Najśmieszniejsza osoba na Forum
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Początkujący(a)
wiecie co w tym konkursie napewno nie ma szans już nikt inny niż heppi, jednak w konkursie na najwrednijejszą osobę na forum niestety nie ma już szans ponieważ tam wygrywa z nią Lukasszczepan. Lukaszszczepan-owi w tym konkusie się jednak nie powiodło gdyż nie otrzymał żadnego głosu.
jednak gratuluje wszystkim biorącym udział w tym konkursie chodz nie jest on jeszcze zakończony.
pozdrawiam
jednak gratuluje wszystkim biorącym udział w tym konkursie chodz nie jest on jeszcze zakończony.
pozdrawiam
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Keso gdybys nie wiedzial to ten glos mozesz wykorzystac tez glosujac na samego siebie. A majac 2 glosy bedziesz na 2. miejscu
No naprawde coraz bardziej mi to przypomina Seksmisje. Nie wiem czy zauwazyliscie ale coraz wiecej podopiecznych Happy zmienia plec
Mamy Beatki, Marynie. Teraz widze Kesunię. Cholewcia no osochoci? To jakas choroba. A moze to tak dla niepoznaki ma byc czy tez jest to jakas oralna kastr... znaczy sie naturalizacja

Uzywa racjonalnych argumentow
W ogole to trzeba bedzie zebrac z tego topiku co smaczniejsze kąski bo to jest prawie jak gotowy skrypt z marketingu politycznego

No naprawde coraz bardziej mi to przypomina Seksmisje. Nie wiem czy zauwazyliscie ale coraz wiecej podopiecznych Happy zmienia plec

Zauwazcie Droga Mlodziezy na styl kampanii Happy i podnoszone argumenty. Ona nikogo nie bije nie posuwa sie do szantazu (np. emocjonalnego)Happy pisze:Hmm.... Kesunia wiesz jak ja Cię bardzo lubię.... I ocen Ci szukałam.... I w Starlighcie się Tobą zajmowałam jak nikogo nie znałeś.... I pamiętam cały czas o Tobie.... I nie obraziłam się jak nie dotarłeś do Merlina kiedyś tam.... Więc teraz Twój ruch....![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
This is Happy endHappy pisze:[Fanfary] Traa tatatataaaaa! Zwycięstwo! Huraaa!
This is the end.....![]()
![]()
![]()

Domeniku jeden. Gratuluje. Nagroda mozesz odebrac na Mikolajki

Kurza twarz no. Dziewczyny na chlopakow byscie zaglosowaly

Zreszta czy Wy nie wiecie ze ten sekretariat to trzeba szerokim lukiem omijac