ktoś tu ma za dużo kasy...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Wg Briefu ma byc ich 6. Chyba ze wliczamy Miriam... Program nosi tytul "There's something about Miriam". Byl pokazywany na zywo pol roku temu w Anglii. Teraz od 2.01.2005 bedzie go nadawac TVN (po godzinie 23). Ogolnie klimaty jak z Almodovara tylko bardziej "reality". A w ogole nie ma co robic sensacji i pisac o jakis transach. Z tego co napisala Zyrafa Miriam ma podobne problemy z plcia jak np. nasza olimpijka Stanislawa Walasiewiczowna.Ato pisze:5 napakowanych gosci (...) kto da wiecej?
Senq mozesz poogladac Jerry'ego Springera tam takie przypadki sa na porzadku dziennym. Mezczyzna kocha kobiete. Kobieta jest facetem, ktory jako kobieta zdradza tego mezczyzne z kobieta (jego przyjaciolka). Wszystko jasne? Wyglada na to ze facet jako transseksualista jest lesbijka. Troche jak to Blur spiewal w swojej piosence o Ibizie - Girls and boys: "Girls who are boys who like boys to be girls Who do boys like they're girls Who do girls like they're boys". Btw akcja programu rozgrywa sie wlasnie na Ibizie. Mysle ze zwyciezca nie zwymiotuje zwlaszcza ze dostanie na oslode majatek w postaci 10 tys. funtow. Jak sie idzie do telewizji, zwlaszcza reality trzeba sie liczyc z kosztami ubocznymi
-
- Loża WSR
... tia ... wg mnie to takie rzeczy powinny byc jakos z gory jasne np: jest 6 facetow i 6 kobiet i wiedza ze 2-ka z tej calej grupy /po jednej osobie z danej grupy/ jest 'przerabiana' .... ale jezeli ktos idzie i o czyms takim nie wie to ... krotko mowiac niepodoba mi sie to... zapewne leczenie pourazowe (psychiczne) gwarantuja uczestnikom ? 

-
- akademiareklamy.edu.pl
1. zamiast scenariuszy na tematy dziwne lepiej zróbmy konkurs na scenariusz reality - to sie teraz dobrze sprzedaje
2. nie wiedziałem że ta "kobitka" jest fake - ale jak ją/jego widziałem w trailer-ze to byłem zaskoczony, że taka padlina może kogoś ruszać - teraz wszystko jasne
3. granice jakieś jednak w Polsce są, oto przykład: 400 tys. zł kary dla Polsatu za "Nieustraszonych"
4. zamiast biadolić powinniśmy wyprodukować własnego tasiemca a przynajmniej pierwsze 3 odcinki i spróbować opchnąć go tv - badania oglądalności wskazują na to, że tylko cykliczne, wieloodcinkowe formy są obecnie w modzie
5. w kwestii tego ślubu, to nic zaskakujacego - proza życia
2. nie wiedziałem że ta "kobitka" jest fake - ale jak ją/jego widziałem w trailer-ze to byłem zaskoczony, że taka padlina może kogoś ruszać - teraz wszystko jasne
3. granice jakieś jednak w Polsce są, oto przykład: 400 tys. zł kary dla Polsatu za "Nieustraszonych"
4. zamiast biadolić powinniśmy wyprodukować własnego tasiemca a przynajmniej pierwsze 3 odcinki i spróbować opchnąć go tv - badania oglądalności wskazują na to, że tylko cykliczne, wieloodcinkowe formy są obecnie w modzie
5. w kwestii tego ślubu, to nic zaskakujacego - proza życia
-
- Ekspert
To do mnie proszę Pana szanownego to ALIBI?aw pisze:zamiast scenariuszy na tematy dziwne lepiej zróbmy konkurs na scenariusz reality - to sie teraz dobrze sprzedaje

http://www.szkolareklamy.pl/ftopic-1467 ... asc-0.html