CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Wyrocznia WSR
-
- Ekspert
Hmm.. Wolisz patrzeć, tak? No cóż, gdybyśmy byli mniej liberalni to może by nam to przeszkadzało ale... Dzięki wszytkiemu i wszystkim nie jesteśmyHappy pisze:Aaa nie do testów na "ciachowatość" to mam asystentki!One są baaardzo chętne. A ja potem analizuję dane, wyciągam wnioski i wystawiam opinię.
Ale w akcji chętnie obejrzę nasz nowy narybek. Dlatego kiedy jakieś następne piffko macie ze stowarzyszeniem basen?

Wymień czas i miejsce

-
- Ekspert
...na lepszeKinfolk pisze:Happy pisze:Aaa nie do testów na "ciachowatość" to mam asystentki!One są baaardzo chętne. A ja potem analizuję dane, wyciągam wnioski i wystawiam opinię.
Ale w akcji chętnie obejrzę nasz nowy narybek. Dlatego kiedy jakieś następne piffko macie ze stowarzyszeniem basen?
Wymień czas i miejsce .....

-
- Loża WSR
Happy poprostu jest doskonałym managerem i czuwa nad wszystkim w doskonały sposób, stad też fakt, ze asystentki (dzien dobry) działają w terenie.Kinfolk pisze:Hmm.. Wolisz patrzeć, tak? No cóż, gdybyśmy byli mniej liberalni to może by nam to przeszkadzało ale... Dzięki wszytkiemu i wszystkim nie jesteśmyHappy pisze:Aaa nie do testów na "ciachowatość" to mam asystentki!One są baaardzo chętne. A ja potem analizuję dane, wyciągam wnioski i wystawiam opinię.
![]()
![]()
Wymień czas i miejsce
chociaż z drugiej strony kiepski ten manager, nawet raportow nie chce... :>
-
- Ekspert
No cóż, w świetle powyższych faktów nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować Happy doskonałego wybory wysoko wykwalifikowanej kadry menadżerskiejMagdusia pisze:Happy poprostu jest doskonałym managerem i czuwa nad wszystkim w doskonały sposób, stad też fakt, ze asystentki (dzien dobry) działają w terenie.Kinfolk pisze:Hmm.. Wolisz patrzeć, tak? No cóż, gdybyśmy byli mniej liberalni to może by nam to przeszkadzało ale... Dzięki wszytkiemu i wszystkim nie jesteśmyHappy pisze:Aaa nie do testów na "ciachowatość" to mam asystentki!One są baaardzo chętne. A ja potem analizuję dane, wyciągam wnioski i wystawiam opinię.
![]()
![]()
Wymień czas i miejsce

Droga kadro! Jestem gotów na następne wyzwania!

-
- Wyrocznia WSR
I na raporty przyjdzie czas w odpowiednim momencie, tak jak na wszystko!Magdusia pisze:Happy poprostu jest doskonałym managerem i czuwa nad wszystkim w doskonały sposób, stad też fakt, ze asystentki (dzien dobry) działają w terenie.

-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru