Impreza szkolna na zakończenie semestru - reklama

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Zablokowany
Wiciu
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Wiciu » 30 cze (czw) 2005, 13:03:17

mam pytanko; czy mozna kogos ze soba przyprowadzic? ..czy to jest zamknieta impreza WSR?

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 13:13:22

Zyrafko juz Ci pokazuje jak tam trafic. Masz tu mape do "skarbu" 8)
http://www.clubbing.pl/Images/club_dojazd/570.jpg

Btw. tej pomocy to kiedy/gdzie mozna sie dowiedziec wiecej szczegolow?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 13:21:42

Nie mam w tej chwili na to czasu, ale jak tam jechałam to spisałam autobusy i tramwaje!
Napiszę to jak już będę w domu!
Generalnie jest to na rogu Wołoskiej i Racławickiej!
Ale jest tylko jeden szyld na bramie i jest on czarny trzeba się dobrze przyjrzeć!
Dobra nie mam czasu reszta info poźniej!

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 30 cze (czw) 2005, 16:25:51

Hehe Mokotow Raclawicka to sa moje rodzinne strony. Kiedys mieszkalem niedaleko. Chodzilem do przedszkola, podstawowki, na religie, na Gwardie. A juz pozniej do liceum.

O ile dobrze pamietam tez w tych okolicach bylem 1. nieoficjalnej impezie WSR. Jeszcze przed Shado skoczylismy z ludzmi z zaocznych (m.in. Aga - obecnie dzienna, Aneta, Marzena, Piotrek)niecale 2 lata temu. Z ta roznica ze to byl Bikers Place a nie New Deep :P

Dojazd jest dziecinnie prosty. Jedziemy metrem. I dalej sa 2 mozliwosci:

1. Wysiadamy na Wierzbnie i dalej tramwajem 33 w kierunku telewizji a nie Pulawskiej. Wysiadamy rog Raclawickiej i Woloskiej. Przechodzimy na druga strone torow i idziemy kawalatek Raclawicka. Klub (jesli to ten sam) powinien byc tak bardziej w glebi nie przy samej ulicy wiec trzeba sie rozgladac. Ale przeciez wszystko widac na zalaczonej przez Havoca mapce.

2. Wysiadamy na stacji Raclawicka. Cofamy Niepodleglosci do tylu na przystanek na ulicy Raclawickej. I dalej autobusem. Na pewno juz od czasow prehistorycznych jezdzi tam 172. Jedziemy Raclawicka do przystanku za torami tramwajowymi. Teraz tylko trzeba przejsc na 2. (nieparzysta) strone ulicy. Bo ta jest akurat parzysta. A dalej posuwamy sie ruchem konika szachowego ;) Raclawicka tak jak w punkcie nr.1

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Potwierdzenie, że Sinar dobrze opisał jak dotrzeć do NewDeep

Post autor: s_wojtkowski » 30 cze (czw) 2005, 16:53:37

Jako że byłem w NewDeep wczoraj, jestem uprawniony do potwierdzenia, że Sinar bardzo pięknie i dokładnie to wszystko (co powyżej) opisał.

Lenka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Lenka » 30 cze (czw) 2005, 18:24:35

Można jeszcze skorzystać z wyszukiwarki połączeń ZTM.
http://www.ztm.waw.pl/wyszuk.php :wink:
Ja bez niej,to bym nigdzie nie trafiła :oops:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 18:47:20

A oto numery autobusów i tramwajów spisane z lotu mustanga Sławka na gazecie codziennej:

Wszystkie przystanki w okolicach skrzyżowania Racławickiej i Wołoskiej!

Tramwaje:
10, 17, 33

Autobusy (zatrzymujące się na Wołoskiej):
107, 117, 192 i nocny 604
Autobusy (zatrzymujące się na Racławickiej):
172, 301

