Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
No jak potrzeba to trzeba sobie ulzyc. Tylko ze tak prowokujesz temat i do niego zachecasz ale nic konkretnego nie mowisz. No rzuc jakies konkretne zagadnienie
Bo wiesz ja tez moge powiedziec: To poromawiajmy o samochodach (tylko bez skojarzen prosze
) I co i nic. Samochody tak jak seks czy erotyka to same w sobie tylko pojecia. Dlugie glebokie i szerokie (tylko bez skojarzen prosze
). Ludzie najlepiej lubia operowac na przykladach. No to wez cos zarzuc Magducha i zobaczymy jaka reakcja bedzie no 

-
- Loża WSR
Enjoy the silence
No nie ma co milo sie rozwija dyskusja... 

-
- Loża WSR
No i nagle sie wszyscy pochowali
I kto tu sie wstydzi. No to moze ktos powie co to jest ten erotyzm tak naprawde. Albo moze ten tekst z Wysokich obcasow zainspiruje kogos bo trudno sie rozmawia w pojedynke.
Orgazm po szyicku
http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy ... 57286.html
Nigdy nie zdradzę kobiety, że nie jest dziewicą. Może być za to zabita. Z doktor Busainą Rahal, ginekolożką z Bejrutu rozmawia Jacek Hugo-Bader.
Zaczynamy od gry wstępnej czy szybko?
Szybko.
Czy w Koranie jest coś o seksie?
To... Jednak zacznijmy od gry wstępnej.

Orgazm po szyicku
http://kobieta.gazeta.pl/wysokie-obcasy ... 57286.html
Nigdy nie zdradzę kobiety, że nie jest dziewicą. Może być za to zabita. Z doktor Busainą Rahal, ginekolożką z Bejrutu rozmawia Jacek Hugo-Bader.
Zaczynamy od gry wstępnej czy szybko?
Szybko.
Czy w Koranie jest coś o seksie?
To... Jednak zacznijmy od gry wstępnej.
-
- Loża WSR
wstydzi. kurna, to nie tak.
ja moge rozmawiać. ale nie na zasadzie "no to coś powiedz" bo jak Ci powiem "dupka" to nic sie z teog nie rozwinie
niby taki prestizowy topic o lavie a tu tylko o amorkach i motylkach a zero preawidzwego lava gdzie istotne jest także coś fizycznego (nie tylko ze ktos jest ciasteczko) i jakies apekty które wywołują gorąco a tu tylko takie pitolenie o niczym
tzn o "niczym" bo jednak o czyms tak 
ps. a artykuł czytałam w całosci w gazecie drukowanej
ja moge rozmawiać. ale nie na zasadzie "no to coś powiedz" bo jak Ci powiem "dupka" to nic sie z teog nie rozwinie

niby taki prestizowy topic o lavie a tu tylko o amorkach i motylkach a zero preawidzwego lava gdzie istotne jest także coś fizycznego (nie tylko ze ktos jest ciasteczko) i jakies apekty które wywołują gorąco a tu tylko takie pitolenie o niczym

ps. a artykuł czytałam w całosci w gazecie drukowanej

-
- Loża WSR
A zdawalo mi sie ze jest jakas
No jak tak smiala osoba nie chce rozmawiac to pewnie nie bedzie wiecej odwaznych. No zobaczymy czy jest faktycznie jakas potrzeba ale lepiej nie zasmiecajmy Happy jej prestizowego tematu. Jak mowilem jest odpowiedni temat jak nie 2 nawet 
Magdusia pisze:potrzeba potrzeba

-
- Loża WSR
No w castingu bylo cos o lecie sloncu i wakacyjnej przygodzie nawetMagdusia pisze:niby taki prestizowy topic o lavie a tu tylko o amorkach i motylkach

To nie mow dupka tylko powiedz np. cos o tym erotyzmie. Bo erotyka to jeszcze rozumiem. Ale co to takiego ten erotyzm? Bo dla mnie erotyzm to troche takie suche pojecie. Kojarzy sie ze szkola, lekcjami plastyki i malarstwem renesansowym. Co to za źwierz ten erotyzm? I gdzie jest? W oczach, ruchach zapachu? Czy to seksapil czy cos innego.Magdusia pisze:ja moge rozmawiać. ale nie na zasadzie "no to coś powiedz" bo jak Ci powiem "dupka" to nic sie z teog nie rozwinie