O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

autor: Happy » 25 lip (śr) 2007, 22:28:43
-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 25 lip (śr) 2007, 23:35:46
Happy pisze: loża WSR (choć to mi się kojarzy z masonerią i z ostatnim filmem Kubricka) .
A mi się kojarzy z Muppetami a także z całonocnym ogniskiem

ale widać ja mam dziwne skojarzenia
Mówisz o "Oczy szeroko zamknięte" ? Przyznam, że fajny jak dla mnie to był film, a muzyka Jocelyn Pook momentami była naprawdę wgniatająca (mam tu na myśli zwłaszcza kompozycję "Masked Ball"*)

Swoją droga to warto zobaczyć co znajduje się w tym tracku w kwestii wokalnej gdy odtworzy się to od tylu

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 26 lip (czw) 2007, 00:50:08
A no może gwoli wyjaśnienia co by nie było że tylko rzucam i tyle ...
To co słychać po odwróceniu to niby i przetłumaczeniu z niby rumuńskiego :
"God said to His disciples: `A new commandment I give to you'"
"We still pray for the mercy, the life, the peace, the health, the salvation, the scrutiny, neglection and forgiveness of the sins of God's servants, worshipers, almsgivers, benefactors of this holy site"
-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 26 lip (czw) 2007, 07:34:42
A to juz skonczylismy brainstroming i zaczyna sie krytyka i analiza?:D
Oczywiscie pewne propozycje nalezy traktowac jako zart. Skoro rangi sa na powaznie i tak na serio to trudno zeby nagle pojawily sie jakies nadszyszkowniki. Juz widze jak sie wszyscy zgodza na te jajcarskie stopnie ktore proponowalismy na poprzedniej stronie. Choc mozna na to spojrzec innaczej. Ludzie na pewnym poziomie (postow) oczywiscie potrafia na siebie spojrzec z przymruzeniem oka
Swoja droga ze wzgledow historycznych i skladu osobowego "Gór" moze powinien byc tez WSR Narcyz a kto wie moze Towarzysz Wzajemnej Adoracji
Idealem bylyby rangi odpowiadajace szczeblom kariery w reklamie (np. junior copywriter, sneior copywriter, creative director, brand manager etc). Bo byloby to nie tylko zgodne z profilem forum ale i dosc orginalne na tle innych for. No tylko ze pewnie trzeba by zrobic oddzielne rangi dla kazdej specjalizacji bo tak trudno byloby ustalic hierarachie

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 26 lip (czw) 2007, 11:50:43
-
Martha
- Ekspert

autor: Martha » 26 lip (czw) 2007, 12:46:49
A nie lepiej jak ktos juz osiagnal 'status' WSr guru II,III,IV etc , to mialby mozliwosc wlasnego wyboru czy chce byc krolewna, ksiezniczka czy kotem w butach...
pewnie bylby maly balagan, ale duzo takich gurow przeciez nie ma...

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 26 lip (czw) 2007, 13:08:02
seize pisze:Nie no historia historią ale będąc szczerym to Narcyz Club to już tak średnio istnieje

Już w historii tylko jakby spoczęły te czasy szaleństw, zabaw i adoracji. Toż o ile jedząc pyry z gzikiem po koncercie Stinga -gdy odwiedziliśmy Happcie- śmieliśmy się nawet określić swoistą komuną; to o tyle chyba obecnie już nie stanowimy takiego spójnego ciała wymiennie-zespolonego

No wiesz mi tam nie chodzilo o manifest komunistyczny

Raczej o to ze moze warto w ten sposob utrwalic jakas część historii Forum (cześć jej pamieci!

). Bo tak to kto wie czy jakis archeolog sie do tego dokopie. Pozostanie opowiadanie wnukom: Kiedy tak jak ty mialem dokladnie dwa... dziescia... lat...

