będzie impreza 2 VII

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 30 cze (czw) 2005, 00:32:44

Happy pisze: A poza tym coś ostatnio chyba Twoje poczucie humoru uległo zmianie na niekorzyść!
Ja tam nie narzekam na humorek Havoka :]... nawet go wspieram ... jakby na to nie patrzeć. Mi tam nasz drogi Havoczek w nicyzm nie podpadł, obiektywni patrzył z pod swojego kociego oka. Skoro dostrzegł podobieństwo- nie jego wina. A co? ma może ścieme walic, że jest inaczej ... :twisted:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 08:23:54

Słodziutka kochana Żyrafka :wink: Cmok :!: Widze ze nie tylko ja potrafie nieraz spojrzec obiektywnie na pewne kwestie :wink:

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 08:33:13

Żyrcia, ale Ty nie masz Havoka prawie 24 godziny na dobę a niektórzy (czasami) mają i mogą nieco więcej powiedzieć na Jego temat! :wink:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 08:37:44

Hej! Sprecyzuj prosze okreslenie "miec" juz nei mowiac o "24h". Ja slecze pod swoim domowym adresem z tego co widze, nawet teraz 8)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 09:25:41

Prezyzuję chodzi mi o okienko komputera w różnych wydaniach!! :wink:
Czasami zdarza się w różnych klubach!!

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 12:48:21

A wlasnie apropos komunikacji i twojego podpisu Happy. Sekretariat moglby sie troszke wykazac pomyslowoscia i zainstalowac jakis komunikator czy cos. Z tego co widze troche ludzi ma proste pytania, boja sie zadzwonic czy poprostu szkoda im na telefon, a takie np. gg i numer do sekretariatu bylby bardzo dobrym pomyslem. poza tym chyba troche osob sie ze mna zgodzi ze tak byloby prosciej i mniej smieci na forum by sie pojawialo :roll: Nie wiem co mysli o tym "dyrekcja" albo inni forumowicze. Moze niech sie kazdy wypowie...

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 30 cze (czw) 2005, 12:54:33

-W sumie GG spoko pomysl :]
-Smiecie i tak sie beda pojawialy :]
-Czasami post na forum jest lepszy bo te same pytania nie beda zadawane po kilka razy.

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 13:10:23

To musicie chyba wystosować specjalne pismo do Prezesa szkoły, że chcecie mieć mozliwość takiego komunikowania się z nami, gdyż nasze prośby o zainstalowanie takiego urządzenie nie przyniosły jak dotychczas rezultatu!
I jak narazie to załatwiam sprawy szkolne często poza godzinami pracy, ale nie mogę być też dostępna na prywatnym gg 24 godziny na dobę!

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 13:18:59

No to prawda wiem bo sam wykorzystuje Happy o 24 nieraz zeby sie zapytac cos dot. szkoly. A ze ta az tak wszechwiedzaca nei jest (co dziwne z kolei) to nei moze mi rozwiac wszelkich watpliwosci i odpowiedziec na jakas kwestie. AW plizzz zrob cos.

Uprzejmie prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.

Z powazaniem
Havoc

Aneks: kto chce niech sie zapisze na liste popierajaca ten pomysl!

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 30 cze (czw) 2005, 13:34:14

Dopisuje sie :]

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Zaproszenie oficjalne

Post autor: s_wojtkowski » 30 cze (czw) 2005, 16:58:46

Sobota, 02 lipca, 19:00
klub NewDeep
Warszawa, ul. Racławicka 99 (forty)

Zapraszamy wszystkich obecnych i dopiero co zapisanych Słuchaczy oraz Absolwentów Warszawskiej Szkoły Reklamy wraz z osobami towarzyszącymi. Nie ma żadnych zapisów.

Celem imprezy jest wyrażenie radości z powodu tego, że solidnie przepracowany i rozwijający nasze talenty, ale też kosztujący dużo wysiłku, rok szkolny już się zakończył (dla niektórych: PRAWIE się zakończył).

Impreza rozpoczyna się o godz. 19:00 prezentacją wybranych prac Słuchaczy i wręczeniem nagród za wybitne osiągnięcia w ostatnim semestrze.

Ok. 19:30 rozpocznie się część typowo rozrywkowa: tańczymy, śpiewamy, gramy, gadamy, dowcipkujemy i tak dalej. Do godz. 21:00 klub będzie dostępny tylko dla nas. Gra DJ Miśka.

