gdzie wyniki z technik sprzedazy dla I roku???!!!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
...........
ja mysle ze jak sie bedzie komus chcialo to wyniki zostana wywieszone na szkolnej tablicy.to jest qr...... skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Nowy(a)

-
- Nowy(a)
forum jest po to zeby je przegladac.i mysle ze kazdy wykladowca powinien to robic.skoro "szkola" chce poznac nasze opinie na pewne tematy to tu jest najlepsze tego miejsce.i wydaje mi sie ze prywatna rozmowa slawka z toba niczego tu nie zmieni bo: czujac ze sie nawalilo wypadaloby przekazac to osobiscie (forum) wszystkim a nie takie info przekazac przez osobe 3cia.zreszta nie musialas tego tu pisac to twoja wiedza i tylko dobra wola twoja:) ze nam napisalas.po 2gie w razie poprawki z tych technik niech tylko ktos mi powie ze mam obowiazek zdawac ja w niedziele to wywolam pieklo w szkole bo mam prawo sobie termin przesunac o 2 tyg.bo "tez nawale".imho szkoda jest po prostu nerwow.next time po prostu bede wysylal po 10 maili dziennie z domaganiem sie o wyniki lub cokolwiek innego obiecanego mi az zapcham skrzynke i komus sie moze to znudzi.TROCHE POWAGI POPROSZE......