Trzeba skierować swoje kroki ulicą Racławicką w stronę Ochoty i skręcić w drugą uliczkę (nie ulicę!) w lewo (idąc od strony ulicy Wołoskiej) i jak skręcimy przejść kawałek i będzie brama. Na bramie jest logo firmy PRODEKOR (najbardziej chyba rzucające sie w oczy) jest też, ale mało widoczne logo (koloru zdaje sie czarnego NewDeep) należy wejść w tę bramę, skręcić w prawo i przejść dość spory kawałek mijając po drodze jakieś firmy i zakłady. Następuje zwężenie drogi, ale jeszcze idziemy dalej mijając na trasie takie 2 charakterystyczne garby na drodze i to już niedaleko. Idziemy dalej aż w końcu po lewej stronie pojawi się naszym oczom charakterystyczne wejście do bunkra (rozpoznawalne nawet dla mniej militarnych kobiet). I oto ukaże się najwspanialszy klub Warszawy, w którym to będą bawić się tego wieczoru najznamienitsi goście z WSR! Jestem kobietą, więc drobne ostrzeżnie dla płci pięknej: okolica obfituje w wszelkiego rodzaju, gęsta florę (czytaj drzewa i krzewy) więc starajcie się nie wracać same nocą tylko tworzyć bardziej lub mniej zaprzyjaźnione grupki powrotowo-afterkowe!

To wszystko spisałem ja Wincenty Kadłubek (kronikarz WSR) kompletnie nie znający się na stronach świata i kierunkach lewo-prawo, ale mam nadzieję, że z pomocą Opatrzności traficie i bedziecie się świetnie bawić!
Nie wiem czy dobrze wszystko opisałem bo jak wiecie pamięć nieco mi szwankuje! :wink:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 30 cze (czw) 2005, 19:12:23

Happy pisze:Jestem kobietą, więc drobne ostrzeżnie dla płci pięknej: [...] więc starajcie się nie wracać same nocą tylko tworzyć bardziej lub mniej zaprzyjaźnione grupki powrotowo-afterkowe!
Oj o to to akurat bym sie nie martwil gdzyz chyba plec piekna nie musi sie zbyt o to martwic ;)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 19:14:01

A jak ktoś nie zrozumiał nic z tego opisu [bo i takie głosy do mnie właśnie dochodzą na GG] to niech dzwoni do mnie do szkoły jutro od 9.00 - 14.30 to spróbuję bardziej łopatologicznie wytłumaczyć! Dojście nie jest faktycznie takie super proste, ale dacie radę. Wierzę w to!!

Nie wiem natomiast jak tam z parkowaniem samochodów, ale mam nadzieję, że dużo ich nie będzie, bo w końcu jest talon na półgratis szampalon :wink: . Nie wiem, czy ta brama będzie otwarta na wjazd pojazdów mechanicznych, ale jak nie to parkujcie jakoś na Racławickiej!
Ostatnio zmieniony 30 cze (czw) 2005, 19:17:42 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Treść posta ukazuje radość z powodu, że Lenka się odezwała

Post autor: s_wojtkowski » 30 cze (czw) 2005, 19:14:19

Lenka pisze:Można jeszcze skorzystać z wyszukiwarki połączeń ZTM.
http://www.ztm.waw.pl/wyszuk.php :wink:
Ja bez niej,to bym nigdzie nie trafiła :oops:
Lenka żyje! Jednak! Cieszymy się, bo jakieś takie niepokojące plotki... Do zobaczenia w sobotę?

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 lip (pt) 2005, 12:10:37

A ja to chyba na tę imprezę nie pójdę! Wy się wszyscy znacie nawzajem a ja co będę w kącie siedzieć taki samiutki żuczek?? :cry: Nikogo tu nie znam!
Buu.....

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 01 lip (pt) 2005, 12:14:28

No masz i odezwalo se to alterego :? A wydawalo sie iz skrylo sie juz dosc gleboko by dosc szybko nie wrocic po wszystkich zabieganiach towarzyskich :wink:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 lip (pt) 2005, 12:15:30

Tak myślę, czy zaprosić Pana Bronka na impresskę?
Co wy na to....?
I do kogo z wykładowców mam call?
Poradźcie mi!!

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 01 lip (pt) 2005, 12:24:58

Zadzwon do SW, AW, magdy Robak, Andyego, i kogokolwiek tylko chcesz. Najlepiej jakby cala kadra pobawila sie na tej imprezie. W koncu na walentynkowej bylo sporo osob z kadry i nikt pozniej nei plakal ze bylo zle :wink:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 lip (pt) 2005, 12:36:05

"Kotek Havok, który...." te osoby, które wymieniłeś już o niej wiedzą!! :twisted:
Może ktoś inny Ci przyjdzie do głowy?? :wink:

Zablokowany