Plener "zaoczny"
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
To ja to ja Kryszczyn z tv . Witajcie to mój dziewiczy post na forum .
Wyjazd uważam za bardzo bardzo udany .Fajna atmosfera i ludzie w otoczeniu niepowtarzalnego klimatu Kazimierza. Było troszkę zimno ale za to gorąco w nocy
Starałem się dużo rejestrować moim szklanym okiem choc nie zawsze mogłem
szczególnie rano .Ale mimo wszystko mamy potworną ilość materiału (prawie 2 godz.) i nie byłem w stanie zmontować go na najbiliższy zjazd. Może spróbuję chociaż jakiś klipik z tego zlepić ale nie obiecuję. Zmontowałem za to sondę o Kazimierskim Koguciku myślę że zostanie zaprezentowana na zjezidzie 
Tymczasem biorę się do pracy dozobaczenia w łyk end
Wyjazd uważam za bardzo bardzo udany .Fajna atmosfera i ludzie w otoczeniu niepowtarzalnego klimatu Kazimierza. Było troszkę zimno ale za to gorąco w nocy

Tymczasem biorę się do pracy dozobaczenia w łyk end

-
- Zaczyna działać
-
- Nowy(a)
Mi się obiło o uszy że materiały mamy przynieść na zajęcia w niedzielę, ale może faktycznie wcześniej (w sobotę) będzie coś specjalnie organizowane ? , a może zanieść materiały na dodatkowe zajęcia (warsztaty foto) w sobotę ?
hmm wiele tego nie ma (trudne tematy były
) ale warto spróbować
.
ps. ewentualnie z płytką z materiałami można chodzić przez cały weekend
hmm wiele tego nie ma (trudne tematy były

ps. ewentualnie z płytką z materiałami można chodzić przez cały weekend

-
- Początkujący(a)
bardzo się starałam wyzdrowieć ale wczoraj mnie szef przegonił po całej warszawie i dorobiłam sie na amen, w nocy mało nie umarłam z gorączki miałam jakieś majaki aż w końcu zasnęłam o 5 rano, nie pospałam długi bo już o 5:30 niejaki ananas do mnie zadzwonił z chęci posłuchania mojego grania na czekanie... więc jeszcze ucięliśmy sobie wieczorno nocną pogawędkę której nie pamiętam bo byłam nieprzytomna i poszłam spać... teraz czuję się tak jakby mnie nie było i nie będzie jeszcze przez tydzień, wiec jest kiepsko i nie ma sensu abym was pozarażała ot co.magdawwa pisze:WHAT !?!?!?! Nie będzie Cię na zjeździe ???Anamis pisze:mam nadzieje ze opiero w przyszły zjeździe na ten nie dojadę niestety... bo na następny już nikt by nie przyjechał... niestety moj stan zdrowia mi na to nie pozwala... ;(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przykro mi jeśi kogoś zawiodłam moją nieobecnością, proszę wytłumaczyć wykładowcom jak jest sytuacja bo czuję się z tym koszmarnie... szczególnie uprasza się o przeproszenie w moim imienu Pana Szulca od Ilustratora ... nie była to ucieczka przed jego 65 logami bo większość zrobiłam

Bużka
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)