Co do Piotrka... no ładnie... pamiętam jak ją poznał
Czy są tu jacyś absolwenci? Np. staruszkowie z XX wieku?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
super cieĂą
- Zadomowił(a) się

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Pozdrowienia dla wszystkich Mirskich!
Tak!!! To rzeczywiście mój ulubiony przepis na kawę był... i jest. Tyle, że teraz to wszystko odmierza automat i nie jest łatwo uzyskać porządany efektWladzio pisze:Pamiętam nawet jaką kawę pijał Sławek - dwie łyżeczki kawy i parę kropel wody
Pozdrowienia Władziu! Pamiętam Cię dobrze, a wspominam (oczywiście) bardzo miło. Proszę Cię, żebyś koniecznie ode mnie pozdrowił oddzielnie mamę i oddzielnie tatę (nie żebym ich dzielił w myślach - tylko żeby wypadło uroczyście
No i napisz coś jeszcze jak Wam się tam żyje pod Łukaszenką, bo u nas słyszymy, że bardzo cieżko. Chyba, że mieliby Cię za to zamknąć - wtedy napisz, że jest ekstra, a my sobie dopowiemy resztę
PS1. Ten czat nazywał się Arena.
PS2. Anka Brzychcy była a a a a absolutnie niesamowitą dziewczyną.
PS3. Sasza był ostatnio w szkole jakieś 2-3 lata temu.
PS4. Śledzik już nie pracuje w szkole, ale wszystko u niego o kej.
PS5. Zauważyłem, że w PS1, PS2, PS3 i PS4 jest tylko czas przeszły. Więc napisałem PS5.
-
Wladzio
- Nowy(a)
Cześć Sławku! Dzięki za pozdrowienia, rodzice też cię pozdrawiają 
A pod Łukaszenką to jest dziwnie. Ze strony ekonomicznej nie jest tak źle (chociaż mogłoby być lepiej) - zarobki są dosyć różne: od 100 dolarów do 500, no a jak ktoś ma własny biznes to może być i więcej, chociaż cieżko jest z podatkami i biurokracją. Ceny są takie same jak w Polsce. Ale ze strony politycznej jest totalna wiocha! Kilkanascie gazet i kilka kanałów TV twierdzą to samo - że jest pięknie, że wszyscy żyją zajebiście, że Łukaszenko jest wielki, a w pozostałym świecie jest strasznie - że Polska praktycznie się buntuje i jest jej bardzo kiepsko w UE, że USA jest tyranem międzynarodowem itd. Prasy opozycyjnej praktycznie nie ma, jest kilka gazet które jeszcze się trzymają.
Byłem kilka miesięcy temu na "demonstracji" opozycji. Wyglądało to tak - ze 20 osób otoczonych milicją i tajniakami. A było to na najbardziej ludnej ulicy, coś jak plac w Starym Miescie w wawie. Nic nie robiliśmy, tylko rozmawialiśmy, a milicja ciągle mówiła żebyśmy szli do domu. Spisywali dane z paszportu. Po wiosennych wydarzeniach dużo osób trafiło do więzienia, wielu wyrzucono z uczelni. Czyli z wolnością to mamy bardzo kiepsko
Chociaż bardzo dużo osób jest przeciwko Łukaszence, ale większość milczy bo się boi. No i nie ma
PS1. Tak, arenka była super!
PS2. Anka też była super!!!
Ech...
PS3. Cieszę się Sławku, że nie straciłeś tego dobrego humoru, który cię zawsze wyróżniał spośród innych wykładowców.
A pod Łukaszenką to jest dziwnie. Ze strony ekonomicznej nie jest tak źle (chociaż mogłoby być lepiej) - zarobki są dosyć różne: od 100 dolarów do 500, no a jak ktoś ma własny biznes to może być i więcej, chociaż cieżko jest z podatkami i biurokracją. Ceny są takie same jak w Polsce. Ale ze strony politycznej jest totalna wiocha! Kilkanascie gazet i kilka kanałów TV twierdzą to samo - że jest pięknie, że wszyscy żyją zajebiście, że Łukaszenko jest wielki, a w pozostałym świecie jest strasznie - że Polska praktycznie się buntuje i jest jej bardzo kiepsko w UE, że USA jest tyranem międzynarodowem itd. Prasy opozycyjnej praktycznie nie ma, jest kilka gazet które jeszcze się trzymają.
Byłem kilka miesięcy temu na "demonstracji" opozycji. Wyglądało to tak - ze 20 osób otoczonych milicją i tajniakami. A było to na najbardziej ludnej ulicy, coś jak plac w Starym Miescie w wawie. Nic nie robiliśmy, tylko rozmawialiśmy, a milicja ciągle mówiła żebyśmy szli do domu. Spisywali dane z paszportu. Po wiosennych wydarzeniach dużo osób trafiło do więzienia, wielu wyrzucono z uczelni. Czyli z wolnością to mamy bardzo kiepsko
PS1. Tak, arenka była super!
PS2. Anka też była super!!!
PS3. Cieszę się Sławku, że nie straciłeś tego dobrego humoru, który cię zawsze wyróżniał spośród innych wykładowców.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Rozmowy z Władziem ciąg dalszy
Trochę jednak, proszę Ciebie, zdziadziałem. Szacuję, że wśród kadry pedagogicznej WSR jest 14-15 wykładowców, którzy mnie pod względem dobrego humoru przewyższają.Wladzio pisze:PS3. Cieszę się Sławku, że nie straciłeś tego dobrego humoru, który cię zawsze wyróżniał spośród innych wykładowców.
Oglądaliśmy wiosenne wydarzenia u Was bardzo dokładnie. I Twoje relacje potwierdzają, ża nasza telewizja NIE kłamie... Chociaż w zestawieniu z Waszą codziennością marne to pocieszenie.
Kiedy przyjedziecie do Polski?
-
Sebek
- Zaczyna działać

Re: Rozmowy z Władziem ciąg dalszy
Taaaaa, a nadal w ankietach na najbardziej pożądanego kochanka, czy mężczyzny marzeń wśród WSRowiczek prym w okolicy wiedzie ciągle SW.wojtkowski pisze:Trochę jednak, proszę Ciebie, zdziadziałem.
Nie wiem, jak on to robi? Aparycja? Wrodzona inteligencja? Błyskotliwość? Te, wiadomo co w oczach? Nadwyraz rozbudowana rzeźba mięśni? Nie wiem. W każdym razie, ja tak nie umiem niestety, ale ciąglę się uczę
-
Kali
- WSR Guru

Re: Rozmowy z Władziem ciąg dalszy
Ja myślę, że to jest to trafiłeś w dziesiątkęSebek pisze: Nadwyraz rozbudowana rzeźba mięśni?
-
zielonyszerszen
- Loża WSR