Latajaca Agencja Reklamowa Czarnego Humoru

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 15 lip (czw) 2004, 09:04:52

aw pisze:"... Polskie Linie Lotnicze serdecznie zapraszaja. BAM!, BAM!, BAM!, BUCH!, BUCH!, BUCH!, jeden trup, drugi trup, trzeci trup..."
To juz nie szum to sabotaz.

PS. Piekne modelki i radio. To byly zaiste piekne czasy dla reklamy :)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 27 lut (ndz) 2005, 15:51:52

Dostalismy kolejne zlecenie: reklama grzechu (od biedy moze byc Grzecha ;) ). Podobno jest ich 7 (glownych) wiec mozna sobie cos wybrac albo tak ogolnie. Jak zwykle czekamy na briefy, slogany, ktos moze cala kampanie przygotuje :)

Pierwsze asocjacje:
- Magnum
- Siedem (taki film co nie)
- baton Grzeszki (albo jakos podobnie;) )

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 27 lut (ndz) 2005, 17:01:28

Magnum / Grzeski [do wyboru] ;)

Zebranie w jakims biurze. Siedzi siedmiu mężczyuzn w garniturach w tle tablice z roznymi wykresami.
Jeden stoi na koncu stolu i Krzyczy "Wiecie ze idzie nam coraz gorzej, powinno byc odwrotnie" po czym uderza wskaznikiem w blat stolu - "Przeciez mamy bardzo sprzyjajace warunki - jak to wytlumaczycie?". Po czym spoglada na pierwszego po swej lewej.
- Wydaje ci sie, mi tam idzie bardzo dobrze i wogole dozo lepiej niz wam nieudacznicy
- Tak ci sie tylko wydaje. Ja i tak bede mial wiecej, wiecej; musze - odzywa sie nastepny
- Tak wiem nie idzie mi najlepiej, ale i tak bede jeszcze lepszy niz wy, zdobede takie wyniki.
Gdy trzeci skonczyl, czwarty powoli podniosl swa nieogolona twarz i odrzekl - Wiecie co mi to sie wogole to nie chce sie, to i tak bedzie wszystko toczyc sie samo.
- Ja uwazam ze trzeba konkurecji podkrasc jakis pomysl i go po prostu przerobic - odparl nastepny.
Wszyscy patrza na ostatniego, przystojniaka jednak z nieco uwydatnionym brzuchem ktory z lekkoscia na twarzy stwierdza: "Dobra dystrybucja, ciekawe opakowanie, dobry smak... i samo sie sprzedaje" - po czym wyciaga sie w fotelu z nieukrywanym na twarzy wyrazem zadowolenia. A wszyscy pozostali tylko spogladaja na siebie.

Pomysl stanowi wartosc intelektualna autora :P

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 27 lut (ndz) 2005, 19:44:04

Lepszy Grzech niz pech...
Grzeszne dzieci same biora sobie prezenty...
A czy ty masz juz swoj ulubiony grzech ?
Pół godziny spedzone z Grzechem to ok. 350 spalonych kalorii.

oraz :

Wafle Grzes(z)ki - A Tobie w jakiej pozycji najlepiej smakuja?
(polaczone z fotografia mezczyzny w biurze wyciagnietego w fotelu z nogami na biurku)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 27 lut (ndz) 2005, 20:02:55

To ja moze tak skromnie:

To nie Grzech to cos wiecej ;) :D

Wersja rozszerzona (mozna powiedziec lifestylowa) z powiedzonkiem kumpla kumpla.

To nie grzech. To cos wiecej. To sposob zycia.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 18 sie (czw) 2005, 21:56:54

Ale skoro jeszcze nie wszyscy wrocili na lono forum... to moze teraz wypijmy za tych co na morzu :lol: (chlup) No w koncu trzeba trzymac poziom :) Btw po raz pierwszy pije samotnie (herbate oczywiscie) do ludzi na forum. Wczesniej zdarzalo mi sie pic przez gg (ach te konferencje) albo telefon (herbatke naturalnie no dobra czasem piwo) :)

A teraz moze ad rem. Tak sie wlasnie zastanawiam. Zalozmy ze mamy zareklamowac pas cnoty. To dla kogo to jest w sumie produkt? Dla kobiet czy raczej dla mezczyzn? Kto by byl naszym primery a kto secondary audience? Hmm jak myslicie

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 sie (czw) 2005, 22:19:43

sinar pisze:Ale skoro jeszcze nie wszyscy wrocili na lono forum... to moze teraz wypijmy za tych co na morzu :lol: (chlup)
No juz wieksza czesc to juznie tak nad morzem ;)

No w koncu trzeba trzymac poziom :) Btw po raz pierwszy pije samotnie (herbate oczywiscie) do ludzi na forum. Wczesniej zdarzalo mi sie pic przez gg (ach te konferencje) albo telefon (herbatke naturalnie no dobra czasem piwo) :)
sinar pisze:To dla kogo to jest w sumie produkt? Dla kobiet czy raczej dla mezczyzn? Kto by byl naszym primery a kto secondary audience? Hmm jak myslicie
O ho ho... jak dla mnie to raczej nie do kobiet - chyba ze bylby to jakis taki 'meski kaganiec cnoty' ;) a tak to zdecydowanie do mezczyzn ktorzy znajduja sie w zwiazku [najlepejwiec mezowie wypuszaczajacy kobietyw jakies 'voyage' a takze mozna do rodzicow wypuszczajacych swoje pociechy na 'grzeczne imprezy' ;) :mrgreen:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 18 sie (czw) 2005, 22:28:43

Coz dopoki Zony nee ma :) A zreszta jak bedzie to na pewno i tak nie zobaczy. Wiec jak to mowia czego oczy nie widza tego sercu nie zal ;) Hmm krotko i wezlowato:
http://www.allegrofun.pl/pokaz.php?nr=1i54453406

Hehe no kto wie moze ktos z pierwszego roku dostanie akurat taki temat na reklamie telewizyjnej :D Gdyby tak sie stalo prosimy o jakis odzew na forum :)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 sie (czw) 2005, 22:38:58

O :: Ta wypowiedz powinna byc oznaczona czerwonym koleczkiem :: O

No jak Zona wroci to sie zacznie pilnowanie ;) To juz tam trzeba alkowe posprzatac i wypucowac bo jak wroci to ... ja tym razem nie bede tlumaczyl skad tam ta damska bielizna i jaka to kobieta ja tam zostawila i dlaczego te kulturalne rozmowy o sztuce i poezji toczyly sie w sypialni i to az do tej pory ze biedaczka snem legla na lozy i trzeba bylo z dobrego serca do snu ja ulozyc i przygotowac ;) :lol:

Hyhy no dlatego mowilem ze 'kaganiec' ;) Bo to wyglada jak zywcem wyjete z jakiego ambitnego alternatywnego przedstawiciela kinematokrafii niemieckiej z zakrezu BDSM ;) :lol:

ODPOWIEDZ