Bauns i lans....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Ogłaszam wszem i wobec, że nie zakładam 3 kolejnych topiców i tym samym nie wypełniam "Pracy domowej", bo jest mi przykro, że ktoś tak to odebrał... nie chciałam żeby to kogokolwiek dotknęło... jak widać niektórzy wzieli to do siebie, a to miało zabarwienie pozytywne, a nie negatywne....
Więc PRZEPRASZAM nadwrażliwe osoby, chociaż nie wiem do końca za co...
Więc PRZEPRASZAM nadwrażliwe osoby, chociaż nie wiem do końca za co...
-
- Bywalec
To nie jest uniesienie, tylko slowa postawienia sie w obronie osob, ktore nawet nie wiedza ze pisze sie o nich w tym temacie, malo tego przewrazliwienie swoja droga wydaje mi sie na miejscu jesli widzi sie, ze ktos pisze na Twoj temat zeczy tego typu. Bauns i Lans nie jest tu na miejscuFoxymophandlemama pisze:Człowieku jesteś przewrażliwony i chyba NIECO za dużo myślisz i wnikasz w to co jest tutaj napisane...Już samo użycie przeze mnie słów "Bauns i lans" oznacza, że to nie jest na poważnie, co wiele osób zrozumialo poza Tobą, mi te osoby urozmaicają zajęcia i nie mam nic przeciwko nim...Spokojnie, nie unoś się za bardzo...
-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
Kazdy ma prawo odebrac cos na swoj sposob i dolozyc to jakby do dyskusji jezeli z nia sie wiaze - jedni przedstawia same aspekty pozytywne a inni negatywne - coz to bylaby np. za dyskusja jak wszyscy by sie zgadzali i mieli identycczne zdanie? Sam naleze do osob ktore lubia myslec 'za duzo' - taki jestem i tego nie zmienie bo czuje sie z tym dobrze. I sadze ze tak samo jak ja nie popadam w konflikty z tymi co 'mysla mniej' tak samo i oni nie powinni. 'Krytyka' nie zawsze ma konotacje zwiazane ze zlosliwoscia a poprostu z checia przedstawienia sprawy z innego punktu widzenia...Foxymophandlemama pisze:Ogłaszam wszem i wobec, że nie zakładam 3 kolejnych topiców i tym samym nie wypełniam "Pracy domowej", bo jest mi przykro, że ktoś tak to odebrał...
-
- Ekspert
Reyestr- uwielbiam cie za to jak piszesz :]. Normalnie nareszcie pokazałeś jaki jesteś i bardzo mnie to cieszy.
Foxymophandlemama napewno nie chciała Cie obrazić- jak zauwazyłeś-nawet ja sie udzielałam w dyskusji, Ty "reklamujacy" sie kolego
.... . Dziewczyny zartowały- słuchaj- znając Ciebie i Łukasza to jestem pewna, że dajecie niezłe czadu na zajeciach z tech sprzed.
Kochany przyjacielu... normalnie respekt za text ...wow
Foxymophandlemama napewno nie chciała Cie obrazić- jak zauwazyłeś-nawet ja sie udzielałam w dyskusji, Ty "reklamujacy" sie kolego

Kochany przyjacielu... normalnie respekt za text ...wow
-
- Bywalec
Dobra to lekkie uproszczenie swojego wywodu przedstawie. Mianowicie, jesli ktos zachowuje sie w ten sposob jak Ci o ktorych tu piszecie, nie koniecznie znaczyc to musi, iz "za wszelka cene chca by zwracano na nich uwage", czy tez uwazano ich za "modeli", jesli jak juz wspomnialem, zachowywali sie tak zanim pojawily sie w szkole pewne osoby, ktore tak uparcie sadza. Mi to osobiscie nie przeszkadza, kazemu wolno miec swoje zdanie, ale tez kazdy ma prawo naprostowac zludzajacy efekt bycia na pokaz. Rzeczywiscie, te posty swiadcza o tym, ze straszne zamieszanie wywolali obaj panowie, ale skad sie wzielo przekonanie, ze ich zachowanie ma nagradzac wasze osoby ? Ich zachowanie jedynie zyje wlasnym torem i nikt go nigdy nie zmieni, bez wzgledu na to jak wiele osob bedzie sadzilo inaczej. To ze w szkole przy was zachowuja sie tak samo, wcale nie musi przeczyc temi, iz w domu nie zachowuja sie tak samo jesli sa tak po prostu stworzeni. Nie wzialem sobie tego do serca, a co do konfliktow, to nie mam na nie czasu, na dluzsza dyskusje na ten temat rowniez, poprostu zastanawiam sie jak czuje sie dziewczyna o ktorej mowi sie naprzyklad "maniurka" w pozytywnym znaczeniu ?
-
- Czasami coś napisze
To była ironia, mała prowokacja, sprawdzenie czegoś..Tu i ówdzie coś się słyszało, więc postanowiłam się z tej "otoczki" ponabijać i sprawdzić jak pewne głupie istotki na to zareagują, ale w ogóle się nie pojawiły. Ja naprawdę jestem wrażliwa,sporo w życiu sama przeszłam, naprawdę jest mi przykro, możemy o tym jutro chwilę pogadać jeśli nie jesteś do mnie bardzo anty nastawiony... Nie chciałam Cię urazić...
-
- Zadomowił(a) się
Informuje, że ten topic nie może liczyć się do zaliczenia pracy domowej. Topic musi być tematycznie związany ze szkołą np. marketing, informatyka, grafika, reklama, film. Proszę nie zakładać, że luźne topici jak "bauns i launs" zostaną zaliczone, nie będą.Foxymophandlemama pisze:Ogłaszam wszem i wobec, że nie zakładam 3 kolejnych topiców i tym samym nie wypełniam "Pracy domowej", bo jest mi przykro, że ktoś tak to odebrał...
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze