Dziewczyny!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

andy
Ekspert
Ekspert

Post autor: andy » 16 gru (czw) 2004, 19:46:00

Owszem, zgadzam się. Jestem także ogromnym entuzjastą psychoanalizy, potęgi treści ukrytych, nad którymi nie mamy prawie zadnej władzy.
Tylko zaprogramowane androidy, albo ofiary NLP mogą grać swoje role nawet gdy robią (proszę wybaczyć) kupę.
A skoro wątki poboczne znów górą: dopracowuję właśnie eseik o Ikonach reklamowych XX wieku do €wiartki :-D, muszę od czasu do czasu odpowiedzieć na gg pewnej namolnej, ale przeuroczej młodej damie ;-) śledzić forum (to już łatwiej, bo mnie outlook informuje o nowych postach), zadbać o newsy na jutro (Bogu Dzięki, że redakcja wortalu WSR powiększyła się o Pescę) itp. Doskonałe ćwiczenie na podzielność uwagi.
Polecam zatem Use Your Head Tony Buzana; sam w Cracovie przeszedłem taki kurs, potem je od czasu do czasu prowadziłem (książkę bez kłopotu można kupić gdzieć w necie, rewelacja absolutna). No i pisanie bezwrokowe. Tego nauczyłem się sam na jakimś programiku, który przesłał mi wirtualny znajomy.

No ale wracajmy może do Dziewczyn ;-)

Behemot
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Behemot » 16 gru (czw) 2004, 19:54:44

jezeli sie jest szczerym,otwartym i chociaż troche spontanicznym,to żadne.."body language" nie jest potrzebne,Prostolinijnosć to jest to!(nie mylic z prostactwem) bo jak się tak wszyscy bedziemy zastanawiać za bardzo jaka kto mine zrobil lub jak ułożyl nogi to mniej bedziemy wiedzieć niz na początku.Boimy się zadawać pytania,ponieważ obawiamy się odpowiedzi.Zresztą jak o coś zapytać? jakich użyć słów?(zwłaszcza jeśli chodzi o emocje,uczucia)-sama mam z tym problem.I w ten sposób żyjemy w cągłych domysłach,wyciągajac wnioski z wątpliwych przeslanek..(patrz:"SchrekI" :wink: )Nie co,ale jak to powiemy i byle w miare nie za póżno...życzę odwagi-najwyżej się rozczarujemy(lepiej wcześniej,niz póżniej) :P

Behemot
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Behemot » 16 gru (czw) 2004, 20:13:43

ANDY- :!: Wczoraj byłam na spotkaniu(trzymam sie tmatu-o "spotkaniu" mówię) w sprawie pracy-z czlowiekiem w ciemnych okularach, który namawia mnie na kurs NLP, i żebym potem sprzedawala ich usługi.Szefem jest niejaki Siergiej Litwinow-wyglądalo ciekawie,ale coś mi nie pasiło...mowil mi, że pewnie myśle ,że są dziwni-O co chodzi?(bo coś przebąkiwałeś nieprzychylnie) :?:

P>S-odpisz mi jak możesz na maila

Wracając do tematu już całkowicie :wink: -nigdy nie układalam sobie w glowie co mam mowic na jakims spotkaniu (z facetem) bo zawsze i tak wychodzilo inaczej

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 16 gru (czw) 2004, 20:13:47

Behemot pisze:[...]bo jak się tak wszyscy bedziemy zastanawiać za bardzo jaka kto mine zrobil lub jak ułożyl nogi to mniej bedziemy wiedzieć niz na początku.[...]
... czasem mimowolnie zachowanie wynikle z zapomnienia, slowa rzucone bezmyslnie sa w stanie przy ich wylapaniu powiedziec nam to czego nawet pytajac wprost nie uda nam sie dowiedziec....

Behemot
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Behemot » 16 gru (czw) 2004, 20:15:20

Jak najbardziej-mimowolnie!!!!! :wink:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 16 gru (czw) 2004, 20:20:41

mialobyc 'mimowolne' - czyli po prostu ktos cos uwaza a nie chce nam tego przedstawic, jednak przy roznych chwilach zapomnienia plyna czesto arcy ciekawe stwierdzenia, ktore to czasem sa za chwile tuszowane albo totalna od nich ucieczka nastepuje ze 'niby to niewazne', 'zwykle przejezyczenie' itd :) hyhy a jakies zwrocenie na to uwagi czy tez proba rozwiniecia tematu zazwycvzaj konczy sie tekstem 'widze ze chcesz sie poklocic','czepiasz sie' itd :)

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 16 gru (czw) 2004, 20:55:25

Ja myślę, że żadna przeurocza dama nie może być namolna panie Andy.
Powinieneś czuć się zaszczycony tym, iż zechciała się ona do Ciebie odezwać :wink:

Hendrix
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Hendrix » 16 gru (czw) 2004, 21:05:47

Andrew musi kijem odganiać wszystkie zauroczone nim damy, więc nie dźiwcie mu się!Amant jakich mało ten wzrok te ruchy ta gracja...gdybym nie był chłopakiem to sam nie wiem czy bym się nie zauroczył :D :wink:

Behemot
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Behemot » 16 gru (czw) 2004, 21:13:07

To pewnie tak......z krakowskiego.Ja awansowałam na trutnia/młodą damę,choć nie wiem jak to sie da traktować wymiennie[ :mrgreen:

[jednak o dziwota, w wydaniu tegoż(owego) pana jest to do przełknięcia :wink: ]

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 16 gru (czw) 2004, 21:14:54

Hendrix pisze: te ruchy
kocie (oczywiscie) :)

Behemot
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: Behemot » 16 gru (czw) 2004, 21:25:10

Tak ,tak...nie na darmo czytuje te różne książki ("mowa ciała"itp, a potem....cwiczy przed lustrem?!) :wink: Oto mistrz -uczcie sie chlopaki,czytajcie-może cóś z tego bedzie! :P [ :wink: ]

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 16 gru (czw) 2004, 21:33:08

Chłopcy (sinar, Hendrix) widze że jesteście zafascynowani naszym przeuroczym i przemiłym (bywają oczywiście wyjątki) Andym :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 16 gru (czw) 2004, 22:28:06

Dobra dobra. Neema nie odkrecaj kot ogonem. :)

Moze powinnismy dac do Cwiartki jakies fotostory z posiedzen redakcji :D

Hendrix
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Hendrix » 16 gru (czw) 2004, 22:34:33

Proponuję namówić Andrzeja do sesji fotograficznej i zamieścić jego majestatyczną sylwetkę na okładce naszego kwartalnika.To jest autorytet młodzi ludzie(tacy jak on)chcą być tacy sami wzorują się na nim.Lecz muszą pamiętać że idąc po czyichś śladach nigdy go nie prześcigniemy!

mieze
Bywalec
Bywalec

Post autor: mieze » 16 gru (czw) 2004, 22:35:45

Neema pisze:Chłopcy (sinar, Hendrix) widze że jesteście zafascynowani naszym przeuroczym i przemiłym (bywają oczywiście wyjątki) Andym :wink:
Ładnie to tak kłamać przymiotnikowo?? :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

ODPOWIEDZ