-
seize
- Loża WSR

autor: seize » 26 lip (czw) 2007, 13:17:58
sinar pisze:No wiesz mi tam nie chodzilo o manifest komunistyczny

Mi broń Boże też nie, zwłaszcza iż wtedy podczas tamtego wieczoru to to z tą komuną [w znaczeniu
wspólnoty 
] wyszło z ust Happy - propagatorki LoveStory

Jeżeli chodzi o historie NC to na forum jest tego trochę, wraz z całym dochodzeniem do drzewa genealogicznego i wogóle

Sadzę po prostu, iż rangi powinny być chyba bardziej uniwersalne tak by np. za jakiś czas nie trzeba było ich zmieniać

Z tych wszystkich bezstronnie - choć to nie brzmi wiarygodnie zapewne - jak dla mnie najlepsze jak dotąd było dla mnie
Loża WSR, co by nie było dla niektórych jakichś skojarzeń można by było to jakoś zmodyfikować typu właśnie np. rozwinąć do
Loża Szyderców WSR

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 26 lip (czw) 2007, 13:33:09
A ja jak tak patrze na sklad osobowy 3500 m.n.p.m. to nasuwa mi sie takie okreslenie: Jajakobyly
A powazniej to myslalem tez o czyms w rodzaju Legenda WSR czy Mit (ach co za skromnosc

Ale no wlasnie prawda jest taka ze po Guru ciezko cos wymyslic co trzymaloby konwencje a nie byloby ani zbyt smieszne ani zbyt napuszone. Zwlaszcza ze to poniekad "o sobie samym"

-
s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

autor: s_wojtkowski » 26 lip (czw) 2007, 16:25:30
sinar pisze:A to juz skonczylismy brainstroming i zaczyna sie krytyka i analiza?:D
Może już rzeczywiście czas na krytykę i analizę? Jeśli ktoś jeszcze na coś wpadnie to niech napisze, ale trzeba by w zasadzie dokonywać wyboru, zbierać wnioski...
-
gosienka2005
- WSR Guru

autor: gosienka2005 » 07 sie (wt) 2007, 22:27:15
łomatko... tak zabiegana jestem że taki topik mi umknął...

ale ale czy mnie się wydaje czy ja jestem jedynym pierwszozeszłodziennoroczniakiem w tym zestawieniu ?? o_O heh... i czy w związku z nieprzynalożnością bezposrednia kiti do WSR też nie ominie jej nagroda?? a co do zaszczytnych tytułów... loża WSR niewątpliwie kojarzy mi się i kojarzyć będzie z naszą byłą koleżanką Kingą i lożą je.... hehe Królewna brzmi mi jakoś tak banalnie natomiast urzekła mnie kreatura WSR ... a dla tych u szczytu Mega Kreatura, Wybitna kreatura, Kosmiczna kratura, tudzież jejmość kreaturowatość

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 08 sie (śr) 2007, 08:47:18
Magdusia pisze:wojtkowski pisze:Magdusia pisze:Master of WSR
WSR Wymiatacz
Paradontoza
Wasza Wszędobylskość WSR
Królewna WSR
Królewiec WSR

:D:D
Super!
Dajesz, dajesz, nie przestajesz!
(Domi mówi tu obok mnie, że chce być Królewną WSR

)
ja tez chce nią byc, nie bez powodu dałam takie a nie inne propozycje

no i masz babko placek
miało być tak fajnie a skończy się na awanturze o koronę
szkoda że mam tyle postów bo wolałbym kolor niebieski no coż co zrobic musze się przyzwyczaić do zielonego.
w sumie jestem zielonyszerszen jak by na to nie patrzyć.

-
zielonyszerszen
- Loża WSR

autor: zielonyszerszen » 08 sie (śr) 2007, 08:57:06
Magdusia pisze:
Królewiec WSR
czemu Królewiec a nie po prostu Królewicz WSR to ładniej brzmi i tak donośniej
Loża szyderców WSR bardzo mi się podoba
ja od siebie dodam:
Plotkarka WSR ( wiadomo kto wygra

)
-
kiti
- Ekspert

autor: kiti » 09 sie (czw) 2007, 17:55:42
gosienka2005 pisze: i czy w związku z nieprzynalożnością bezposrednia kiti do WSR też nie ominie jej nagroda??
o jo.....
nagroda 8O
tak kcem, kcem i ładnie prosze
-
Mysha
- Ekspert

autor: Mysha » 09 sie (czw) 2007, 20:44:12
haha! jestem na szarym mysim końcu

ale moze nikt mnie szybko nie wykurzy