Typnik Champions League
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
A teraz mój komentarz pomeczowy
sędzia: co o nim tylko tyle że chyba nawet swojego fiutka w majtkach układa godzinę przed meczem żeby dobrze leżał
a co do Ancelottiego, nie mogę go zrozumieć czy on nie ma innych piłkarzy? Czy musi wpuszczać na boisko Pirlo i Seedorfa którzy już od dłuższego czasu totalnie nic nie pokazują nic dziwnego że druga linia która jest napędowym motorem dla Shevchenki praktycznie leży. A Ambrossini no kuźwa nie ma kogo wpuszczać na boisko już po raz drugi z tego co pamiętam wypuścił go z ławki i po raz drugi nic nie pokazał po za pięknym pokazem dla sprzątaczek zamiatania tylko że nogą
Gdyby nie nagłe olśnienie Kaki który powinnien tak grać przez cały mecz powiedziałbym że totalna klapa ale końcowe lepsze wrażenie zostało

sędzia: co o nim tylko tyle że chyba nawet swojego fiutka w majtkach układa godzinę przed meczem żeby dobrze leżał

a co do Ancelottiego, nie mogę go zrozumieć czy on nie ma innych piłkarzy? Czy musi wpuszczać na boisko Pirlo i Seedorfa którzy już od dłuższego czasu totalnie nic nie pokazują nic dziwnego że druga linia która jest napędowym motorem dla Shevchenki praktycznie leży. A Ambrossini no kuźwa nie ma kogo wpuszczać na boisko już po raz drugi z tego co pamiętam wypuścił go z ławki i po raz drugi nic nie pokazał po za pięknym pokazem dla sprzątaczek zamiatania tylko że nogą

-
- WSR Guru
<b>Klasyfikacja Ogólna:</b>
1. zielonyszerszen: 78 pkt.
2. Kali: 66 pkt.
3. sinar: 65 pkt.
<strong>Klasyfikacja Pucharowa:</strong>
1. zielonyszerszen: 18 pkt.
2. paula007: 17 pkt.
3. Kali, Maker: 16 pkt.
4. sinar: 14 pkt.
5. Rpx: 13 pkt.
6. Frik: 11pkt.
No i komentarz do dzisiejszego meczu, Arsenal jak dla mnie super dużo lepiej i ciekawiej zagrał od Barcelony, aż miło się oglądało, tylko jest jedno ale za mało goli jak na taką grę. No i jak zwykle sędziowie tym razem nie główni, a liniowi nie nadążali za szybką grą może uefa czas pomyśleć o zamianie dziadków
1. zielonyszerszen: 78 pkt.
2. Kali: 66 pkt.
3. sinar: 65 pkt.
<strong>Klasyfikacja Pucharowa:</strong>
1. zielonyszerszen: 18 pkt.
2. paula007: 17 pkt.
3. Kali, Maker: 16 pkt.
4. sinar: 14 pkt.
5. Rpx: 13 pkt.
6. Frik: 11pkt.
No i komentarz do dzisiejszego meczu, Arsenal jak dla mnie super dużo lepiej i ciekawiej zagrał od Barcelony, aż miło się oglądało, tylko jest jedno ale za mało goli jak na taką grę. No i jak zwykle sędziowie tym razem nie główni, a liniowi nie nadążali za szybką grą może uefa czas pomyśleć o zamianie dziadków

-
- Loża WSR
-
- Zaczyna działać
Trzeba zauwazyc, ze Arsenal gral u siebie, a Barca na wyjezdzie. Gra sie na tyle, na ile przeciwnik pozwala. Mysle, ze nie mozna porownywac Villarealu z Milanem- to sa 2 rozne bajki. Gdyby Arsenal gral z Milanem, to nie szlo by im tak latwo 
Henry to dla mnie kolejny geniusz footbolu... Od wielu lat na najwyzszym poziomie. Gdyby zasilil Barce, tak jak glosza plotki, to 2 geniusze graliby ze soba...
Zobaczymy co bedzie w rewanzach.
Villareal-Arsenal 2-1
Barcelona-Milan 2-2

Henry to dla mnie kolejny geniusz footbolu... Od wielu lat na najwyzszym poziomie. Gdyby zasilil Barce, tak jak glosza plotki, to 2 geniusze graliby ze soba...

Zobaczymy co bedzie w rewanzach.
Villareal-Arsenal 2-1
Barcelona-Milan 2-2
-
- Loża WSR