Misia Forum - glosowanie

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ

Najbardziej naj jest:

Czas głosowania minął 31 sie (czw) 2006, 08:38:05

Magdalena
3
11%
Magdusia
6
21%
Xerowka
2
7%
Visenna-chan
2
7%
Nicole_a
1
4%
Martha
1
4%
Zyrafa
4
14%
Mieze
0
Brak głosów
Super cień
3
11%
Pesca
6
21%

Liczba głosów: 28

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 15 cze (śr) 2005, 12:44:07

Ja także chciałam gorąco podziękować wszystkim, którzy oddali na mnie swe cenne głosy! To był na pewno bardzo trudny wybór, tyle wspaniałych misiek było zgłoszonych!
Ja osobiście głosowalam na Neemę (za Jej niezaprzeczalny sexapil :D , nie schodzący z twarzy uśmiech; za to, że jest miła, koleżeńska; za to, że się tak dzielnie udziela na forum; za to, że jest matką tajnej organizacji narcyzów; za to po prostu, że JEST......)
I to by było na tyle w tej kwestii! :D

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 15 cze (śr) 2005, 12:58:52

Neema pisze:Niom mam nadzieje że nikogo nie zakłopotałam, ale myślę że to dobry pomysł przyznać się na kogo oddało się głos i uzasadnić swój wybór.
Ja jak chyba wiadomo oddalem swoj glos na Ciebie [Neema] ... a uzasadnienie ... poczawszy od otwartosci, życzliwość, pomocy innym, milych rozmów... skonczywszy na tych wszystkich kwestiach zwiazanych z usmiechem o ktorym tez juz nieraz mowilem i byc moze nieraz bede jeszcze mowil czy tez tym czyms co w oczach siedzi - magii, blasku .. yyy no dobra juz sie nierozpisuje ;) Na zakonczenie powiem tylko jescze tyle ze za to iz ... w starlightcie niczym wampir poznalem kuszacy smak słodkiej szyi :P :)

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 15 cze (śr) 2005, 14:56:51

Ach jak ja lubię jak i inni podbudowują mój Narcyzm;)
Dziękuję wam moi kochani :)

No, a co z resztą? Wypowiadajcie się w końcu 29 osób zagłosowało!

:twisted:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 15 cze (śr) 2005, 15:24:01

Mysle ze to dobry pomysl sam chetnie bym sie dowiedzial i podziekowal tym osobom ktore na mnie glosowaly

Glosowalem gdzies tak 1 czy 2. dnia. Ciezko bylo wybrac ale zawezilem moja shortliste do 2 osob w kazdym glosowaniu. No i tu juz czynniki mniej merytoryczne decydowaly. Chocby to na kogo glosowalem przy avatarach. Ostatecznie stwierdzilem ze ponowne glosowanie na rodzinke to bedzie troche za duzy przejaw nepotyzmu ;) Tak wiec tu oddalem swoj glos na Pesce a w drugim glosowaniu na Ato.

Na Ewe glosowalem wlasnie z podobnych powodow jak pisala Neema. Jest efektywna jest tu na forum wtedy kiedy jej potrzeba. Po prostu jest naszym dobrym duszkiem nie tylko forum ale i calej strony :) Z Ato znamy sie doslownie od momentu zapisania do szkoly (byla jakas minuta czy dwie roznicy :D ) i w sumie obok mojej przyjaciolki Izy jest dla mnie najblizsza osoba w szkole. I podobnie jak Pesca moze nie jest czestym gosciem na forum a przynajmniej nie zabiera glosu czesto to jednak jak juz sie odzywa ma cos do powiedzenia :) A to ;) bylo dla mnie najistotniejszym kryterium w ocenie.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 01 sie (wt) 2006, 08:32:56

Tak bylo rok temu:

Najbardziej naj jest:
Happy
13% [ 4 ]
Kasiak
0% [ 0 ]
Kitka
3% [ 1 ]
Lenka
6% [ 2 ]
Mieze
17% [ 5 ]
Neema
13% [ 4 ]
Nicole_a
6% [ 2 ]
Pesca
10% [ 3 ]
Siersciuch
3% [ 1 ]
Visenna-chan
0% [ 0 ]
Zyrafa
24% [ 7 ]

Wszystkich Głosów : 29

A jak bedzie teraz? :D To zalezy tylko od Was :)

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 01 sie (wt) 2006, 14:56:31

No i na którą z moich ukochanych dzieciątek mam tu zagłosować. :cry: Nie wolno robić takich rzeczy mamusiom! :idea: Na razie się wstrzymuję od głosu i oddam go, jak już będzie więcej wyników, żeby ratować to dziecko, które otrzyma najmniej głosów. Bo nie ma jak urazy z dzieciństwa! :lol: I ktoś kto nie dostanie żadnego głosu na pewno będzie smutny... :cry: Dlatego ja to nie przepadam za takimi metodami głosowań. Liczbowymi. Dla mnie lepiej jak się coś opisuje i potem wybiera tych głównych zwycięzców a nie pokazuje sie tzw. "przegranych".

