Narcyz Club ->> Be or not to be....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
No to tak jak mowilem pokoj konferencyjny sprzatnalem bo sie troche balaganu zrobilo, ale juz oki. Jak mowilem kanapki sa w lodowce. Zatem panel pokonferencyjny powinien przebiegac w milych warunkach. Troche fakt faktem napalilem w miedzyczasie ale zostawiam otwarte okno to sie powietrzy. I tylko mi tu nie mowic ze trzeba bylo spac czy cos - bo chrapanie dochodzace z alkowy ni jak pozwalalo spac
No ale slysze juz ptaki swiergoczace za oknem wiec to znak ze juz najwyzsza pora sie polozyc. Zatem gasze juz swiatlo i licze ze jutro wszyscy stawia sie na czas [pomimo nocnych łowów itp] a przed czasem jeszcze zdaza zaanonsowac swoje przybycie pozostalym co by sie w drodze i na miejscu nie pogubili....
... pstryk ... ciemnosc zapadla

... pstryk ... ciemnosc zapadla
-
- Czasami coś napisze
Dzięki za zaproszenie!Chętnie wpadnę,ale najwcześniej o 19.Neema pisze: na Pola Mokotowskie godzina jest jeszcze nie ustalona, ale myślę ze tak na 16.00,17.00 a potem 0 21.00 na widowisko "Carmina Burana" (muzyka i światło) pod PKiN.
Oczywiście jestem za oficjalnym otwarciem Narcyz Clubu(swój głos oddałam).Wspieram wszelkie inicjatywy spotkań,jeżeli tylko to nie jest "spotkanie moherowych beretów" czy Ligii Polskich Rodzin.
Ciekawa jestem czy Neema jest szefem Narcyz Clubu?Jeszcze jedno dlaczego "Narcyz Club"?Czyżby sami "Narcyze" do niej należeli?

-
- Loża WSR
Hehehe kazdy jest narcyzem na swoj sposob. W to akurat ze wszyscy czlonkowie klubu sa narcyzami w tym negatywnym znaczeniu to watpie... Kiedys ten temat juz Seize i Zyrafka poruszali
Dodam dlugo poruszali... Nie wiem czy moge wypowiadac sie za wszystkich ale jesli dalej w tym klubie panuje matriarchat to ona chyba decyduje kto sie moze dolaczyc po ostatnich postach widac ze jest jednak liberalna zaprasza wszystkich chetnych. Zarowno sympatykow do przylaczenia sie oficjalnie jak i osob ktore od niedawna znaja NC. 

-
- WSR Guru
Znow zaczynasz??Nie no wez tym razme mozna by pomyslec o wakacjach loozie i innych a nie o tym gdzie kto wstapi:)
Ja dzisija przez tak sliczna pogode jestem neutralny i jest mi wszystko jedno co sie dzieje obok mnie moze tak moze nie wszyscy sie ciesza i wszyscy pracuja:)
Praca uszlachetnia a potem juz tylko weekend:)
Ja dzisija przez tak sliczna pogode jestem neutralny i jest mi wszystko jedno co sie dzieje obok mnie moze tak moze nie wszyscy sie ciesza i wszyscy pracuja:)
Praca uszlachetnia a potem juz tylko weekend:)
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Ano true true
Sam probowalem sie troszke opalic sle sie nei dalo bo sie przeziebilem
Z tym metrem no albo w zimie jest strasznie goraco albo w lato puszczaja klime na maxa a to oznacza ze jak wieje jakbys wystawil glowe z pedzacego autobusu to chyba nie ciezko sie przeziebic

Co to za niedokonczona myslNC jeszcze kiedys.....

-
- Ekspert
fajnie macie. Ja przynajmniej doi poniedziałku siedze w domu. mam taką sliwe pod okiem, że wstyd się pokazywac na ulicy. Próbuje maskowac, fluidami, podkładami, pudrami, ale cholerny fiolet i tak się przebija. No i przyzwyczajam sie do chodzenia w okularach. Jeszcze 6-7 dni i powinno zejśc, co? Moja śliwa ma 36 h ( czyli dobę i 12 godzin ). Zajefajnie mam , co?
-
- Ekspert
nie kaskader ... po prostu nadziałam się na łokieć pewnego kolesia lekko pijanego. Przypadkowo dostałam w oko, ale i tak jestem wściełka, bo krew na białku przenosi się bardziej na środek i staję sie widoczniejsza. Wiecie, że w fiolecie mi fajnie? Wczoraj tylko na dole śliwa się prezentowała, a dzisiaj i na powieke włazi od koncika bliżej nosa. Kurcze. jeszcze nigdy nie oberwałamw tak glupi sposób i o tak drastycznie. Cieszę, się, że nie straciłam zdrowego oka, bo jak by wypłynęło, to zyrafa byłaby kaleka do końca życia.
Oki- nie brudze już w waszym temacie. Pozdrawiam
Oki- nie brudze już w waszym temacie. Pozdrawiam
-
- Zadomowił(a) się
Na dzień dziecka wszystkim dzieciom, co już spać powinny grzeczne Dumna Matka życzy szczęścia i wszystkiego, co najlepsze. Niech narcyzki ładnie rosną, płatki swoje rozwijają i urodą pięknej duszy innych ludzi onieśmielają.

Na dzień dziecka wszystkim dzieciom, co już spać powinny grzeczne Dumna Matka życzy szczęścia i wszystkiego, co najlepsze. Niech narcyzki ładnie rosną, płatki swoje rozwijają i urodą pięknej duszy innych ludzi onieśmielają.