Ja osobiście głosowalam na Neemę (za Jej niezaprzeczalny sexapil

I to by było na tyle w tej kwestii!

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Ja jak chyba wiadomo oddalem swoj glos na Ciebie [Neema] ... a uzasadnienie ... poczawszy od otwartosci, życzliwość, pomocy innym, milych rozmów... skonczywszy na tych wszystkich kwestiach zwiazanych z usmiechem o ktorym tez juz nieraz mowilem i byc moze nieraz bede jeszcze mowil czy tez tym czyms co w oczach siedzi - magii, blasku .. yyy no dobra juz sie nierozpisujeNeema pisze:Niom mam nadzieje że nikogo nie zakłopotałam, ale myślę że to dobry pomysł przyznać się na kogo oddało się głos i uzasadnić swój wybór.
Czy chodzi o Wybory Mistera ktore trwaly pol roku albo i wiecej i nie przyniosly zadnych ostatecznych a nawet polowicznych rezultatow. Nie bardzo rozumiem co masz na mysli.Happy pisze:Dlatego ja to nie przepadam za takimi metodami głosowań. Liczbowymi. Dla mnie lepiej jak się coś opisuje i potem wybiera tych głównych zwycięzców a nie pokazuje sie tzw. "przegranych".
sinar pisze:Lista pytan wersja beta
Pytania skladaja sie z kilku blokow o roznym poziomie trudnosci.
Zasadniczo odpowiedz na kazde z pytan powinna sie miescic na 1 stronie formatu A4
Nie trzeba odpowiadac na pytania nie wiaze sie to z zadnymi konsekwencjami. Chociaz kto wie w przyszlym roku moze beda testy dna i oswiadczenia o wspolpracy ze sluzbami. A powaznie calkiem prawdopodobne ze trzeba bedzie odpowiedziec no odezwac sie przynajmniej zeby wziac udzial w konkursie.
Prosze odpowiadac albo za jednym razem albo w 2-3 zawartych blokach. W przeciwnym razie bedzie straszny balagan.Jezeli osoby z poza kandydatow chcialyby odpowiedziec maja taka potrzebe prosze bardzo.
Czesc A
Kwestionariusz taki wyborczy standard czyli groch z kapusta.
1.imie:
2.wiek:
3.plec:
4.wzrost:
5.zarost:
6.waga:
7.kolor wlosow:
8.kolor oczu:
9.miasto:
10.do WSR dojezdzam ... minut
11.w WSR od:
12.grupa/tryb/specjalizacja/specjalnosc/:
13.stan (moze byc cywilny alb swiadomosci):
14.hobby:
15.moim wzorem (idolem) jest:
16.moje magiczne miejsce:
17.moja strona startowa:
18.moje motto:
19.gdybym byl bogaty:
20.konkurs na Misie/Misia wygra:
21.lubie:
22.nie lubie:
23.jak w 5 minut zbawic swiat:
24.znak zodiaku
Czesc B
Pytania z forum (rozny poziom trudnosci)
1.Pytanie Sławka: czy nie uważacie, że tegoroczne nominacje były wyjątkowo celne i udane?
I żeby nikt nie zarzucał, że poprzestaliśmy tylko na tym prostym stwierdzeniu - chętnie je uzasadnię (szczególnie, że jest to stasunkowo łatwe).
Otóż wszystkich nominowanych wyróżnia i łączy ponadprzeciętna inteligencja, umiejetność trafnego i skutecznego ripostowania w dyskusjach, wyjątkowe poczucie humoru połączone z niezwykłą pogodą ducha odbieraną przez innych forumowiczów jako swoista sympatyczność, rozległa wiedza z wielu dziedzin oraz swoista łatwość jej przekazywania, a także umiejętność spontanicznego nawiązywania ciepłych relacji koleżeńskich i przyjacielskich zarówno w rzeczywistości wirtualnej, jak i - kto miał szczeście ich i tam poznać - w rzeczywistości realnej.
2.Pytanie Lenki:
"Może każdy z nich opowie coś o sobie,dlaczego wybrał taki nick jaki ma,avatar itp."
3.Pytanie Havoka:
The best shag You've ever had?
Czesc C
Z cyklu Ulubione
1.zespol muzyczny
2.wokalista
3.piosenka
4.plyta
5.reklama
***SPAM*** reklamowe
7.film
8.serial
9.rezyser
10.aktor
11.pora roku
12.kolor
13.pisarz
14.ksiazka
15.zwierzak
16.potrawa
17.znaki zodiaku
Czesc D
Skojarzenia
Do kazdej litery alfabetu dopisujemy skojarzenie najlepiej bez zastanawiania
A-
B-
C-
itd az do Z
No i co Pani 4 glosy dostala a nic o sobie nie napisala. Ja tu nie bede mowil na czyja prosbe w tym roku organizowalem Wybory ale prosze o troche wiecej entuzjazmu i zaangazowania. Bo ja juz zorganizowalem, zaglosowalem i w sumie to moge umyc rece i zostawic topik az zarosnie pajeczynka.Happy pisze:Ja ze wzgledu na zbyt napiety grafik tez nie mam kiedy sie zaglebic w te pytania, ale my assistance Matkia obiecala ze odpowie na nie!