A moja propozycja objęcia stanowiska szefa kampani wyborczej cały czas jest aktualna! Nikt nie chce skorzystać z moich usług? :roll: :idea: :?:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 01 sie (wt) 2006, 15:37:56

Happy pisze:Dlatego ja to nie przepadam za takimi metodami głosowań. Liczbowymi. Dla mnie lepiej jak się coś opisuje i potem wybiera tych głównych zwycięzców a nie pokazuje sie tzw. "przegranych".
Czy chodzi o Wybory Mistera ktore trwaly pol roku albo i wiecej i nie przyniosly zadnych ostatecznych a nawet polowicznych rezultatow. Nie bardzo rozumiem co masz na mysli.

To prawda ze glosowania moga byc okrutne. Mozna np zauwazyc ze wsrod nominowanych nie ma 2-3 nagrodzonych sprzed roku. Ale nie ma lepszej metody. A co powiedziec np. mozna by bylo o tych co nie sa "opisywani" tez chyba musza sie czuc jak przegrani. Te nominacje i glosowanie to w jakims stopniu, pewnie ze nie doskonalym, odbicie aktywnosci na forum.

PS. Wydaje mi sie ze te osoby ktore zostaly nominowane juz sa wygrane. Nazwijmy ich Sympatyczni. Troche za bardzo kojarzy sie z jednym portalem ale chyba moze byc co? :)

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 01 sie (wt) 2006, 19:38:38

mam pytanie gdzie pytania dla kandydatek :roll:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 01 sie (wt) 2006, 19:42:06

Wszystkie nominowane panie ktore dotad nie wypelnily formularza uprasza sie odpowiedzenie na "kilka" pytan. Prosze pamietac ze odpowiedzi na te pytania moga pomoc glosujacym w podjeciu decyzji.

Pytania sa tendencyjne dlatego sa identyczne dla Panów i Pań :)
sinar pisze:Lista pytan wersja beta

Pytania skladaja sie z kilku blokow o roznym poziomie trudnosci.

Zasadniczo odpowiedz na kazde z pytan powinna sie miescic na 1 stronie formatu A4 ;)

Nie trzeba odpowiadac na pytania nie wiaze sie to z zadnymi konsekwencjami. Chociaz kto wie w przyszlym roku moze beda testy dna i oswiadczenia o wspolpracy ze sluzbami. A powaznie calkiem prawdopodobne ze trzeba bedzie odpowiedziec no odezwac sie przynajmniej zeby wziac udzial w konkursie.

Prosze odpowiadac albo za jednym razem albo w 2-3 zawartych blokach. W przeciwnym razie bedzie straszny balagan.Jezeli osoby z poza kandydatow chcialyby odpowiedziec maja taka potrzebe prosze bardzo.

Czesc A
Kwestionariusz
taki wyborczy standard czyli groch z kapusta.

1.imie:
2.wiek:
3.plec:
4.wzrost:
5.zarost:
6.waga:
7.kolor wlosow:
8.kolor oczu:
9.miasto:
10.do WSR dojezdzam ... minut
11.w WSR od:
12.grupa/tryb/specjalizacja/specjalnosc/:
13.stan (moze byc cywilny alb swiadomosci):
14.hobby:
15.moim wzorem (idolem) jest:
16.moje magiczne miejsce:
17.moja strona startowa:
18.moje motto:
19.gdybym byl bogaty:
20.konkurs na Misie/Misia wygra:
21.lubie:
22.nie lubie:
23.jak w 5 minut zbawic swiat:
24.znak zodiaku

Czesc B
Pytania z forum (rozny poziom trudnosci)

1.Pytanie Sławka: czy nie uważacie, że tegoroczne nominacje były wyjątkowo celne i udane?
I żeby nikt nie zarzucał, że poprzestaliśmy tylko na tym prostym stwierdzeniu - chętnie je uzasadnię (szczególnie, że jest to stasunkowo łatwe).
Otóż wszystkich nominowanych wyróżnia i łączy ponadprzeciętna inteligencja, umiejetność trafnego i skutecznego ripostowania w dyskusjach, wyjątkowe poczucie humoru połączone z niezwykłą pogodą ducha odbieraną przez innych forumowiczów jako swoista sympatyczność, rozległa wiedza z wielu dziedzin oraz swoista łatwość jej przekazywania, a także umiejętność spontanicznego nawiązywania ciepłych relacji koleżeńskich i przyjacielskich zarówno w rzeczywistości wirtualnej, jak i - kto miał szczeście ich i tam poznać - w rzeczywistości realnej.

