Impreza oficjalna inaugurująca rok szkolny 2005/2006
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Mnie tez boli gardziolko. I w ogole to na wszystko kicham. Jak tak dalej pojdzie to pod koniec tygodnia bedzie kicha bo kichne na Merlina i Stinga :/ Szcholera jasna co my tam robilismy w tym Deepie. Moze oni cos tam dodaja do piwa (poza woda i szamponem
) W sumie wypilem 5 to chyba powinienem byc najchorszy co 

-
- Loża WSR
Coz z kilku opini tych ktorzy siedzieli uparcie moge powiedziec iz odczuli oni znaczne ochlodzenie w klubie tak na ok. 30-20 min przed wyrz.. prosba o opuszczenie lokalu.
Szamponu powiadasz? Hmm to juz teraz wiem czemu to cholerstwo tak sie pienilo ze co nie upilem to i tak mialem piane po sam czubek kubka przez dluzsz czas [czytaj: prawie do polowy piwa]
Ja na szczescie jeszcze nie kicham ale gardlo a i owszem czuje - zreszta wczorajsza noc z racji na nie nie byla najlatwiejsza

Ja na szczescie jeszcze nie kicham ale gardlo a i owszem czuje - zreszta wczorajsza noc z racji na nie nie byla najlatwiejsza

-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
-
- Czasami coś napisze
pod tym linkiem znajduje się >> stykówka <<, 68 fotek
z serwera megaupload można ściągnać całość - 41.46 MB, plik newdeep.rar
z uwagi na darmowy serwer leci jak krew z nosa...
aha, jednoosobowa komisja ds. przyzwoitości w osobie Neemy nie stwierdziła treści moralnie nieszkodliwych
(choć może i szkoda...)
z serwera megaupload można ściągnać całość - 41.46 MB, plik newdeep.rar
z uwagi na darmowy serwer leci jak krew z nosa...
aha, jednoosobowa komisja ds. przyzwoitości w osobie Neemy nie stwierdziła treści moralnie nieszkodliwych

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Czy dobrze czytam?!
Czy dobrze czytam?! Znaczy, że WSZYSTKIE treści są (moralnie) szkodliwe?!Marqoni pisze:(...) komisja ds. przyzwoitości (...) nie stwierdziła treści moralnie nieszkodliwych
-
- Loża WSR
Percepcja jest OK
hahaha mi sie wydaje Slawku ze dobrze czytasz sami sobie sznur wokol szyi okrecili tym stwierdzeniem
No i wszystko wyszlo na jaw