AWSR (dawniej Wymysły WSR'owców)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Havok przesadzasz. A co bedzie jak AW znow zniknie na 2 miesiace nie bedziesz sie udzielal? W ogole to nie wiem czy nie powinienes zabezpieczyc sie przed cybersquatingiem na forum IYKWIM 
No to zapisani do Anomimowych WSRowcow (WSRholikow) sa jak rozumiem na razie Nicole_a, SeIZe i ja. A Lenka i Havok skoro sie odezwali w temacie no to na pewno sa co najmniej sympatykami

No to zapisani do Anomimowych WSRowcow (WSRholikow) sa jak rozumiem na razie Nicole_a, SeIZe i ja. A Lenka i Havok skoro sie odezwali w temacie no to na pewno sa co najmniej sympatykami

-
- Loża WSR
No wiesz zeby ktos Cie nie podsiadl. Tylko gorzej jak bedziesz sam sie chcial podsiasc. Oj zakalopuckalem sie. Chodzi o to ze czysto teoretycznie ktos moglby teraz zalozyc sobie konto jako Havok lub Havoc.
Poczekaj za godzine lub 2 AW sie powinien obudzic
No ale wiesz sprecyzuj swoje zyczenie do zlotej rybki moze z k (czyli powrot) czy c (przemiana) itd.
Havoku anarchisto forumowy jeden a moze powiesz cos na temat o ktorym mowimy
Poczekaj za godzine lub 2 AW sie powinien obudzic

Havoku anarchisto forumowy jeden a moze powiesz cos na temat o ktorym mowimy

-
- Czasami coś napisze
ja tu nie zadąrzam!Co chwila jakieś zapisy Club Narcyz,Club Misiów,Club Kotków...a teraz Club Anonimowych WSRholików.sinar pisze:No to zapisani do Anomimowych WSRowcow (WSRholikow) sa jak rozumiem na razie Nicole_a, SeIZe i ja. A Lenka i Havok skoro sie odezwali w temacie no to na pewno sa co najmniej sympatykami
Pewnie,że chce należeć do tego klubu tylko jakim holikiem mam być?I co mam zrobić?
-
- Loża WSR
Typ czasem borderline razem do spółki z defleksją, egotyzmem, samokrytycyzmem, autodepracjacją
O chwila ktos dzwoni do drzwi ... tak dzien dobry .. hmm o co chodzi .. a nie dziekuje ten sweter ma za dlugie rekawy.. hmm o ała ja nie chce ... niech ktos wcisnie 'wyslij' .... niech ktos wcisnieeee .....
Posłowie : wiec moze do *holizmu cos sie i stad znajdzie ale najwieksze uzaleznienie to raczej od muzyki, rozmow, marzen, strachu itd zreszta sadze ze wiecej i lepiej widac okiem obserwatora

Posłowie : wiec moze do *holizmu cos sie i stad znajdzie ale najwieksze uzaleznienie to raczej od muzyki, rozmow, marzen, strachu itd zreszta sadze ze wiecej i lepiej widac okiem obserwatora

-
- Loża WSR
Czeeesc Havok, czeeeesc Seize
Nazywam sie Sinar i (poza tym ze jestem forumochochlikiem) to jestem startrekoholikiem) Coz wiekszosc innych "drugow" juz tu wymieniliscie wiec nie bede sie powtarzal. Ogolnie to staram sie byc on natural high. Czasem napedzaja mnie inni czasem sam sie napedzam. Czasem az za bardzo tak ze sie rozpedzam i zapedzam
ale ludzie mysla rozne dziwne rzeczy 
Lenka zapisy to sa takie umowne to raczej kwestia checi i przekonan.
Nicole jezor jest
tylko wyglada tak trochi inaczej 

Lenka zapisy to sa takie umowne to raczej kwestia checi i przekonan.
Nicole jezor jest

-
- Loża WSR
-
- Zawsze coś napisze
Cześć seize.
A ja jestem Nicole_A, oprócz tego forum, to jest uzalezniona od podejmowania zbyt pochopnych decyzji, upierania sie an swoim, nierealnych amrzeń, od cierpienia, muzyki, spokoju, rozmyślań typu "co by było gdyby", od ciągłej zmiany zainteresowań.
Ostatnio zwalczyłam podboje, których potem się szybko pozbywałam
A ja jestem Nicole_A, oprócz tego forum, to jest uzalezniona od podejmowania zbyt pochopnych decyzji, upierania sie an swoim, nierealnych amrzeń, od cierpienia, muzyki, spokoju, rozmyślań typu "co by było gdyby", od ciągłej zmiany zainteresowań.
Ostatnio zwalczyłam podboje, których potem się szybko pozbywałam