O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zyrafa
- Ekspert

autor: zyrafa » 30 cze (czw) 2005, 00:32:44
Happy pisze:
A poza tym coś ostatnio chyba Twoje poczucie humoru uległo zmianie na niekorzyść!
Ja tam nie narzekam na humorek Havoka :]... nawet go wspieram ... jakby na to nie patrzeć. Mi tam nasz drogi Havoczek w nicyzm nie podpadł, obiektywni patrzył z pod swojego kociego oka. Skoro dostrzegł podobieństwo- nie jego wina. A co? ma może ścieme walic, że jest inaczej ...

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 08:23:54
Słodziutka kochana Żyrafka

Cmok

Widze ze nie tylko ja potrafie nieraz spojrzec obiektywnie na pewne kwestie

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 08:33:13
Żyrcia, ale Ty nie masz Havoka prawie 24 godziny na dobę a niektórzy (czasami) mają i mogą nieco więcej powiedzieć na Jego temat!

-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 08:37:44
Hej! Sprecyzuj prosze okreslenie "miec" juz nei mowiac o "24h". Ja slecze pod swoim domowym adresem z tego co widze, nawet teraz

-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 09:25:41
Prezyzuję chodzi mi o okienko komputera w różnych wydaniach!!
Czasami zdarza się w różnych klubach!!
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 12:48:21
A wlasnie apropos komunikacji i twojego podpisu Happy. Sekretariat moglby sie troszke wykazac pomyslowoscia i zainstalowac jakis komunikator czy cos. Z tego co widze troche ludzi ma proste pytania, boja sie zadzwonic czy poprostu szkoda im na telefon, a takie np. gg i numer do sekretariatu bylby bardzo dobrym pomyslem. poza tym chyba troche osob sie ze mna zgodzi ze tak byloby prosciej i mniej smieci na forum by sie pojawialo

Nie wiem co mysli o tym "dyrekcja" albo inni forumowicze. Moze niech sie kazdy wypowie...
-
yarlan
- Zawsze coś napisze

autor: yarlan » 30 cze (czw) 2005, 12:54:33
-W sumie GG spoko pomysl :]
-Smiecie i tak sie beda pojawialy :]
-Czasami post na forum jest lepszy bo te same pytania nie beda zadawane po kilka razy.
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 30 cze (czw) 2005, 13:10:23
To musicie chyba wystosować specjalne pismo do Prezesa szkoły, że chcecie mieć mozliwość takiego komunikowania się z nami, gdyż nasze prośby o zainstalowanie takiego urządzenie nie przyniosły jak dotychczas rezultatu!
I jak narazie to załatwiam sprawy szkolne często poza godzinami pracy, ale nie mogę być też dostępna na prywatnym gg 24 godziny na dobę!
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 30 cze (czw) 2005, 13:18:59
No to prawda wiem bo sam wykorzystuje Happy o 24 nieraz zeby sie zapytac cos dot. szkoly. A ze ta az tak wszechwiedzaca nei jest (co dziwne z kolei) to nei moze mi rozwiac wszelkich watpliwosci i odpowiedziec na jakas kwestie. AW plizzz zrob cos.
Uprzejmie prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
Z powazaniem
Havoc
Aneks: kto chce niech sie zapisze na liste popierajaca ten pomysl!
-
yarlan
- Zawsze coś napisze

