Etymologia forumowych nicków
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Jakie posiadam akcje - wiem aż nazbyt dobrze!
To prawda. Nie podejrzewam, żeby mój nick miał jakieś banalne pochodzenie. A że ma ukryty sens - też nie mam najmniejszych wątpliwości. Tylko... jakoś o tym wszystkim zapomniałem. (Ale ostra amnezja zdarza się też kandydatom "na prezydenta", więc co sie bede!)
-
- Początkujący(a)
niestety wielkiej filozofii przy powstawaniu tego nicka nie bylo. zaczelo sie od kurtalki w ktorej podobno wygladalem jak rasowy drwal.
potem z biegiem lat podobienstw pojawialo sie coraz wiecej
, a (o zgrozo!) co poniektorzy zaczeli tworzyc coraz to nowe filozofie
ostatnio "integrujac sie" z ukrainska mlodzieza dowiedzialem sie ze w ich jezyku "drwal" to: LISOROB 8O
potem z biegiem lat podobienstw pojawialo sie coraz wiecej

ostatnio "integrujac sie" z ukrainska mlodzieza dowiedzialem sie ze w ich jezyku "drwal" to: LISOROB 8O
-
- Początkujący(a)
mój nik powstał od ksywki jaką przyznali mi moi znajomi z liceum.
początkowo strasie się obużałąm jak mówili do mnie rozi jedna z czasem się przyzwyczaiłam i tak już zostało do dziś dnia.
początkowo nad nikiem bardzo długo się zastanawiałam jednak przypomnieałam sobie właśnie o swojej ksywce i już tak zostało.

początkowo strasie się obużałąm jak mówili do mnie rozi jedna z czasem się przyzwyczaiłam i tak już zostało do dziś dnia.
początkowo nad nikiem bardzo długo się zastanawiałam jednak przypomnieałam sobie właśnie o swojej ksywce i już tak zostało.

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Rozi czi Rozzy - wg mnie to drugie!
Ale czy jesteś pewna, że Rozi pisze się tak jak słyszy? Uważam, że Twoje przezwisko (a zatem i forumowy nick) pisze się: Rozzy
.