CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
No to pięknie. A ja myślałam, że właśnie wiadoma. I jak to jest że człowiek tak cały czas w błędnym mniemaniu sobie żyje.
Ciekawe jak tam na stonesach, niech ktoś zda relację. Z tego co pamiętam być tam powinna co najmniej Dalena. Od zawsze o tych stonesach mówiła. Ale ja tam dziękuję, taka zimnica. Podziwiam ich miłość do muzyki, naprawdę.

Ciekawe jak tam na stonesach, niech ktoś zda relację. Z tego co pamiętam być tam powinna co najmniej Dalena. Od zawsze o tych stonesach mówiła. Ale ja tam dziękuję, taka zimnica. Podziwiam ich miłość do muzyki, naprawdę.

-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Nawet jak to sie okaze nieprawda to i tak bede twierdzil ze najwieksza. Moje kochane Genesis i tak jest najlepsze leprsze od jakis tam Stonesow.Martha pisze:Ja slyszalam, ze podobno Genesis.....ale glowy nie daje.Kali pisze:Podobno Stonesi mają największą scenę na świecie, którą ze sobą wożą![]()
Tak tak a pozniej:Kali pisze:słyszałem jedno że Jagger przed koncertem siedzi kilka godzin na siłowni
a) przyjezdza karetka i robia mu defibrylacje
b) serwuja mu koktajl z krwi noworodkow
c) Keith drzaca reka robi mu zastrzyk z adrenaliny ala Uma Thurman w Pulp Fiction
-
- Wyrocznia WSR
Sinarze Wielki Guru Pierwszy!
Wyjeżdżam. Nie będzie mnie jakiś czas, nie będę do tego celu zakładać nowego topiku i robić z tego zagadnienia, ale chciałam Cię prosić byś trzymał pieczę nad forum tym. Zostajesz sam. Odpowiedz czasami tym co się pytają, żeby nie zbłądzili.
Może zielony, który wraca, się do tego czuwania włączy, ale jakby się nie włączył to walcz dzielnie. Wiesz wszystko. W razie co mów aby się uzbroili w cierpliowść. Mam nadzieję, że jak powrócę tu za 2 tygodnie to będę miała tysiące stron do czytania. Ciekawa jestem jak tam forum sobie pożyje bez mojej skromnej osóbki.
Trzymajcie się i bawcie dobrze! I nie zróbcie tego czego ja bym nie zrobiła!

Wyjeżdżam. Nie będzie mnie jakiś czas, nie będę do tego celu zakładać nowego topiku i robić z tego zagadnienia, ale chciałam Cię prosić byś trzymał pieczę nad forum tym. Zostajesz sam. Odpowiedz czasami tym co się pytają, żeby nie zbłądzili.

Trzymajcie się i bawcie dobrze! I nie zróbcie tego czego ja bym nie zrobiła!