Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
...
heh ... przede wszystkim to nie jest losowanie ... tylko głosowanie ;p...
zdaje mi się, że udostępnienie list przez szkołę nie jest legalne / możliwe (?) ... więc każdy, kto będzie chciał zagłosować będzie musiał się przedstawić ...
myślę że warto zostawić sposób eurowizyjny głosowania ... czyli każdy głosujący przyznaje 3, 2 i 1 punkt w każdej z kategorii ...
zdaje mi się, że udostępnienie list przez szkołę nie jest legalne / możliwe (?) ... więc każdy, kto będzie chciał zagłosować będzie musiał się przedstawić ...
myślę że warto zostawić sposób eurowizyjny głosowania ... czyli każdy głosujący przyznaje 3, 2 i 1 punkt w każdej z kategorii ...
-
- Ekspert
E... Jak na Eurowizji... Ekhem... To żeś sobie przykład znalazł... Droga Komisjo Gier i Zakładów... Miej oko na tego Pana, bo jemu Eurowizja w głowie...
Well... Na następną edycję koniecznie trzeba przygotować rozpoznawalną maskotę, która dzięki nowej, świeckiej tradycji zostanie niezapomnianym symbolem przyszłych edycji!
HA!

Well... Na następną edycję koniecznie trzeba przygotować rozpoznawalną maskotę, która dzięki nowej, świeckiej tradycji zostanie niezapomnianym symbolem przyszłych edycji!
HA!

-
- Loża WSR
hehe no jemu Eurowizja w głowie no... ale hmmm i tak pewnie będa takie wyniki jak i na eurowizjiKinfolk pisze:E... Jak na Eurowizji... Ekhem... To żeś sobie przykład znalazł... Droga Komisjo Gier i Zakładów... Miej oko na tego Pana, bo jemu Eurowizja w głowie...![]()
![]()

ja sobie szczerze mowiac nie wyobrazam tego glosowania... ale okej

-
- Ekspert
...
widzę że muszę napędzić znów pojawianie się postów w moim temacie ;p ...
awięc ...
Happy zrezygnowała z kandydatury ... pozwoliłem na to bo i tak wszyscy wiedzą że zdeklasowałaby konkurencję
...
wypowiadać sie! protesty! strajki! pochody! itp ...
awięc ...
Happy zrezygnowała z kandydatury ... pozwoliłem na to bo i tak wszyscy wiedzą że zdeklasowałaby konkurencję

wypowiadać sie! protesty! strajki! pochody! itp ...
-
- WSR Guru
Maskotkę tej edycji już maszKinfolk pisze: Well... Na następną edycję koniecznie trzeba przygotować rozpoznawalną maskotę, która dzięki nowej, świeckiej tradycji zostanie niezapomnianym symbolem przyszłych edycji!

http://wsr.pl/ftopic-4921-days0-orderasc-30.html
I proszę sobie to zapamiętać

-
- WSR Guru
-
- WSR Guru