Impreza szkolna na zakończenie semestru - reklama
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Zyrafko juz Ci pokazuje jak tam trafic. Masz tu mape do "skarbu"
http://www.clubbing.pl/Images/club_dojazd/570.jpg
Btw. tej pomocy to kiedy/gdzie mozna sie dowiedziec wiecej szczegolow?

http://www.clubbing.pl/Images/club_dojazd/570.jpg
Btw. tej pomocy to kiedy/gdzie mozna sie dowiedziec wiecej szczegolow?
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Hehe Mokotow Raclawicka to sa moje rodzinne strony. Kiedys mieszkalem niedaleko. Chodzilem do przedszkola, podstawowki, na religie, na Gwardie. A juz pozniej do liceum.
O ile dobrze pamietam tez w tych okolicach bylem 1. nieoficjalnej impezie WSR. Jeszcze przed Shado skoczylismy z ludzmi z zaocznych (m.in. Aga - obecnie dzienna, Aneta, Marzena, Piotrek)niecale 2 lata temu. Z ta roznica ze to byl Bikers Place a nie New Deep
Dojazd jest dziecinnie prosty. Jedziemy metrem. I dalej sa 2 mozliwosci:
1. Wysiadamy na Wierzbnie i dalej tramwajem 33 w kierunku telewizji a nie Pulawskiej. Wysiadamy rog Raclawickiej i Woloskiej. Przechodzimy na druga strone torow i idziemy kawalatek Raclawicka. Klub (jesli to ten sam) powinien byc tak bardziej w glebi nie przy samej ulicy wiec trzeba sie rozgladac. Ale przeciez wszystko widac na zalaczonej przez Havoca mapce.
2. Wysiadamy na stacji Raclawicka. Cofamy Niepodleglosci do tylu na przystanek na ulicy Raclawickej. I dalej autobusem. Na pewno juz od czasow prehistorycznych jezdzi tam 172. Jedziemy Raclawicka do przystanku za torami tramwajowymi. Teraz tylko trzeba przejsc na 2. (nieparzysta) strone ulicy. Bo ta jest akurat parzysta. A dalej posuwamy sie ruchem konika szachowego
Raclawicka tak jak w punkcie nr.1
O ile dobrze pamietam tez w tych okolicach bylem 1. nieoficjalnej impezie WSR. Jeszcze przed Shado skoczylismy z ludzmi z zaocznych (m.in. Aga - obecnie dzienna, Aneta, Marzena, Piotrek)niecale 2 lata temu. Z ta roznica ze to byl Bikers Place a nie New Deep

Dojazd jest dziecinnie prosty. Jedziemy metrem. I dalej sa 2 mozliwosci:
1. Wysiadamy na Wierzbnie i dalej tramwajem 33 w kierunku telewizji a nie Pulawskiej. Wysiadamy rog Raclawickiej i Woloskiej. Przechodzimy na druga strone torow i idziemy kawalatek Raclawicka. Klub (jesli to ten sam) powinien byc tak bardziej w glebi nie przy samej ulicy wiec trzeba sie rozgladac. Ale przeciez wszystko widac na zalaczonej przez Havoca mapce.
2. Wysiadamy na stacji Raclawicka. Cofamy Niepodleglosci do tylu na przystanek na ulicy Raclawickej. I dalej autobusem. Na pewno juz od czasow prehistorycznych jezdzi tam 172. Jedziemy Raclawicka do przystanku za torami tramwajowymi. Teraz tylko trzeba przejsc na 2. (nieparzysta) strone ulicy. Bo ta jest akurat parzysta. A dalej posuwamy sie ruchem konika szachowego

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Potwierdzenie, że Sinar dobrze opisał jak dotrzeć do NewDeep
Jako że byłem w NewDeep wczoraj, jestem uprawniony do potwierdzenia, że Sinar bardzo pięknie i dokładnie to wszystko (co powyżej) opisał.
-
- Czasami coś napisze
Można jeszcze skorzystać z wyszukiwarki połączeń ZTM.
http://www.ztm.waw.pl/wyszuk.php
Ja bez niej,to bym nigdzie nie trafiła
http://www.ztm.waw.pl/wyszuk.php

