Ale ... warto bylo zadzwonic i sie zapowiedziec a caly ten PR okazal sie jak najbardziej pozytywny
Mikołajki w Warszawskiej Szkole Reklamy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
sinar
- Loża WSR

-
zyrafa
- Ekspert

było pieknie
. Odespałam juz impreze ..jeeeeeeeeeeaaa.
Naprawde bawiłam sie świetnie i nawet miałam miła eskorte do dworca śródmieście. Hehe ... i natańczyłam sie sporo, najadłam, napiłam, nagadałam. Poznałam nowych ludzi, których np tylko z forum znałam. Nie wiedziałam, że ja to ta słynna "ŻYRAFA" :p
Sinar ... pzepraszam, że nie udało nam sie jakoś porozumieć co do osoby Seize. Nastepnym razem ( może już Wigilia) sie poprawię.
Yarlan ... tez sie nie dziwie, że padłeś ...
Seize- ciesze się, że tak miło wspominasz i ze tak dobrze sie bawiłeś
.
Było cudnie - powaga
Naprawde bawiłam sie świetnie i nawet miałam miła eskorte do dworca śródmieście. Hehe ... i natańczyłam sie sporo, najadłam, napiłam, nagadałam. Poznałam nowych ludzi, których np tylko z forum znałam. Nie wiedziałam, że ja to ta słynna "ŻYRAFA" :p
Sinar ... pzepraszam, że nie udało nam sie jakoś porozumieć co do osoby Seize. Nastepnym razem ( może już Wigilia) sie poprawię.
Yarlan ... tez sie nie dziwie, że padłeś ...
Seize- ciesze się, że tak miło wspominasz i ze tak dobrze sie bawiłeś
Było cudnie - powaga
-
yarlan
- Zawsze coś napisze

-
seize
- Loża WSR

Ojj... latalem tu i tamsinar pisze:Seize gdzie Ty sie podziewales
Żyrafa: Ja jestem jak najbardziej zadowolony z calosci, tylko tak jak mowie szzkoda ze to szybciutko zlecialo.
-
sinar
- Loża WSR

No to super Seize. Heh zebym sie tylko sam zdazyl sie jakos wkrecic na ta Wigilie bo to nie jest jeszcze takie pewne. Moze jakos dam rade 
Yarlan daj linka. Obiecales cos wrzucic. Neema tez robila fotki ale tam to juz perwersja totalna
Trzeba bedzie cenzurowac
A to impreza w WSR w 2 wersjach:
1.soft (dla meza, zony, rodzicow)

2.hardcore (nie dla wrazliwych oczu)
http://www.mp3s.pl/dzienpo/
Yarlan daj linka. Obiecales cos wrzucic. Neema tez robila fotki ale tam to juz perwersja totalna
A to impreza w WSR w 2 wersjach:
1.soft (dla meza, zony, rodzicow)

2.hardcore (nie dla wrazliwych oczu)
http://www.mp3s.pl/dzienpo/
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Owszem, owszem robiłam fotki
ale nie swoimi aparacikami i w związku z tym bardzo bym prosiła właścicieli aparatów, aby mi te fotki jakoś dostarczyli. Z tego co wiem to były cyfrówki wiec może na maila Neema@interia.pl CZEKAM 
-
zyrafa
- Ekspert

wow. Prawdziwe Hard Cory!!!! bardzo się cieszę, że nigdy nie spiłam sie do tego stopnia, żeby można było mnie tak pięknie przystrajać.
Musze sie jednak przyznać, że jak byam u znajomych w Ostrołęce to jednego takiego kolege my baby dorwałyśmy i śliczny makijaż mu zrobiłyśmy... hehe no i miał takie fajne długie włoski to sie spineczki i kokardki wpieło:]. Naszczescie to było całkiem lajtowe wiec kumpel sie nie obraził, ale polewa była
. Pamiętam jak na Woodstocku 2003 idąc z namiotu do Żar za papierosa jeden koles pozwolił mi sie markerem podpisac na klacie jego pijanego kolegi
. Tak więc wrócił facet z Żyrafą na brzuchu ... hehehe .
Co do zdjęć z Mikołajek to ja też chce je mieć
, albo chociarz oglądnąć je sobie. Ciekawa jestem czy chociarz na jedno się załapałam. No nic- impa był SSSSUUUUUUUUPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRR!!!!!!!!!!
Musze sie jednak przyznać, że jak byam u znajomych w Ostrołęce to jednego takiego kolege my baby dorwałyśmy i śliczny makijaż mu zrobiłyśmy... hehe no i miał takie fajne długie włoski to sie spineczki i kokardki wpieło:]. Naszczescie to było całkiem lajtowe wiec kumpel sie nie obraził, ale polewa była
Co do zdjęć z Mikołajek to ja też chce je mieć