autor: yarlan » 30 cze (czw) 2005, 13:34:14
Dopisuje sie :]
-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 30 cze (czw) 2005, 16:58:46
Sobota, 02 lipca, 19:00
klub NewDeep
Warszawa, ul. Racławicka 99 (forty)
Zapraszamy wszystkich obecnych i dopiero co zapisanych Słuchaczy oraz Absolwentów Warszawskiej Szkoły Reklamy wraz z osobami towarzyszącymi. Nie ma żadnych zapisów.
Celem imprezy jest wyrażenie radości z powodu tego, że solidnie przepracowany i rozwijający nasze talenty, ale też kosztujący dużo wysiłku, rok szkolny już się zakończył (dla niektórych: PRAWIE się zakończył).
Impreza rozpoczyna się o godz. 19:00 prezentacją wybranych prac Słuchaczy i wręczeniem nagród za wybitne osiągnięcia w ostatnim semestrze.
Ok. 19:30 rozpocznie się część typowo rozrywkowa: tańczymy, śpiewamy, gramy, gadamy, dowcipkujemy i tak dalej. Do godz. 21:00 klub będzie dostępny tylko dla nas. Gra DJ Miśka.
Od 21:00 będą wpuszczani inni goście. Od tej godziny nie będzie można już wejśc za darmo. Wjazd kosztuje 15 pln.
Jeśli będziecie mieć siłę - zostańcie do rana. Będą zaprzyjaźnieni DJ'e, którzy zagrają house i electro dance (proszę nastawić się na tę wrażliwość).
Jeszcze raz bardzo sedecznie zapraszamy! Kupą raźniej!
Uwaga 1! Nie jest to oficjalne zakończenie roku szkolnego z rozdaniem świadectw, dyplomów i tak dalej. Tego typu impreza odbywa się już zwyczajowo jesienią (na początku października) i jest zarazem inauguracją nowego roku szkolnego.
Uwaga 2! Klub NewDeep jest alternatywno-awangardowy, urządzono go w piwnicy-bunkrze na terenie fortów (dawnego obozu zajmowanego przez wojska radzieckie).
Uwaga 3! Piwo (Żywiec klasyczny i czerwona Warka) oraz gotowe butelkowane drinki (Sobieski) tylko dla nas po 5 pln (trzeba mieć kupon przy zakupie). Cena bez kuponu 8 pln.
Uwaga 4! Informacje o możliwosci dojazdu środkami komunikacji miejskiej do klubu przekaże Wam poniżej (dziś jeszcze) happy.
Uwaga 5! Podejrzewam, że będzie nieźle. Proszę przesłać informacje o tej imprezie (przy użyciu wszystkich dostępnych technik marketingu wirusowego i quasiwirusowego) wszystkim, o których sądzcie, że mogliby przyjść. Dziękuję.
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

to dosc interesujaca kwestia szczesliwe wielkie oko, bo w kwestii komunikatora gg ostatnio kilka razy wchodząc do sekretariatu widzialem jak jego pracownicy pospiesznie go wylaczaja udajac, ze pracuja - wiec chyba jestes nie na bieżaco - lub nie umiesz go uruchomic - popytaj, kto pyta ten wielbłądzik;
ponadto z tego co widzę jest chat na stronie, mozna na nim chatowac na zabląkane owieczki itd. itd.
PS
mam taki slogan teraz do lansowania, ciekawe co o nim myslicie - wsr to dół - banda oszustów i naciągaczy - bedzie niedługo na bilboardach w metrze - mam nadzieje ze senq mnie poprze w głoszeniu tej tezy, czas zadać tej szkaradzie ostateczny cios
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 01 lip (pt) 2005, 08:15:16
Ciekawe dlaczego zawsze o wszystkim dowiaduję się ostatnia!!
I dlaczego na naszym kompie wszyscy mają jakieś swoje proflie tylko nie ja!?
Skoro wielbłądzik, to kto mi pomoże uruchomić to jakże cenne dla młodzieży ułatwienie w postaci komunikatora?
-
Havoc
- Loża WSR

autor: Havoc » 01 lip (pt) 2005, 10:29:33
to dosc interesujaca kwestia szczesliwe wielkie oko
Ha teraz to juz mam asa w rekawie w odwiecznej batalii o to kto jest tym Wielkim Okiem

Hapy przykro mi sam prezes Cie sprzedal

Teraz to nawet prosze Cie oszczedz sobie wymowek ze ono to nie Ty
Qrcze AW wiesz ze to moglby byc dobry chwyt marketingowy

Jak cos jest "blizsze" ludziom to to ich ciagnie do tego. Np. w takim PR politycznym. Czemu niby te damned polityki robia z siebie wiesniakow przeklinajac lub uzywac innych niestosownych okreslen. w ten sposob kreuja sie jako "swojacy". Gdyby moze lekko zmodyfikowac ta "bande naciagaczy" to mogloby byc cos.... Hmm trzeba przemyslec sprawe z punktu widzenia "ulicy". Zrobie sondaz wsrod znajomych bo to intrygujaca kwestia

-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

autor: Wielkieoko » 01 lip (pt) 2005, 11:14:19
Widzę, że tu znowu o mnie mowa!
Jeszcze raz nadmieniam, że jestem tworem niematerialnym i tak naprawdę nie istnieję...
A wszystko to wytwór Waszej wyobraźni....
Moje posty tak naprawdę nie istnieją, więc dajcie spokój tym osobom, które o bycie mną podejrzewacie.....
Ja tylko czuwam nad tym nad czym czuwać należy.....