-
- Wyrocznia WSR
A oto numery autobusów i tramwajów spisane z lotu mustanga Sławka na gazecie codziennej:
Wszystkie przystanki w okolicach skrzyżowania Racławickiej i Wołoskiej!
Tramwaje:
10, 17, 33
Autobusy (zatrzymujące się na Wołoskiej):
107, 117, 192 i nocny 604
Autobusy (zatrzymujące się na Racławickiej):
172, 301
Trzeba skierować swoje kroki ulicą Racławicką w stronę Ochoty i skręcić w drugą uliczkę (nie ulicę!) w lewo (idąc od strony ulicy Wołoskiej) i jak skręcimy przejść kawałek i będzie brama. Na bramie jest logo firmy PRODEKOR (najbardziej chyba rzucające sie w oczy) jest też, ale mało widoczne logo (koloru zdaje sie czarnego NewDeep) należy wejść w tę bramę, skręcić w prawo i przejść dość spory kawałek mijając po drodze jakieś firmy i zakłady. Następuje zwężenie drogi, ale jeszcze idziemy dalej mijając na trasie takie 2 charakterystyczne garby na drodze i to już niedaleko. Idziemy dalej aż w końcu po lewej stronie pojawi się naszym oczom charakterystyczne wejście do bunkra (rozpoznawalne nawet dla mniej militarnych kobiet). I oto ukaże się najwspanialszy klub Warszawy, w którym to będą bawić się tego wieczoru najznamienitsi goście z WSR! Jestem kobietą, więc drobne ostrzeżnie dla płci pięknej: okolica obfituje w wszelkiego rodzaju, gęsta florę (czytaj drzewa i krzewy) więc starajcie się nie wracać same nocą tylko tworzyć bardziej lub mniej zaprzyjaźnione grupki powrotowo-afterkowe!
To wszystko spisałem ja Wincenty Kadłubek (kronikarz WSR) kompletnie nie znający się na stronach świata i kierunkach lewo-prawo, ale mam nadzieję, że z pomocą Opatrzności traficie i bedziecie się świetnie bawić!
Nie wiem czy dobrze wszystko opisałem bo jak wiecie pamięć nieco mi szwankuje!
Wszystkie przystanki w okolicach skrzyżowania Racławickiej i Wołoskiej!
Tramwaje:
10, 17, 33
Autobusy (zatrzymujące się na Wołoskiej):
107, 117, 192 i nocny 604
Autobusy (zatrzymujące się na Racławickiej):
172, 301
Trzeba skierować swoje kroki ulicą Racławicką w stronę Ochoty i skręcić w drugą uliczkę (nie ulicę!) w lewo (idąc od strony ulicy Wołoskiej) i jak skręcimy przejść kawałek i będzie brama. Na bramie jest logo firmy PRODEKOR (najbardziej chyba rzucające sie w oczy) jest też, ale mało widoczne logo (koloru zdaje sie czarnego NewDeep) należy wejść w tę bramę, skręcić w prawo i przejść dość spory kawałek mijając po drodze jakieś firmy i zakłady. Następuje zwężenie drogi, ale jeszcze idziemy dalej mijając na trasie takie 2 charakterystyczne garby na drodze i to już niedaleko. Idziemy dalej aż w końcu po lewej stronie pojawi się naszym oczom charakterystyczne wejście do bunkra (rozpoznawalne nawet dla mniej militarnych kobiet). I oto ukaże się najwspanialszy klub Warszawy, w którym to będą bawić się tego wieczoru najznamienitsi goście z WSR! Jestem kobietą, więc drobne ostrzeżnie dla płci pięknej: okolica obfituje w wszelkiego rodzaju, gęsta florę (czytaj drzewa i krzewy) więc starajcie się nie wracać same nocą tylko tworzyć bardziej lub mniej zaprzyjaźnione grupki powrotowo-afterkowe!
To wszystko spisałem ja Wincenty Kadłubek (kronikarz WSR) kompletnie nie znający się na stronach świata i kierunkach lewo-prawo, ale mam nadzieję, że z pomocą Opatrzności traficie i bedziecie się świetnie bawić!
Nie wiem czy dobrze wszystko opisałem bo jak wiecie pamięć nieco mi szwankuje!

-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
A jak ktoś nie zrozumiał nic z tego opisu [bo i takie głosy do mnie właśnie dochodzą na GG] to niech dzwoni do mnie do szkoły jutro od 9.00 - 14.30 to spróbuję bardziej łopatologicznie wytłumaczyć! Dojście nie jest faktycznie takie super proste, ale dacie radę. Wierzę w to!!
Nie wiem natomiast jak tam z parkowaniem samochodów, ale mam nadzieję, że dużo ich nie będzie, bo w końcu jest talon na półgratis szampalon
. Nie wiem, czy ta brama będzie otwarta na wjazd pojazdów mechanicznych, ale jak nie to parkujcie jakoś na Racławickiej!
Nie wiem natomiast jak tam z parkowaniem samochodów, ale mam nadzieję, że dużo ich nie będzie, bo w końcu jest talon na półgratis szampalon

Ostatnio zmieniony 30 cze (czw) 2005, 19:17:42 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Treść posta ukazuje radość z powodu, że Lenka się odezwała
Lenka żyje! Jednak! Cieszymy się, bo jakieś takie niepokojące plotki... Do zobaczenia w sobotę?Lenka pisze:Można jeszcze skorzystać z wyszukiwarki połączeń ZTM.
http://www.ztm.waw.pl/wyszuk.php![]()