Co nas wnerwia na codzień?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
troszkę luziku.Kali pisze:A mnie wnerwiła dzisiaj i to cholernie szkołajestem wściekły, która skutecznie nie pozwala mi na zrealizowanie prac na koniec semestru. co to ma znaczyć żeby nie można był zrealizować prac na zaliczenie tydzień przed sesją
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co się dało to się załatwiło.
tylko narzekacie na tą szkołe.
nieładnie

-
- Wyrocznia WSR
Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(/home/wsr/public_html/galeria/ssi.php) is not within the allowed path(s): (/srv/www/htdocs/web1/html/:/srv/www/htdocs/web1/phptmp/:/srv/www/htdocs/web1/files/:/srv/www/htdocs/web1/atd/) in /srv/www/htdocs/web1/html/galeria/galeria.php on line 3
Warning: main(/home/wsr/public_html/galeria/ssi.php): failed to open stream: Operation not permitted in /srv/www/htdocs/web1/html/galeria/galeria.php on line 3
Warning: main(): Failed opening '/home/wsr/public_html/galeria/ssi.php' for inclusion (include_path='.') in /srv/www/htdocs/web1/html/galeria/galeria.php on line 3
Fatal error: Call to undefined function: cpg_thumb() in /srv/www/htdocs/web1/html/galeria/galeria.php on line 11
To mnie właśnie wnerwia! Czyli to co się dzieje z moim ukochanym forumikiem!
Warning: main(/home/wsr/public_html/galeria/ssi.php): failed to open stream: Operation not permitted in /srv/www/htdocs/web1/html/galeria/galeria.php on line 3
Warning: main(): Failed opening '/home/wsr/public_html/galeria/ssi.php' for inclusion (include_path='.') in /srv/www/htdocs/web1/html/galeria/galeria.php on line 3
Fatal error: Call to undefined function: cpg_thumb() in /srv/www/htdocs/web1/html/galeria/galeria.php on line 11
To mnie właśnie wnerwia! Czyli to co się dzieje z moim ukochanym forumikiem!

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR