CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Kurza twarz! Miałem wczoraj przeczucie, że ten męski zdrajca Lis wczoraj się w swoim programie pożegna z Polsatem i bardzo chciałam to zobaczyć! Nawet włączyłam Polsat i czekałam, czekałam... Ale ze względu na niski poziom i żenujące żarty min. byłego premiera z SLD spowodowały, że zasnęłam i nic z tego nie wyszło!
Może ktoś to nagrywał?

-
Martha
- Ekspert

-
seize
- Loża WSR

Jak patrzyłem na wyniki tego sondażu to aż się naprawdę miło robiło. Ja liczę (mam taka głęboka nadzieję), że frekwencja naprawdę będzie wysoką, że ludzie pokażą iż nie tylko potrafią narzekać, komentować, ale że potrafią też myśleć a nie tylko przyjmować informacje do głowy
BTW : Happy, a kobiece zdrajczynie też tak piętnujesz?
BTW : Happy, a kobiece zdrajczynie też tak piętnujesz?
-
marcin1978wawa
- Bywalec

Jedyna co wiem , to to że trzeba zagłosować. Zawsze głosowałem i zawsze głosowałem trochę bez świadomości politycznej ( po prostu mało mnie to obchodziło ), teraz jednak idę głosować jak zawsze , ale jak kiedyś mi wisiało kto co i jak , tak teraz pragnę jedno .... wiecie sami czego, bo każdy z nas to czuje bardzo wyraźnie. Zmienić ten porąbany układ ....NIECH TO SIĘ W KOŃCU SKOŃCZY !
-
Kali
- WSR Guru

-
seize
- Loża WSR

Lis: kierownictwo Polsatu podlegało brutalnym atakom - WP.pl
Ps : Mnie się nie pytaj bo wiemy obaj tyle samo [jak mniemam] ...
Mówisz, że się odwdzięczyła Gawryluk, hmm.. no to ona przejmuje teraz kierownictwo nad "Wydarzeniami" w sumie z tego co się w tym łapię... Lis prowadził "Co z tą Polską" w Polsacie - Gawryluk prowadziła "A dobro Polski?" w TVP - jak dla mnie nazwa budząca podobieństwo, jak dla mnie formuła budząca podobieństwa, jak dla mnie.... podejście i prezentacja zgoła odmienne ...
Ps : Mnie się nie pytaj bo wiemy obaj tyle samo [jak mniemam] ...
Mówisz, że się odwdzięczyła Gawryluk, hmm.. no to ona przejmuje teraz kierownictwo nad "Wydarzeniami" w sumie z tego co się w tym łapię... Lis prowadził "Co z tą Polską" w Polsacie - Gawryluk prowadziła "A dobro Polski?" w TVP - jak dla mnie nazwa budząca podobieństwo, jak dla mnie formuła budząca podobieństwa, jak dla mnie.... podejście i prezentacja zgoła odmienne ...
-
Kali
- WSR Guru

ale czad
http://www.maxior.pl/?p=index&id=72490&9
Do przesłuchania tej dźwiękowej magii potrzebne są słuchawki(bez słuchawek nie zadziała także nie ma sensu próbować. Podłącz je i zamknij oczy, a następnie odtwórz nagranie.
http://www.maxior.pl/?p=index&id=72490&9
Do przesłuchania tej dźwiękowej magii potrzebne są słuchawki(bez słuchawek nie zadziała także nie ma sensu próbować. Podłącz je i zamknij oczy, a następnie odtwórz nagranie.