hiehieheiheihei
będzie impreza 2 VII
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

-
Havoc
- Loża WSR

Jasne jasne a mi tu jeeeedzie Orientexpress (w tym momencie NPC wskazuje popularny gest wskazujacy neidowierzanie) Boshe fajne obslizle i zimne to jest oko wielkiel Kałamarnicy. To jest dopiero cos
Ale skoro nei istniejesz i twoich postow tak naprawde nie ma to moze i to forum jest wirtualne (damn zlapalem sie we wlasna pulapke myslowa[sic!]) i tak naprawde nei ma zadnej imprezy bo nigdy nei bylo podanego terminu i wogule i wogule....
przemawia do wyobrazni?... Wciaz nie? To polecam przeczytac jakas ksiazke science fiction one najlepiej pomagaja w rozwijaniu wyobrazni 
Ale skoro nei istniejesz i twoich postow tak naprawde nie ma to moze i to forum jest wirtualne (damn zlapalem sie we wlasna pulapke myslowa[sic!]) i tak naprawde nei ma zadnej imprezy bo nigdy nei bylo podanego terminu i wogule i wogule....
-
Wielkieoko
- Zaczyna działać

-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

reklama wydawnictw harlekina
a czytałas jakieś? bo widze, że jesteś ekspertką
; a jesli nie czytałaś, to dlaczego powtarzasz obiegowe opinie bez zapoznania się z klasyką hehe?
-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

target 50+ na dzieja marketingu
żartujesz havoku? przecież ja je pisuję, podszywając się pod zmyslone nazwiska macham wieczorami ten jakże ambitny i dochodowy gatunek; nigdy nie dotarły do ciebie żarty sw, ze mój target to panie po 50-ce?
-
Havoc
- Loża WSR

-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

władza - nieprzyjemny obowiązek - reklama swojskiego życia
dziwie sie, że ze szkolnych wlepek i wrzutów ścienno ławkowych nie polapales się, że jestem gejem - albo przynajmniej krypto gejem hehe - stąd ten gorący sprzeciw kiedyś przeciw wszelkim paradom - konspiracja stary, konspiracja; byłem już żydem, gejem, transwestytom, zboczeńcem, marsjaninem - to niestety domena zajmowanego stanowiska - czesto myślę z rozrzewnieniem jak chętnie bym się z wami zamienił - albo przynajmniej z sw, niechby ktoś inny był chłopcem do bicia
a ja bym sobie poswawolił - byłem niezły w organizowaniu oporu przeciw władzy