Kiedy ma być nowy wyjazd do Zakopanego?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O rozprężonej atmosferze nad Zakopanem
Mówiła mi dzisiaj jedna taka (Absolwentka...), że do Zakopanego wybiera się pokaźne grono Absolwentów i Absolwentek... Nie wiem co o tym mysleć
. Może lepiej niech zamieszkają daleko od skoczni, gdzieś w Chałubińskim albo jeszcze dalej od nas, bo atmosfera za bardzo się rozpręży... 

-
- Ekspert
Re: O rozprężonej atmosferze nad Zakopanem
Jedna taka, no ładniewojtkowski pisze:Mówiła mi dzisiaj jedna taka (Absolwentka...), że do Zakopanego wybiera się pokaźne grono Absolwentów i Absolwentek... Nie wiem co o tym mysleć. Może lepiej niech zamieszkają daleko od skoczni, gdzieś w Chałubińskim albo jeszcze dalej od nas, bo atmosfera za bardzo się rozpręży...

-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Przyrzeczenie + pytanie
Jeżeli przyrzekniecie, że będziecie grzeczni i nie będziecie psuli młodzieży - tylko wtedy.pesca pisze:To jak Sław zabierzesz nas?
A Ty kto? Nie ma na Cię na liście Absolwentów.zielonyszerszen pisze:no właśnie SW zabierzesz Nas.
Ja też wolę być w górach a nie w w-wa.
i obiecuję że będę grzeczny i bedę się słuchał wykładowcy.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O kokieteryjności Gdusi
Magdusia pisze:Sławku a mnie? a mnie weźmiesz?![]()
![]()
Oj, kokietka z Ciebie, Gdusiu...Magdusia pisze:a jesli Misie nie pojadą do Zakopca?
-
- Loża WSR
Re: O kokieteryjności Gdusi
no wiesz...wojtkowski pisze:Oj, kokietka z Ciebie, Gdusiu...

-
- Ekspert
ale to mialo byc obrazliwe czy jak?????wojtkowski pisze:Oj, kokietka z Ciebie, Gdusiu...

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
To miało wyrażać fascynację kobiecą naturą raczej... Podziw... Zachwyt...Magdalena pisze:ale to mialo byc obrazliwe czy jak?????wojtkowski pisze:Oj, kokietka z Ciebie, Gdusiu...![]()