Ja tam nie narzekam na humorek Havoka :]... nawet go wspieram ... jakby na to nie patrzeć. Mi tam nasz drogi Havoczek w nicyzm nie podpadł, obiektywni patrzył z pod swojego kociego oka. Skoro dostrzegł podobieństwo- nie jego wina. A co? ma może ścieme walic, że jest inaczej ...Happy pisze: A poza tym coś ostatnio chyba Twoje poczucie humoru uległo zmianie na niekorzyść!
będzie impreza 2 VII
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
zyrafa
- Ekspert

-
Havoc
- Loża WSR

A wlasnie apropos komunikacji i twojego podpisu Happy. Sekretariat moglby sie troszke wykazac pomyslowoscia i zainstalowac jakis komunikator czy cos. Z tego co widze troche ludzi ma proste pytania, boja sie zadzwonic czy poprostu szkoda im na telefon, a takie np. gg i numer do sekretariatu bylby bardzo dobrym pomyslem. poza tym chyba troche osob sie ze mna zgodzi ze tak byloby prosciej i mniej smieci na forum by sie pojawialo
Nie wiem co mysli o tym "dyrekcja" albo inni forumowicze. Moze niech sie kazdy wypowie...
-
Happy
- Wyrocznia WSR

To musicie chyba wystosować specjalne pismo do Prezesa szkoły, że chcecie mieć mozliwość takiego komunikowania się z nami, gdyż nasze prośby o zainstalowanie takiego urządzenie nie przyniosły jak dotychczas rezultatu!
I jak narazie to załatwiam sprawy szkolne często poza godzinami pracy, ale nie mogę być też dostępna na prywatnym gg 24 godziny na dobę!
I jak narazie to załatwiam sprawy szkolne często poza godzinami pracy, ale nie mogę być też dostępna na prywatnym gg 24 godziny na dobę!
-
Havoc
- Loża WSR

No to prawda wiem bo sam wykorzystuje Happy o 24 nieraz zeby sie zapytac cos dot. szkoly. A ze ta az tak wszechwiedzaca nei jest (co dziwne z kolei) to nei moze mi rozwiac wszelkich watpliwosci i odpowiedziec na jakas kwestie. AW plizzz zrob cos.
Uprzejmie prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
Z powazaniem
Havoc
Aneks: kto chce niech sie zapisze na liste popierajaca ten pomysl!
Uprzejmie prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej prosby.
Z powazaniem
Havoc
Aneks: kto chce niech sie zapisze na liste popierajaca ten pomysl!
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Zaproszenie oficjalne
Sobota, 02 lipca, 19:00
klub NewDeep
Warszawa, ul. Racławicka 99 (forty)
Zapraszamy wszystkich obecnych i dopiero co zapisanych Słuchaczy oraz Absolwentów Warszawskiej Szkoły Reklamy wraz z osobami towarzyszącymi. Nie ma żadnych zapisów.
Celem imprezy jest wyrażenie radości z powodu tego, że solidnie przepracowany i rozwijający nasze talenty, ale też kosztujący dużo wysiłku, rok szkolny już się zakończył (dla niektórych: PRAWIE się zakończył).
Impreza rozpoczyna się o godz. 19:00 prezentacją wybranych prac Słuchaczy i wręczeniem nagród za wybitne osiągnięcia w ostatnim semestrze.
Ok. 19:30 rozpocznie się część typowo rozrywkowa: tańczymy, śpiewamy, gramy, gadamy, dowcipkujemy i tak dalej. Do godz. 21:00 klub będzie dostępny tylko dla nas. Gra DJ Miśka.
Od 21:00 będą wpuszczani inni goście. Od tej godziny nie będzie można już wejśc za darmo. Wjazd kosztuje 15 pln.
Jeśli będziecie mieć siłę - zostańcie do rana. Będą zaprzyjaźnieni DJ'e, którzy zagrają house i electro dance (proszę nastawić się na tę wrażliwość).
Jeszcze raz bardzo sedecznie zapraszamy! Kupą raźniej!
Uwaga 1! Nie jest to oficjalne zakończenie roku szkolnego z rozdaniem świadectw, dyplomów i tak dalej. Tego typu impreza odbywa się już zwyczajowo jesienią (na początku października) i jest zarazem inauguracją nowego roku szkolnego.
Uwaga 2! Klub NewDeep jest alternatywno-awangardowy, urządzono go w piwnicy-bunkrze na terenie fortów (dawnego obozu zajmowanego przez wojska radzieckie).
Uwaga 3! Piwo (Żywiec klasyczny i czerwona Warka) oraz gotowe butelkowane drinki (Sobieski) tylko dla nas po 5 pln (trzeba mieć kupon przy zakupie). Cena bez kuponu 8 pln.
Uwaga 4! Informacje o możliwosci dojazdu środkami komunikacji miejskiej do klubu przekaże Wam poniżej (dziś jeszcze) happy.
Uwaga 5! Podejrzewam, że będzie nieźle. Proszę przesłać informacje o tej imprezie (przy użyciu wszystkich dostępnych technik marketingu wirusowego i quasiwirusowego) wszystkim, o których sądzcie, że mogliby przyjść. Dziękuję.
klub NewDeep
Warszawa, ul. Racławicka 99 (forty)
Zapraszamy wszystkich obecnych i dopiero co zapisanych Słuchaczy oraz Absolwentów Warszawskiej Szkoły Reklamy wraz z osobami towarzyszącymi. Nie ma żadnych zapisów.
Celem imprezy jest wyrażenie radości z powodu tego, że solidnie przepracowany i rozwijający nasze talenty, ale też kosztujący dużo wysiłku, rok szkolny już się zakończył (dla niektórych: PRAWIE się zakończył).
Impreza rozpoczyna się o godz. 19:00 prezentacją wybranych prac Słuchaczy i wręczeniem nagród za wybitne osiągnięcia w ostatnim semestrze.
Ok. 19:30 rozpocznie się część typowo rozrywkowa: tańczymy, śpiewamy, gramy, gadamy, dowcipkujemy i tak dalej. Do godz. 21:00 klub będzie dostępny tylko dla nas. Gra DJ Miśka.
Od 21:00 będą wpuszczani inni goście. Od tej godziny nie będzie można już wejśc za darmo. Wjazd kosztuje 15 pln.
Jeśli będziecie mieć siłę - zostańcie do rana. Będą zaprzyjaźnieni DJ'e, którzy zagrają house i electro dance (proszę nastawić się na tę wrażliwość).
Jeszcze raz bardzo sedecznie zapraszamy! Kupą raźniej!
Uwaga 1! Nie jest to oficjalne zakończenie roku szkolnego z rozdaniem świadectw, dyplomów i tak dalej. Tego typu impreza odbywa się już zwyczajowo jesienią (na początku października) i jest zarazem inauguracją nowego roku szkolnego.
Uwaga 2! Klub NewDeep jest alternatywno-awangardowy, urządzono go w piwnicy-bunkrze na terenie fortów (dawnego obozu zajmowanego przez wojska radzieckie).
Uwaga 3! Piwo (Żywiec klasyczny i czerwona Warka) oraz gotowe butelkowane drinki (Sobieski) tylko dla nas po 5 pln (trzeba mieć kupon przy zakupie). Cena bez kuponu 8 pln.
Uwaga 4! Informacje o możliwosci dojazdu środkami komunikacji miejskiej do klubu przekaże Wam poniżej (dziś jeszcze) happy.
Uwaga 5! Podejrzewam, że będzie nieźle. Proszę przesłać informacje o tej imprezie (przy użyciu wszystkich dostępnych technik marketingu wirusowego i quasiwirusowego) wszystkim, o których sądzcie, że mogliby przyjść. Dziękuję.
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

