Ognisko WSR w Powsinie 9 września 2005 r. (piątek)!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Yoł men!
Ja uważam, że jak na dotychczas zaobserwowane przez ze mnie zrywy WSR to był dziki tłum! I oby tak trzymać! Do tej pory pojawiało się znacznie mniej ludzi! A to było wręcz pospolite ruszenie!
Mam nadzieję ,że nasz nowy pierwszy rok okaże sie bardziej zabawowy niż wcześniejsze i dotrzyma mi kroku w zabawach!
Jesteśmy ogromnie wzruszeni, że Was tyle przybyło, odnaleźliśmy sens próby ustalania terminu następnych spotkań!
O chyba ktoś chce mi wysłać 'Pomarańcze"
Nie patrz jak ja tańczę.... Oto pomarańcze....
Ta prywatka to nie sen.....
Bardzo fajny facet, ten co z toba przyszedł tu...
Uuuuu....
Ja uważam, że jak na dotychczas zaobserwowane przez ze mnie zrywy WSR to był dziki tłum! I oby tak trzymać! Do tej pory pojawiało się znacznie mniej ludzi! A to było wręcz pospolite ruszenie!
Mam nadzieję ,że nasz nowy pierwszy rok okaże sie bardziej zabawowy niż wcześniejsze i dotrzyma mi kroku w zabawach!

O chyba ktoś chce mi wysłać 'Pomarańcze"

Nie patrz jak ja tańczę.... Oto pomarańcze....
Ta prywatka to nie sen.....
Bardzo fajny facet, ten co z toba przyszedł tu...
Uuuuu....
-
- Loża WSR
No no jak sie patrzy na zdjecia to tak jakby czlowiek z tamtad jeszcze nie wrocil i ognisko toczylo sie dalej
Jezeli chodzi o ta ilosc osob to moze tak : osob bylo duzo aczkolwiek nie tyle ile zapowiadalo sie ze bedzie
Poprzednie tego typu atrakcje jezeli chodzi o osoby to byla praktycznie tylko ekipa Narcyz Clubu i towarzysze / sympatycy 

-
- akademiareklamy.edu.pl
imprezy w szkole reklamy - płonący temat
jakie to ma znaczenie ile było osób, wazne, ze miło spędziliście czas, zamiast z setką się nudzić lepiej czas ochoczo spędzić z całą flaszką /żart ofcourse/
a tak nie bezpośrednio nawiązując do tematu usłyszałem dziś niezły tekst w lecznicy ordynatorskiej przy nowym świecie - facet mówi do alergologa, że ma uczulenie na chmiel i nie może pić piwa a lekarz mu na to: "niech pan pije wódkę"
a tak nie bezpośrednio nawiązując do tematu usłyszałem dziś niezły tekst w lecznicy ordynatorskiej przy nowym świecie - facet mówi do alergologa, że ma uczulenie na chmiel i nie może pić piwa a lekarz mu na to: "niech pan pije wódkę"
-
- Loża WSR
Re: imprezy w szkole reklamy - płonący temat
Dokladnie! Zreszta odnosze wrazenie ze skoro do wczesnych godzin rannych dosc spora grupka osob wytrwala to raczej znaczy to ze czas milo im plynal. A czy to bylo 0,2‰ czy tez 5,2‰ ... ogółu to nie ma co wnikacaw pisze:jakie to ma znaczenie ile było osób, wazne, ze miło spędziliście czas [...]

-
- Wyrocznia WSR
Było bardzo, bardzo fajnie! Mamy bardzo fajny nowy narybek. Niektórzy są mocno zakręceni, Yoł men! inni nieco mniej, ale koty są bardzo fajne! Bardzo się cieszę, że przede mną takie fajne dwa lata!
Ja tam byłem, z nimi wodę piłem i tej wersji będe się trzymać!
A czy wszyscy dortali szczęśliwie do domu?? Wypowiadać mi się tu, a czy grupa która ostatnia opuszczała ognsiko po naszym wyjściu ok 6 dortarła też?? Ivon? Aga, Yol, yol, mario, maciek? Zgłaszać mi tu się! 8O Gucia się już rano zameldowała na GG, więc wiem, że jest cała!

Ja tam byłem, z nimi wodę piłem i tej wersji będe się trzymać!

A czy wszyscy dortali szczęśliwie do domu?? Wypowiadać mi się tu, a czy grupa która ostatnia opuszczała ognsiko po naszym wyjściu ok 6 dortarła też?? Ivon? Aga, Yol, yol, mario, maciek? Zgłaszać mi tu się! 8O Gucia się już rano zameldowała na GG, więc wiem, że jest cała!

-
- Czasami coś napisze
PILNE
CZY KTOŚ ZNA LOSY LATARKI DLA PRZYPOMNIENIA -- BYŁA ONA ŻÓŁTA A W ŚRODKU 2 BATERJE PHILIPSA
Pilne drugiej latarki nie mam a ta bedzie mi potrzebna, więc jeśli ktoś ma to zaprazsam na gg albo niech tutaj sie odezwie !!!!

Pilne drugiej latarki nie mam a ta bedzie mi potrzebna, więc jeśli ktoś ma to zaprazsam na gg albo niech tutaj sie odezwie !!!!

-
- Loża WSR
Tak dzis ta kwestie omawialem gdzy domyslam sie iz jest to ta z ktora samotnie wracalem z zakupow po uprzednim otrzymaniu jej od osob z ktorymi szedlem w drodze do Tesco / srodkow komunikacji - przy jej otrzymywaniu dostalem informacji aby oddac ja 'Ani' itd i ze to jak wroce jej oddac - co skrzetnie po powrocie uczynilem. Dalsze losy sa mi nie znane.
Na powyszy tekst nie daje 100% gwarancji ze mowietu o tej ktora jest szukana ale takie odosze wrazenie.
Na powyszy tekst nie daje 100% gwarancji ze mowietu o tej ktora jest szukana ale takie odosze wrazenie.
-
- Loża WSR
seize pisze:Dzis ta kwestie omawialem gdzy domyslam sie iz jest to ta z ktora samotnie wracalem z zakupow po uprzednim otrzymaniu jej od osob z ktorymi szedlem w drodze do Tesco / srodkow komunikacji - przy jej otrzymywaniu dostalem informacje aby oddac ja jak wroce 'Ani' [opis wskazywal mi na osobe ktorej jakbym nie widzial to zglosic sie do Willego a on juz bedzie wiedzial] itd - co skrzetnie po powrocie uczynilem. Dalsze losy sa mi nie znane.
Do moderatorow : poprzedni post mozna usunac gdyz po zapoznaniu sie z jego skladnia owladnela mna groza
/ARE YOU SURE?/andy/
-
- Nowy(a)