drogi comeill
Masz rację że zakres encyklopedii jest dość szeroki i w zasadzie można by oddzielnie stowrzyć encyklopedię rysunku, ency. malarstwa, enc. grafiki, enc. współczesnych artystów, enc. historii sztuki itp.
Ale żeby nie ograniczać choryzontów słuchaczy WSR i nie zmuszać ich do pisania o tym co ich nie iteresuje powstała encyklopedia "Rysunku i malarstwa" (a raczej powastnie) która obejmuje także grafikę
Btw. życzę miłego opracowywania haseł. Gratuluję ambitnego podejścia
Encyklopedia rysunku i malarstwa
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
encyklopedia malarstwa
Obawiam się, że dalsze rezerwowanie może mieć niewielkie znaczenie. Otóż zgodnie z harmonogramem prac, terminami zaliczeń itp. wszystko to powinno było spłynąć (że tak powiem) do mnie tydzień temu. A nie spłynęło. Dlaczego? 
Będą tak Drogie Panie rezerwować terminy itp. tymczasem chętnie zobaczyłbym wreszcie tę encyklopedię.

Będą tak Drogie Panie rezerwować terminy itp. tymczasem chętnie zobaczyłbym wreszcie tę encyklopedię.

-
- Ekspert
encyklopedia
P.S. Proszę mnie opatrznie nie zrozumieć: nie zniechęcam, wrecz przeciwnie jestem pełen podziwu dla tego pomysłu. Serio całkiem mówię. Chodzi mi tylko o to, by ta encyklopedia zaczęła wreszcie realnie powstawać. Poza tym terminy do encyklopedii to jeden z elementów warsztatów internetowych. Prace są, jak wiemy, są oceniane. Problem w tym, że na razie otrzymałem ich bardzo niewiele.
Proponuję dodać gazu, wrzucić wyższy bieg, jeszcze raz pedał gazu, następny, jeszcze wyższy bieg itd. Po tej przepięknej
motoryzacyjnej metaforze raz jeszcze przypominam, że pierwszy termin oddawania prac już dawno upłynął był.
Proponuję dodać gazu, wrzucić wyższy bieg, jeszcze raz pedał gazu, następny, jeszcze wyższy bieg itd. Po tej przepięknej

-
- Ekspert
encyklopedia rysunku i malarstwa
Tak. Będzie. Ścislej mówiąc jest: proszę oddawać prace jak najszybciej, najbliższy wtorek 18/10/2005 to tzw. deadline. 
P.S. Uwaga, to mój (jubileuszowy)
1000. post

P.S. Uwaga, to mój (jubileuszowy)
1000. post