2.Pytanie Lenki:

"Może każdy z nich opowie coś o sobie,dlaczego wybrał taki nick jaki ma,avatar itp."

3.Pytanie Havoka:

The best shag You've ever had?

Czesc C
Z cyklu Ulubione

1.zespol muzyczny
2.wokalista
3.piosenka
4.plyta
5.reklama
***SPAM*** reklamowe
7.film
8.serial
9.rezyser
10.aktor
11.pora roku
12.kolor
13.pisarz
14.ksiazka
15.zwierzak
16.potrawa
17.znaki zodiaku

Czesc D
Skojarzenia

Do kazdej litery alfabetu dopisujemy skojarzenie najlepiej bez zastanawiania

A-
B-
C-
itd az do Z

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 02 sie (śr) 2006, 19:05:42

Straszna nuda wieje w tym temacie. A i glosow macie mniej od facetow. Naprawde jestescie az takie niesmiale :)

No jak predko nie zobacze tu Waszych wyznan i wypelnionych kwestionariuszy to chyba zamkne temat i uniewaznie to glosowanie... :roll:

PS. A tak przy okazji. Jak juz nie mozna wybrnac z wdziekiem humorem i gracja z pytania o wiek i zarost to mozna je ominac no

Magdalena
Ekspert
Ekspert

Post autor: Magdalena » 02 sie (śr) 2006, 19:35:57

Łiiiiyiyiyiyyyyiii ankieta :!: :roll: :D

Czesc A
Kwestionariusz taki wyborczy standard czyli groch z kapusta.

1.imie:Magdalena
2.wiek:20
3.plec:kobieta
4.wzrost:170
5.zarost:echm :roll:
6.waga:brak :roll:
7.kolor wlosow:jasny braz?
8.kolor oczu:braz??
9.miasto:w-wa
10.do WSR dojezdzam 10 minut
11.w WSR od:ktoz to wie
12.październikowa/dzienne/FOTO:
13.stan (moze byc cywilny alb swiadomosci): niemrawy
14.hobby:chyba brak...trudno powiedziec
15.moim wzorem (idolem) jest:nie posiadam
16.moje magiczne miejsce:kurcze brak!! (glupia ankieta hehe)
17.moja strona startowa:google
18.moje motto:"co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to"
19.gdybym byl bogaty:
20.konkurs na Misie/Misia wygra:
21.lubie:muzyke
22.nie lubie:nieszczerosci
23.jak w 5 minut zbawic swiat:
24.znak zodiaku - baran

Czesc B

1.Pytanie Sławka: czy nie uważacie, że tegoroczne nominacje były wyjątkowo celne i udane?
I żeby nikt nie zarzucał, że poprzestaliśmy tylko na tym prostym stwierdzeniu - chętnie je uzasadnię (szczególnie, że jest to stasunkowo łatwe).
Otóż wszystkich nominowanych wyróżnia i łączy ponadprzeciętna inteligencja, umiejetność trafnego i skutecznego ripostowania w dyskusjach, wyjątkowe poczucie humoru połączone z niezwykłą pogodą ducha odbieraną przez innych forumowiczów jako swoista sympatyczność, rozległa wiedza z wielu dziedzin oraz swoista łatwość jej przekazywania, a także umiejętność spontanicznego nawiązywania ciepłych relacji koleżeńskich i przyjacielskich zarówno w rzeczywistości wirtualnej, jak i - kto miał szczeście ich i tam poznać - w rzeczywistości realnej.

2.Pytanie Lenki:

"Może każdy z nich opowie coś o sobie,dlaczego wybrał taki nick jaki ma,avatar itp."

