QUASI-IMPREZA WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Komunikat oficjalny!
Będą dwie integrujące imprezy szkolne.
Pierwsza w pierwszej połowie września integrująca grupy wrześniowe [oczywiście osoby z grup październikowych sa również mile widziane]. Jej termin jest w trakcie ustalania! Odbędzie się ona w klubie NewDeep. Ale uwaga sami będziemy tym razem wybierać muzykę! [Bedę nad tym osobiście czuwać!!] Więc wszelkie propozycje jaką muzykę chcielibyście mieć tam graną proszę kierować tu a zbieraniem danych zajmie się nasz specjalista od spraw muzycznych seize [hmm, seize mianowałam Cię właśnie kierownikiem muzycznym tej imprezy!
].
Druga impreza odbędzie się na początku października i będzie integrować już całą szkołę przed plenerami, które odbędą się w drugiej połowie października! [grupy dzienne będą się integrować z Zakopanem, zaś grupy zaoczne w Kazimierzu Dolnym].
Absolwentów również gorąco zapraszam! Na pewno będzie to połączone [druga impreza październikowa] z rozdaniem świadectw i dyplomów oraz dyplomów wewnętrznych szkoły. Przybywajcie tłumnie!!
Zapraszam serdecznie na wyżej wymienione imprezy!
Będą dwie integrujące imprezy szkolne.
Pierwsza w pierwszej połowie września integrująca grupy wrześniowe [oczywiście osoby z grup październikowych sa również mile widziane]. Jej termin jest w trakcie ustalania! Odbędzie się ona w klubie NewDeep. Ale uwaga sami będziemy tym razem wybierać muzykę! [Bedę nad tym osobiście czuwać!!] Więc wszelkie propozycje jaką muzykę chcielibyście mieć tam graną proszę kierować tu a zbieraniem danych zajmie się nasz specjalista od spraw muzycznych seize [hmm, seize mianowałam Cię właśnie kierownikiem muzycznym tej imprezy!

Druga impreza odbędzie się na początku października i będzie integrować już całą szkołę przed plenerami, które odbędą się w drugiej połowie października! [grupy dzienne będą się integrować z Zakopanem, zaś grupy zaoczne w Kazimierzu Dolnym].
Absolwentów również gorąco zapraszam! Na pewno będzie to połączone [druga impreza październikowa] z rozdaniem świadectw i dyplomów oraz dyplomów wewnętrznych szkoły. Przybywajcie tłumnie!!
Zapraszam serdecznie na wyżej wymienione imprezy!
-
- Loża WSR
Dziekuje za zaszczyt i ciesze sie ze udalo mi se to wpier uslyszec 'w twarz' a nie tylko ujrzec sam komunikat po przyjsciu do domuHappy pisze:Więc wszelkie propozycje jaką muzykę chcielibyście mieć tam graną proszę kierować tu a zbieraniem danych zajmie się nasz specjalista od spraw muzycznych seize [hmm, seize mianowałam Cię właśnie kierownikiem muzycznym tej imprezy!]

No ale tak jak to powiedziala Happy wszelkie propozycje sa bardzo mile widziane bo chcemy abyscie mogli bawic sie jak najlepiej a My razem z Wami

Zglaszajcie wiec zatem wszelkie propozycje typu rodzaj muzyki, zespol czy tez konkretny utwor tak bysmy mogli poznac wasze preferencje muzyczne jak najlepiej - by DJ mogl raczyc Was muzyka ktora wyzwoli w uczestnikach pozytywna energie

W sytuacjie gdy znajdzie sie kilka przodujacych styli w Waszych propozycjach byc moze powstanie specjalna ankieta by wykazac poprzez glosowanie ktorego powinno byc najwiecej podczas imprezy integracyjnej

-
- Loża WSR
Znowu w tym bunkrze? 8O God dammit... A tak na serio to ta impreza jest oficjalna tzn. WSR wynajal na jeden wieczor klub czy bedzie jak ostatnio tubylce plus WSR wspolnie? I czy faktycznie alkohol bedzie tak drogi jak byl ostatnio czyli ponad 7-8zl bez karnetu( tym razem mysle ze pewnie nie bedzie karnetow stad taka wysokosc podanej ceny)
-
- Wyrocznia WSR
Halo!!! Jest tu kto?? Czekam na zgłoszenia jakiej muzyki chcecie słuchać!! Żeby potem nie było pretensji i demonstracyjnych wyjść z klubu
!! Bo niedługo wybieram się na spotkanie z DJem
I muszę miec jakieś propozycje nie do odrzucenia! W końcu to Wy sie macie tam dobrze bawić! Więc ruszajcie mozgoownice! I składajcie propozycje!

-
- Wyrocznia WSR
Poprzeć może poprę, ale czy kondycyjnie to wyrobię?
A potem mi powiedzą, że tańczę jak Yarl. A po tym skakaniu to mnie 2 dni kłykcie bolały!
No, ale wiesz, że przy tej muzie tylko my się dobrze bawimy!! Chcesz, żeby inni siedzieli, jak we Władku?? Nie no trzeba to wszystko pomieszać, żeby było dla każdego coś miłego!
Tylko przypomnij mi o łokularach!
A dzis dostałam w prezencie składankę z LaPlage!
Więc mam już co dac DJowi!

A dzis dostałam w prezencie składankę z LaPlage!

-
- Nowy(a)