Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Cóż powiem Ci w ten sposób : owszem za upór i niezmienność może kiedyś dostane medal [np. pośmiertnie
] i tyle zapewne mojego, niemniej każda zmiana jeżeli występuje jest przejawem tego iż dana forma jest możliwa do osiągnięcia i trwalszego bytu - przy jednym jednak założeniu : że jest wspierana, podsycana itd. Jeżeli efekty są gaszone, wytłumiane kilkukrotnie czy coś w tym guście następuje powrót do formy względnie standardowej - czasem nawet i wegetatywnej 

-
- Zaczyna działać
No to chyba czas zacząć szał przed wyborczy
http://fantoshe.bloog.pl
to jest mój blog staram się tworzyć poezję jednak nie każdemu musi ona przypaść do gustu.

http://fantoshe.bloog.pl
to jest mój blog staram się tworzyć poezję jednak nie każdemu musi ona przypaść do gustu.

-
- Loża WSR
Do moderatora : adres powinien brzmieć : http://fantoche.bloog.pl/ 

-
- Ekspert
...
Stety niestety ... ale muszę skasować drugą turę eliminacji ...
W wyniku tego, iż wymyślając konkurs nie wiedziałem o tym, że na jego pełną organizację będę miał jedynie 2,5 tygodnia ... no ...
za mało czasu i nie zdążyłem ... (głównie z organizacją nagród / wyróżnień - co sprawia, że samo wyróżnianie osób poza 1szymi miejscami staje się zbędne) ...
więc tak ...
urna będzie czynna cały dzień w piątek ...
oraz
cały dzień w sobotę ...
osoby, których nie będzie w piątek w szkole będą miały możliwość "dogłosowania" się w trakcie imprezy w sobotę ... (ew. jeśli bardzo będą nalegać - wystarczy się ze mną skontaktować, a ja zapiszę na kogo głosowały) ...
Na imprezce w sobotę ogłoszone zostaną wyniki ... oraz rozdane ewentualne nagrody ;p
tyle na ten temat ...
jeśli jeszcze jakieś pytania to proszę pytać ...
W wyniku tego, iż wymyślając konkurs nie wiedziałem o tym, że na jego pełną organizację będę miał jedynie 2,5 tygodnia ... no ...
za mało czasu i nie zdążyłem ... (głównie z organizacją nagród / wyróżnień - co sprawia, że samo wyróżnianie osób poza 1szymi miejscami staje się zbędne) ...
więc tak ...
urna będzie czynna cały dzień w piątek ...
oraz
cały dzień w sobotę ...
osoby, których nie będzie w piątek w szkole będą miały możliwość "dogłosowania" się w trakcie imprezy w sobotę ... (ew. jeśli bardzo będą nalegać - wystarczy się ze mną skontaktować, a ja zapiszę na kogo głosowały) ...
Na imprezce w sobotę ogłoszone zostaną wyniki ... oraz rozdane ewentualne nagrody ;p
tyle na ten temat ...
jeśli jeszcze jakieś pytania to proszę pytać ...
-
- Ekspert
Na gali zamierzam być, a z tymi głosami to nie rozumiem 8O
Ale przecież, z tego co pamiętam, to na gali będą prezentowani FINALIŚCI konkursu? A nie wszyscy uczestnicy? Po resztą jakie ja mam szanse, jak poza dosłownie paroma osobami nikt mnie tam osobiście nie zna....
A jak pozna, to już będzie po herbacie 

-
- Loża WSR
Re: ...
proponuje wprowadzic I i VICE w kazdej kategorii.Paziu pisze:mieli być finaliści przedstawieni (5 osób z każdej kategorii) + druga tura głosowania ...
a zamiast tego będzie tylko jedno głosowanie i pokazanie po jednej osobie z każdej kategorii która wygrała ...
a pytanie techniczne: skoro losowanie ma byc imienne to napisz proszę, jak TECHNICZNIE wyobrazasz sobie zorganizowanie takiego losowania? chodzi mi o to zeby nie bylo przeklamań, nieścisłosci