3.Pytanie Havoka:

The best shag You've ever had? 8O

Czesc C
Z cyklu Ulubione

1.zespol muzyczny Rolling Stones
2.wokalista
3.piosenka gallows pole
4.plyta koln concert
5.reklama
***SPAM*** reklamowe tv/plakat
7.film teoretycznie "zabojcza bron 4" ...reszta jest w temacie "czar wspomnien" czy jak mu tam :P
8.serial "cudowne lata", "przystanek alaska", "kochane klopoty"
9.rezyser
10.aktor mel gibson, jack nickolson
11.pora roku wiosna
12.kolor czern
13.pisarz g.g.marquez i fannie flagg
14.ksiazka "kubus puchatek"
15.zwierzak psy
16.potrawa
17.znaki zodiaku

Czesc D
Skojarzenia

A-arbuz
B-babcia
C-cel
D-dupa
E-ewangelia
F-flaga
G-góry
H-hamak?
I-
J-jak
K-katamaran
L-Led Zeppelin
Ł-łokieć
M-moby
N-nic
O-orgazm
P-piramida
R-ruszt
S-strona
T-tata
U-utylizacja
W-wulkan
Z-zygzaki
Ź-żdżbło
Ż- żaba

hehehehehe
8O

a tak apropos...to nudziiii mi sie...keidy wyniki glosowania?? a moze jakis inny konkurs?? ja chce do szkoly!!! :roll: :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 02 sie (śr) 2006, 19:48:01

Wyniki na poczatku wrzesnia

A inny konkurs.. No to cos wymysl cos sam to i bedzie :)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 02 sie (śr) 2006, 20:17:43

Wygrzebane na forum
Happy pisze:Ja ze wzgledu na zbyt napiety grafik tez nie mam kiedy sie zaglebic w te pytania, ale my assistance Matkia obiecala ze odpowie na nie!
No i co Pani 4 glosy dostala a nic o sobie nie napisala. Ja tu nie bede mowil na czyja prosbe w tym roku organizowalem Wybory ale prosze o troche wiecej entuzjazmu i zaangazowania. Bo ja juz zorganizowalem, zaglosowalem i w sumie to moge umyc rece i zostawic topik az zarosnie pajeczynka.

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 02 sie (śr) 2006, 22:07:00

Wow, jak w dziecinstwie "zlote mysli" :D

Czesc A
Kwestionariusz taki wyborczy standard czyli groch z kapusta.

1.imie: Martha
2.wiek: 23...
3.plec: piekna :)
4.wzrost: 170
5.zarost: podstawowy
6.waga: BMI prawidlowe
7.kolor wlosow: farbowane
8.kolor oczu: zielone
9.miasto: zamieszkania - warszawa,pochodzenia-mława :)
10.do WSR dojezdzam 4 minuty
11.w WSR od: marca 2006
12.grupa/tryb/specjalizacja/specjalnosc/: TV/dzienne
13.stan (moze byc cywilny alb swiadomosci): stabilny
14.hobby: podroze
15.moim wzorem (idolem) jest: rodzice :)
16.moje magiczne miejsce: nie jedno
17.moja strona startowa: yahoo
18.moje motto: live fast - die young
19.gdybym byl bogaty: Jaby dyby dyby dyby dyby dyby dyby dam
20.konkurs na Misie/Misia wygra: najlepszy
21.lubie: wakacje
22.nie lubie: zimy
23.jak w 5 minut zbawic swiat: no way
24.znak zodiaku: Wodnik

Czesc B

przypadkowe :?:

2.Pytanie Lenki:

nick to imie :) zdjecie - moje :D

3.Pytanie Havoka:

The best shag You've ever had?

casual :D

Czesc C
Z cyklu Ulubione

1.zespol muzyczny : nie mam
2.wokalista : nie mam
3.piosenka : "Just call me angel"
4.plyta : ----
5.reklama - kiedys - Fanta z kosmitami :D:D
***SPAM*** reklamowe ----
7.film - "Erin Brockovich"
8.serial - "Friends", "Lost", "Prison break"
9.rezyser - Martin Scorsease,Steven Soderbergh
10.aktor - Mel Gibson,Julia Roberts
11.pora roku -lato
12.kolor - zielony
13.pisarz - John Grisham, William Warthon
14.ksiazka - "Co z tą Polską" - T.Lis
15.zwierzak - papuga
16.potrawa - pizza
17.znaki zodiaku - Wodnik :) Bliźnieta

Czesc D
Skojarzenia

A- alfabet
B- biurko
C- czosnek
D - drewno
E - euforia
F - farba
G - gruby
H - hel
I - igla
J - jeden
K - kawal
L - luneta
Ł - łata
M - mina
N - nerwy
O - owal
P - przycisk
R - rakieta
S - sukienka
T - tarka
U - upał
W - wakacje
Y - yeti :D
Z - zebra
Ź - źbło
Ż - żałoba

Magdalena
Ekspert
Ekspert

Post autor: Magdalena » 02 sie (śr) 2006, 22:09:47

no patrzcie no...jeszcze Cień wygra...a nawet udzialu nie bierze hehehye :mrgreen:

ODPOWIEDZ