Jaką porę roku lubisz najbardziej?

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

Jaką porę roku lubisz najbardziej?

wiosna
5
17%
lato
13
43%
jesień
10
33%
zima
2
7%

Liczba głosów: 30

Madeleine
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Madeleine » 29 wrz (czw) 2005, 18:55:27

Wracajac do wypowiedzi Slawka...

Wszyscy tak mowia, ze lubia jesien bo akurat nadchodzi. To niesprawiedliwe. Ja lubie wiosne bo wtedy wszystko sie budzi do zycia, w przeciwienstwie do jesieni gdzie wszystko zasypia... tak na marginesie chcialabym tak zapasc w sen zimowy... ale to nie znaczy ze lubie jesien :evil: caly czas pada, nic wiecej

karamba
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: karamba » 29 wrz (czw) 2005, 19:58:53

Każda pora ma coś w sobie ale jednak stawiam na lato. Jak to napiszal ZielonySzerszen - kurtki i te sprawy. Tez nie lubie zakładać na siebie 4 swetrów i 5 kurtek :wink:

POwIEr
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: POwIEr » 29 wrz (czw) 2005, 21:10:23

Dla mnie najwspanialsza jest jesien.. nie jest juz goraco ale jest pieknie jeszcze wiem ze to dziwne ale lubie jak pada deszcz :P tylko musze byc na o przygotowana...

o jesien w bieszczadach... Boze .... jak tam jest pieknie...

vile
Nowy(a)

Post autor: vile » 03 paź (pn) 2005, 11:56:48

jesien jest suuuuuuuuuuuuuper bo juz jest chlodno mozna normalnie myslec i funkcjonowac no i oczywiscie zaczynamy sie uczyc:) a kto tego nie lubi :D

andy
Ekspert
Ekspert

marketing meteorologiczny

Post autor: andy » 03 paź (pn) 2005, 14:44:02

Każda pora roku ma w sobie tyle uroku (nawet rym się wcisnał był :-D)
Gdyby nie cztery pory roku nie powstałby słynny utwór Vivaldiego i pewnie kupa innych rzeczy nie powstałaby.

Tak więc każda pora roku jest OK pod warunkiem jednak, że to Grecja. Zima tamtejsza jak u nas wczesna wiosna. Swiatla masa cala, kolor nieba i takie tam. W Polszcze lada moment dirty snow or sleet, o 3 panie dziejku ciemności. No niedobrze kurcze, niedobrze :mrgreen:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 03 paź (pn) 2005, 18:27:54

Snieg? No mam nadzieje ze w tym roku zobaczymy snieg. Ostatnio czesciej pada w Izraelu :lol: W ogole jakos u nas bardziej teraz 2 pory roku a nie 4. Programowo to najbardziej lubie lato bo w sumie w lato sie urodzilem i kupe milych wspomien ma sie z wakacji i urlopow. Tyle ze nie da sie ukryc u nas prawdziwe lato to sie tak zwykle konczy w lipcu. Bo pozniej i ciemniej i chlodniej. Dlatego kalendarzowo to wole wiosne. Przyroda budzi sie do zycia a czlowiek ma wiecej energii a w kolo wszystko kwitnie. OMG to dopiero za pol roku. Super...

ODPOWIEDZ