O co chodzi z happy i yarlan'em?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Tiaa....
Bo zaraz pęknę ze śmiechu! Jak mi się to skakanie przypomina! Ale ja nie tańczę bo znowu zobaczę coś na GG!
Hav pamiętasz chyba co!
Cytat ' I znowu Cię tylko..... bedzie...."
Hmmm!
To dziękuję ja sobie postoję i piwko będę wciągać przez słomkę.... Mam nadzieję, że i w tej czynności uda mi sie uniknąć dziwnych spojrzeń i komentarzy!
Bo zaraz pęknę ze śmiechu! Jak mi się to skakanie przypomina! Ale ja nie tańczę bo znowu zobaczę coś na GG!
Hav pamiętasz chyba co!
Hmmm!
To dziękuję ja sobie postoję i piwko będę wciągać przez słomkę.... Mam nadzieję, że i w tej czynności uda mi sie uniknąć dziwnych spojrzeń i komentarzy!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

No, ale moje poczucie obowiązku społecznego nie pozwala mi jednak na rozwiązanie tej tajnej organizacji! I dlatego przywracam ją do łask!
Musi ktoś strzec moralności, nawet jeśli to będą robić ludzie, którym na chwilę przydarzyło sie upaść na moralne dno
Tylko ci co nic nie robią nie popełniają błędów!
A poza tym ten upadek nie był aż taki straszny, żeby od razu organizację rozwiązywać!
Musi ktoś strzec moralności, nawet jeśli to będą robić ludzie, którym na chwilę przydarzyło sie upaść na moralne dno
Tylko ci co nic nie robią nie popełniają błędów!
A poza tym ten upadek nie był aż taki straszny, żeby od razu organizację rozwiązywać!
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
Happy
- Wyrocznia WSR

Wielkieoczy są niezjednywalne i nieprzekupne!!
Żaden, ale to żaden nawet największy urok osobisty nie jest w stanie ich przekupić!
Ale próbuj.......
Cały czas myślę co z Tobą zrobić, może dać Cię na Mata Hari?
Będziesz owijał sobie wokół palca Panie wucetowe?
No i co dziś? Moi czy robimy dziś spotkanie dotyczące jutrzejszej taktyki?
A klub niebezpieczny, dłuuuugi tunel, ciemny! Musimy wypożyczyć noktowizory..... Łomatko to nas jutro harówka czeka.....
To mamy całą noc na GG dziś!
Żaden, ale to żaden nawet największy urok osobisty nie jest w stanie ich przekupić!
Ale próbuj.......
Cały czas myślę co z Tobą zrobić, może dać Cię na Mata Hari?
Będziesz owijał sobie wokół palca Panie wucetowe?
No i co dziś? Moi czy robimy dziś spotkanie dotyczące jutrzejszej taktyki?
A klub niebezpieczny, dłuuuugi tunel, ciemny! Musimy wypożyczyć noktowizory..... Łomatko to nas jutro harówka czeka.....
To mamy całą noc na GG dziś!