nie podpisuję sie pod tym.kczmrk pisze:super cień pisze:nie zgadzam sie
Popieram.
CASTING na faceta dla moich dwóch ulubienic:)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
-
- WSR Guru
no nie wydaje mi się aktywnych osób góra z 7 to powinny być ze dwie strony opinii co sądzą o seize i koniec. I jak już pisałem moje zdania nie są bezsensowne, po pierwsze więcej nad nimi myślę niż np. ty nad odpowiedziami w takich właśnie tematach, po drugie właśnie już pisałem jaki mają sens, właśnie przeciwstawienie się takim kowersacjom.
-
- Wyrocznia WSR
To co się tu działo przez te dwa dni to taka mała żenadka. Soryy, ale nigdy nie pisałam postów bezsensownych typu:
Nachylił się nad szklanką wody a w tv leciała pisosenka z jego dzieciństwa i bezwiednie powiódł wzrokiem po polu za domem! Po prostu suuuper! Gratuluję. Czytajcie to sobie sami! Nieskazitelny nie jest nikt, więc nigdy nie twierdziłam, że jestem ja. Ale można dążyć do doskonałości czego i Wam życzę! I jestem przewrażliwiona od dziś rana jak weszłam tu i zobaczyłam co się działo przez te dwa dni...
Nachylił się nad szklanką wody a w tv leciała pisosenka z jego dzieciństwa i bezwiednie powiódł wzrokiem po polu za domem! Po prostu suuuper! Gratuluję. Czytajcie to sobie sami! Nieskazitelny nie jest nikt, więc nigdy nie twierdziłam, że jestem ja. Ale można dążyć do doskonałości czego i Wam życzę! I jestem przewrażliwiona od dziś rana jak weszłam tu i zobaczyłam co się działo przez te dwa dni...
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Ja to tez odebralem jako artystyczna forme protestu. Choc przyznam ze jak zaczela sie przeciagac zaczalem sie zastanawiac czy moze Kali nie chce przypadkiem przegonic Magdusi w liczbie postow 
A co do Ciebie Happy fakt takich postow nie masz na koncie ale w przepastnych czelusciach forum mozna wygrzebac pare czatow z Twoim udzialem. Ale coz kazdy z nas ma na sumieniu znaczy na forum takie grzechy mlodosci

A co do Ciebie Happy fakt takich postow nie masz na koncie ale w przepastnych czelusciach forum mozna wygrzebac pare czatow z Twoim udzialem. Ale coz kazdy z nas ma na sumieniu znaczy na forum takie grzechy mlodosci

-
- Loża WSR
I w tym momencie niewątlipwie przyznam Ci Kali rację.Kali pisze:no nie, to co w czym, ty brałaś udział czyli najszybciej rozwijającym się temacie o sieze nie brałaś wcale udziału, a w ciągu doby powstało 7 stron, to zastanów się trochę nad tym do czego bijesz.
Bezsensowność i abstrakcja nie są jedynym wyznacznikiem zbędności postu; zwłaszcza że czasem pozorna bezsensowność niesie za sobą coś konktretnego.