to dosc interesujaca kwestia szczesliwe wielkie oko, bo w kwestii komunikatora gg ostatnio kilka razy wchodząc do sekretariatu widzialem jak jego pracownicy pospiesznie go wylaczaja udajac, ze pracuja - wiec chyba jestes nie na bieżaco - lub nie umiesz go uruchomic - popytaj, kto pyta ten wielbłądzik;
ponadto z tego co widzę jest chat na stronie, mozna na nim chatowac na zabląkane owieczki itd. itd.
PS
mam taki slogan teraz do lansowania, ciekawe co o nim myslicie - wsr to dół - banda oszustów i naciągaczy - bedzie niedługo na bilboardach w metrze - mam nadzieje ze senq mnie poprze w głoszeniu tej tezy, czas zadać tej szkaradzie ostateczny cios
ponadto z tego co widzę jest chat na stronie, mozna na nim chatowac na zabląkane owieczki itd. itd.
PS
mam taki slogan teraz do lansowania, ciekawe co o nim myslicie - wsr to dół - banda oszustów i naciągaczy - bedzie niedługo na bilboardach w metrze - mam nadzieje ze senq mnie poprze w głoszeniu tej tezy, czas zadać tej szkaradzie ostateczny cios
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Havoc
- Loża WSR

Ha teraz to juz mam asa w rekawie w odwiecznej batalii o to kto jest tym Wielkim Okiemto dosc interesujaca kwestia szczesliwe wielkie oko
Qrcze AW wiesz ze to moglby byc dobry chwyt marketingowy
-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

Widzę, że tu znowu o mnie mowa!
Jeszcze raz nadmieniam, że jestem tworem niematerialnym i tak naprawdę nie istnieję...
A wszystko to wytwór Waszej wyobraźni....
Moje posty tak naprawdę nie istnieją, więc dajcie spokój tym osobom, które o bycie mną podejrzewacie.....
Ja tylko czuwam nad tym nad czym czuwać należy.....
Jeszcze raz nadmieniam, że jestem tworem niematerialnym i tak naprawdę nie istnieję...
A wszystko to wytwór Waszej wyobraźni....
Moje posty tak naprawdę nie istnieją, więc dajcie spokój tym osobom, które o bycie mną podejrzewacie.....
Ja tylko czuwam nad tym nad czym czuwać należy.....