CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
O 21.00. A Okupnik pewnie bedzie wyginac smialo cialo jeszcze wczesniej. A taki Rod Stewart przelozyl koncert z wtorku na czwartek. A oni nie mogli sie np wstrzymac pare godzin. Przeciez i tak sa tu od 2 dni.
Btw przeczytane na wp.pl:
Caritas: "brudne pieniądze" Rolling Stonesów
Caritas doszedł do wniosku, że pieniądze przekazane przez Rolling Stonesów - ponieważ koncert będzie zgrany w trakcie żałoby narodowej - to są "brudne pieniądze" - powiedziała Anna Tańska z agencji Viva Art organizującej koncert.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,90 ... omosc.html
Btw przeczytane na wp.pl:
Caritas: "brudne pieniądze" Rolling Stonesów
Caritas doszedł do wniosku, że pieniądze przekazane przez Rolling Stonesów - ponieważ koncert będzie zgrany w trakcie żałoby narodowej - to są "brudne pieniądze" - powiedziała Anna Tańska z agencji Viva Art organizującej koncert.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,90 ... omosc.html
Ostatnio zmieniony 25 lip (śr) 2007, 09:09:10 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyrocznia WSR
Od momentu opublikowania przez SW Forum top 25, czyli od poniedziałku wieczorem przybyło mi tylko łącznie z tym 38 postów. W tym tempie to ja się różowych gwiazdek dorobię za dwa lata. Wzywam Cię młodzieży WSR kto żyw niechaj rusza na forum.
Przecież nie będę sama do siebie pisać!
Prosze wypełniać swój obywatelski obowiązek. Jednyny, który mi towarzyszy wiernie to Si. Ale nie może tylko On ze mną tu rozmawiać.
Pisać, pisać, pisać droga młodzieży!

Pisać, pisać, pisać droga młodzieży!

-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
portfel czany. mały taki. fajowyHappy pisze:A czy ja mogłabym też coś u szukacza zamówić? A pokaż co kupiłaś bo ja bardzo lubię oglądać zakupki nowe.Magdusia pisze:ale CZAD, kupilam wczoraj portfel i za pomocą naczelnego szukacza o kryptonimie S bluze bardzo ładnąale CZAD!
![]()
![]()
![]()

a bluza czarna. ma takie czerwone pojedyncze drobne paski, kaptur i ściągacze na rękawach i na dole. fajna

-
- Loża WSR