Od 21:00 będą wpuszczani inni goście. Od tej godziny nie będzie można już wejśc za darmo. Wjazd kosztuje 15 pln.

Jeśli będziecie mieć siłę - zostańcie do rana. Będą zaprzyjaźnieni DJ'e, którzy zagrają house i electro dance (proszę nastawić się na tę wrażliwość).

Jeszcze raz bardzo sedecznie zapraszamy! Kupą raźniej!

Uwaga 1! Nie jest to oficjalne zakończenie roku szkolnego z rozdaniem świadectw, dyplomów i tak dalej. Tego typu impreza odbywa się już zwyczajowo jesienią (na początku października) i jest zarazem inauguracją nowego roku szkolnego.

Uwaga 2! Klub NewDeep jest alternatywno-awangardowy, urządzono go w piwnicy-bunkrze na terenie fortów (dawnego obozu zajmowanego przez wojska radzieckie).

Uwaga 3! Piwo (Żywiec klasyczny i czerwona Warka) oraz gotowe butelkowane drinki (Sobieski) tylko dla nas po 5 pln (trzeba mieć kupon przy zakupie). Cena bez kuponu 8 pln.

Uwaga 4! Informacje o możliwosci dojazdu środkami komunikacji miejskiej do klubu przekaże Wam poniżej (dziś jeszcze) happy.

Uwaga 5! Podejrzewam, że będzie nieźle. Proszę przesłać informacje o tej imprezie (przy użyciu wszystkich dostępnych technik marketingu wirusowego i quasiwirusowego) wszystkim, o których sądzcie, że mogliby przyjść. Dziękuję.

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 01 lip (pt) 2005, 06:08:33

to dosc interesujaca kwestia szczesliwe wielkie oko, bo w kwestii komunikatora gg ostatnio kilka razy wchodząc do sekretariatu widzialem jak jego pracownicy pospiesznie go wylaczaja udajac, ze pracuja - wiec chyba jestes nie na bieżaco - lub nie umiesz go uruchomic - popytaj, kto pyta ten wielbłądzik;
ponadto z tego co widzę jest chat na stronie, mozna na nim chatowac na zabląkane owieczki itd. itd.
PS
mam taki slogan teraz do lansowania, ciekawe co o nim myslicie - wsr to dół - banda oszustów i naciągaczy - bedzie niedługo na bilboardach w metrze - mam nadzieje ze senq mnie poprze w głoszeniu tej tezy, czas zadać tej szkaradzie ostateczny cios

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 lip (pt) 2005, 08:15:16

Ciekawe dlaczego zawsze o wszystkim dowiaduję się ostatnia!! :evil:
I dlaczego na naszym kompie wszyscy mają jakieś swoje proflie tylko nie ja!?
Skoro wielbłądzik, to kto mi pomoże uruchomić to jakże cenne dla młodzieży ułatwienie w postaci komunikatora?

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 01 lip (pt) 2005, 10:29:33

to dosc interesujaca kwestia szczesliwe wielkie oko
Ha teraz to juz mam asa w rekawie w odwiecznej batalii o to kto jest tym Wielkim Okiem :twisted: Hapy przykro mi sam prezes Cie sprzedal 8) Teraz to nawet prosze Cie oszczedz sobie wymowek ze ono to nie Ty :!: :!:
Qrcze AW wiesz ze to moglby byc dobry chwyt marketingowy 8) Jak cos jest "blizsze" ludziom to to ich ciagnie do tego. Np. w takim PR politycznym. Czemu niby te damned polityki robia z siebie wiesniakow przeklinajac lub uzywac innych niestosownych okreslen. w ten sposob kreuja sie jako "swojacy". Gdyby moze lekko zmodyfikowac ta "bande naciagaczy" to mogloby byc cos.... Hmm trzeba przemyslec sprawe z punktu widzenia "ulicy". Zrobie sondaz wsrod znajomych bo to intrygujaca kwestia :?

Wielkieoko
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Wielkieoko » 01 lip (pt) 2005, 11:14:19

Widzę, że tu znowu o mnie mowa!
Jeszcze raz nadmieniam, że jestem tworem niematerialnym i tak naprawdę nie istnieję...
A wszystko to wytwór Waszej wyobraźni....
Moje posty tak naprawdę nie istnieją, więc dajcie spokój tym osobom, które o bycie mną podejrzewacie.....
Ja tylko czuwam nad tym nad czym czuwać należy.....

ODPOWIEDZ