Mecz Anglia - Polska.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
No to bedzie dla nich test. Mala roznice widac tez w jezyku. Niemczyk powiedzial ze siatkarki jada zdobyc mistrzostwo a nie je bronic. A niektorzy nasi pilkarze mowia o utrzymaniu 1. miejsca. A to tez trzeba zdobyc. Gra na remis zwykle konczy sie porazka. Chcialbym w najblizszych dniach uslyszec jak mowia ze chca przetrzepac tylki Angolom i z nimi wygrac 

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Cholewcia a mi jutro wyjazd 2 dniowy wypadl i nie wiem o ktorej wroce do Warszawy w srode :/ Mecz jest kolo 20.45 to powinno sie udac kurcze. Najwyzej w radiu bede sluchal jak za starych dobrych czasow
Pamietam ze tak bylo jak z Albania gralismy. Tia 2:2 sie skonczylo. Wtedy to byl kiepski wynik ale tym razem mogloby byc. A jeszcze lepiej 2:3 
PS. Juz sie podobno w listopadzie w porze barazy szykuje sparing z Niemcami u nich.

PS. Juz sie podobno w listopadzie w porze barazy szykuje sparing z Niemcami u nich.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Anglia - POLSKA 1:2
postawie sobie na Polske u bukmachera bo ladny kursik zapodali (5.41)
..mysle nad postawieniem 100pln ale troszke sie boje bo po ostatnim meczu naszych mam delikatne watpliwosci:/ ..obrona nie teges, Zurawski cos nie w formie (mam nadzieje ze tylko z Islandia taka mial) No ale zobaczymy...moim zdaniem Polacy wygraja.

postawie sobie na Polske u bukmachera bo ladny kursik zapodali (5.41)
..mysle nad postawieniem 100pln ale troszke sie boje bo po ostatnim meczu naszych mam delikatne watpliwosci:/ ..obrona nie teges, Zurawski cos nie w formie (mam nadzieje ze tylko z Islandia taka mial) No ale zobaczymy...moim zdaniem Polacy wygraja.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
podobno Żurawski wystąpi!!! Prosze mnie tu wiecej nie straszyc
Jest pare rzeczy któr mi osobiście sie nie widzą, ale coż...trener ponoć wie najlepiej.
Uważam że Polska wystapi w następującym skłądzie:
bramka: Boruc, lewa obrona: Żewłakow, środek obrony: Jop i Bąk, prawa obrona: Baszczyński, lewa pomoc: Kosowski, środek pomocy: Lewandowski i Sobolewski, prawa pomoc: Krzynówek, atak: Żurawski i Rasiak
Szkoda ze nie zobaczymy w pierwszym skladzie Smolarka za którego zagra pewnie Lewandowski
Smolarek jakos przynajmniej stara sie ciągnąć ta gre i duzo biega.. Po drugie nie podoba mi sie ze wystąpi Rasiak a nie Frankowski:/ Jak dla mnie Rasiak to taki kloc drewna:/
Podobaja mi sie natomiast skrzydlowi ktorzy zapewne beda sie wymieniac pozycjami. Środkowi pomocnicy beda raczej cofnięci. Ofensywa natomiast bedzie raczej wygladac tak ze Rasiak bedzie wysunięty a Żurawski troche cofniety, jako ze dobrze sie czuje i sprawuje na takiej pozycji.. Nie podoba mi sie jeszcze Jop w defensywie...uważam ze bedzie ogrywany jak siemasz! Osobiście wolalbym Kłosa.
Anglia wystapi prawdopodobnie w składzie:
Paul Robinson - Luke Young, John Terry, Rio Ferdinand, Jamie Carragher - Shaun Wright-Philips, Frank Lampard, Ledley King, Joe Cole - Wayne Rooney, Michael Owen.
Boje się że Wright-Philips bedzie ogrywal Żewłakowa jak tylko bedzie chciał, tak samo z Lampardem. Poza tym taka ofensywa przeciwko naszej, raczej mizernej obronie wygląda imponująco.
Obawiam sie, iż bedzie nastepujacy wynik: Anglia - POLSKA 3:2

Jest pare rzeczy któr mi osobiście sie nie widzą, ale coż...trener ponoć wie najlepiej.
Uważam że Polska wystapi w następującym skłądzie:
bramka: Boruc, lewa obrona: Żewłakow, środek obrony: Jop i Bąk, prawa obrona: Baszczyński, lewa pomoc: Kosowski, środek pomocy: Lewandowski i Sobolewski, prawa pomoc: Krzynówek, atak: Żurawski i Rasiak
Szkoda ze nie zobaczymy w pierwszym skladzie Smolarka za którego zagra pewnie Lewandowski

Podobaja mi sie natomiast skrzydlowi ktorzy zapewne beda sie wymieniac pozycjami. Środkowi pomocnicy beda raczej cofnięci. Ofensywa natomiast bedzie raczej wygladac tak ze Rasiak bedzie wysunięty a Żurawski troche cofniety, jako ze dobrze sie czuje i sprawuje na takiej pozycji.. Nie podoba mi sie jeszcze Jop w defensywie...uważam ze bedzie ogrywany jak siemasz! Osobiście wolalbym Kłosa.
Anglia wystapi prawdopodobnie w składzie:
Paul Robinson - Luke Young, John Terry, Rio Ferdinand, Jamie Carragher - Shaun Wright-Philips, Frank Lampard, Ledley King, Joe Cole - Wayne Rooney, Michael Owen.
Boje się że Wright-Philips bedzie ogrywal Żewłakowa jak tylko bedzie chciał, tak samo z Lampardem. Poza tym taka ofensywa przeciwko naszej, raczej mizernej obronie wygląda imponująco.
Obawiam sie, iż bedzie nastepujacy wynik: Anglia - POLSKA 3:2