QUASI-IMPREZA WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Pytanie tylko podchwytliwe czy już chamskie?
krakolcia? a Ty w realu też jesteś taka szczupła?
-
- Nowy(a)
Re: Pytanie tylko podchwytliwe czy już chamskie?
Sławeczku, wszystko zależy od punktu widzenia, lub też siedzeniawojtkowski pisze:krakolcia? a Ty w realu też jesteś taka szczupła?

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Pytanie tylko podchwytliwe czy już chamskie?
No właśnie widzę, że siedzisz jakoś tak nietypowo... Niby po turecku, ale to jest chyba coś więcej... Jakaś taka pozycja medytacyjna, czy cuś?krakolcia pisze:Sławeczku, wszystko zależy od punktu widzenia, lub też siedzenia![]()
![]()
-
- Wyrocznia WSR
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
Mialbym taka mala sugestie. Mozemy spotkac sie troche wczesniej. No jesli w ogole chcecie mnie zobaczyc jutro
Moze tak gdzies o 18.00 bo 19 biorac jeszcze pod uwage tradycyjne spoznienia to dla mnie zdecydowanie za pozno. Do tego stopnia ze nie oplaca mi sie przychodzic bo zaraz musialbym wracac 
Dajcie jakis sygnal czy to Wam pasuje bo nie wiem jak sie na jutro ustawic i czas rozplanowac.

Dajcie jakis sygnal czy to Wam pasuje bo nie wiem jak sie na jutro ustawic i czas rozplanowac.
-
- Ekspert
Happy hours
Myślę, że Happy wolałaby nie GG tylko raczej to "cuś takiego".Happy pisze:Ozwij się na GG czy cuś takiego!

-
- Loża WSR
Negocjacje? W takim razie proponuje zeby to wyjscie do Merlina bylo nie o 19 czy 18 ale o 16.00
W sumie to najpierw moze jakies spotkanie na Polach. Swieze powietrze piekna sloneczna pogoda. Czego chciec wiecej. Nic tylko troche poplasac po trawie
A jeszcze mozna sie jak pisal Hav z Wietnamczykami zintegrowac. Btw jaki oni maja narodowy trunek? Raczej nie sake co. Warto to wybadac i dlatego trzeba byc wczesniej
Nie mowiac juz o tym ze mozna wczesniej miejsca w Merlinie zajac 
Zreszta po co tu negocjacje. Cus mi sie wydaje ze warunek juz zostal spelniony.

Zreszta po co tu negocjacje. Cus mi sie wydaje ze warunek juz zostal spelniony.
W takim razie trzymam za slowoHappy pisze:Jak pójdę dziś spać i wstanę tak przed 15 to idziemy tam na 18!