoś undergroundowego. Niech również alternatywni (a nie tylko discomani) maja coś z WSR.
Czyli jak widze alternatywa bardziej z cyklu 'trendy umcyk' ....

-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Fakt techno to szczyt undergroundu wystarczy sie przejsc kiedys do Lokomotywy. Wszystkim fanom sportow extremalnych bardzo polecam. Jest jednak jeden maly szkopol
Bez scyzoryka, kilograma prochow, plastiku, dresow, bolka bejzbolka mozna zostac nie wpuszczonym
Poza tym z tego co wiem wlasciciel lokalu nei ponosi odpowiedzialnosci za wszelkei urazy fizyczne powstale w skutek przebywania w lokalu. btw. i zalecam wziasc 2 buraki (tel. komorkowe) Bo jak ukradna pierwszy to z drugiego bedzie mozna zadzwonic na pogotowie i na policje tez o ile jeszcze starczy sil
exerpts from "Unwritten Book of Clubbing Rules" 

-
- Nowy(a)
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- akademiareklamy.edu.pl
szkoła reklamy impreza
zawsze taka pomoc jest potrzebna, nie ma nic bowiem bez pracy, szczególnie jeśli mamy sie dobrze bawić a mamy kilka pomysłów na niespodzianki
-
- Ekspert
Ja jestem bardzo za... miejsce nie istotne, chociaż też ważne. Ja już zaczynam promawać impre wśród swoich ziomków z listy gg itd. O kurcze- nie mam pojęcia jak tam trafić, ale w końcu jakoś tam przybędę- nie ma bata żeby mnie nie było
... cieszę się, że impreza będzie. Zaraz będę krzyczałą – AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! O KURCZE- DZIĘKI Wam wielkie- ja tak lubię, nasze wsrowe spotkania :]