Jakich kobiet sluchacie?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- WSR Guru
odp:sinar pisze:A mi szczegolnie podobaja sie 2 pierwsze punkty
PS. Kes mam tylko 3 pytania:
1 od kiedy to z Ciebie taki pantoflarz?
2 kiedy to sie stalo?
3 czyli to prawda co ludzie mowili zdradzasz radio Zet
1.Jestem bylem mam i wcale sie tego nei wstydze:)Dziwi mnei to ze wielu facetow takich jest ale sie nei przyznaje wrecz az wypiera swej prawdziwej ja:)Poza tym tak jak Daniec powiedzial facet jest On tez jest pantoflarzem w mniejszym lub wiekszym stopniu i jest z siebei dumny!!
2. hmm jakies 6 lat temu:)
3. Oczywiscie ze zdradzam osobiscie wole harcerska:)
-
- Ekspert
Kesonex.
Znów widze że forum dla Ciebie to tylko cyferki, cyferki i chcesz tylko nabijać sobie te cholerne posty? Ludzie to jakaś paranoja. Bo widze że każdy post jaki sie pojawi musi zawierać Twój komentarz nie zawsze zgodny z trescia poprzedniego posta. Wez zastanow sie co chcesz napisac i napisz to...bo to nie olimpiada!
Znów widze że forum dla Ciebie to tylko cyferki, cyferki i chcesz tylko nabijać sobie te cholerne posty? Ludzie to jakaś paranoja. Bo widze że każdy post jaki sie pojawi musi zawierać Twój komentarz nie zawsze zgodny z trescia poprzedniego posta. Wez zastanow sie co chcesz napisac i napisz to...bo to nie olimpiada!
-
- Loża WSR
Pogratulowalem Kesonexowi bo mi ktos kiedys tez pogratulowal Senq. Rowniez jestem przeciwny bezsensownemu nabijaniu postow. Niezaleznie czy to jest "buhahaha" czy "Agreed" czy inne. To moze takie prawnicze zboczenie ale dla mnie wazna jest intencja, zamiar ktora ktos sie kieruje. Czy to jest jakis feeback czy zwykle nabijanie to kazdy sam sprawiedliwie musi rozwazyc. A zmiane tematow tlumaczylbym w jego przypadku bardziej hm przepracowaniem. Nie oceniaj go tak surowo
-
- WSR Guru
Nie broncie mnie ani nie osadzajcie zle...
Gdyzbym chcial za kazdym razem cos napisac bylo by tego pewnie ze 2000 a wcale tak nei jest...
Nie wiem czemu i skad takie przemyslenia na moj temat ale wlasnei odbiegliscie od tematu i mowi sie o mnie:)
Senq czyzybys znowu mial do mnei pretensje??Czyzbym znowuz komus nadepnal na odcisk??
Co do gwiazdki jesli taka wola boska mozna mi ja zdjac, a tak naprawde wlasnie kiedys gratulowalem Sinarowi wiec on po przyjacielsku sie odwdzieczyl:)(Dzieki)
Ale nawet nie zauwazylem roznicy nadal jestem ten sam i wcale sie nei zmieniam a posty??To tylko posty mozna przyciac mi je wcale nei bede obrazony...
To ze jest ich tyle to moze fakt przepracowanie , caly czas tu zagladam czy to zle??Ze czlowiek interesuje sie tym co lubi??
Niech rzuci kamieniem ten kto jest bez winy
Gdyzbym chcial za kazdym razem cos napisac bylo by tego pewnie ze 2000 a wcale tak nei jest...
Nie wiem czemu i skad takie przemyslenia na moj temat ale wlasnei odbiegliscie od tematu i mowi sie o mnie:)
Senq czyzybys znowu mial do mnei pretensje??Czyzbym znowuz komus nadepnal na odcisk??
Co do gwiazdki jesli taka wola boska mozna mi ja zdjac, a tak naprawde wlasnie kiedys gratulowalem Sinarowi wiec on po przyjacielsku sie odwdzieczyl:)(Dzieki)
Ale nawet nie zauwazylem roznicy nadal jestem ten sam i wcale sie nei zmieniam a posty??To tylko posty mozna przyciac mi je wcale nei bede obrazony...
To ze jest ich tyle to moze fakt przepracowanie , caly czas tu zagladam czy to zle??Ze czlowiek interesuje sie tym co lubi??
Niech rzuci kamieniem ten kto jest bez winy

-
- Zadomowił(a) się
A ja nie ukrywam, że bardzo chciałbym mieć dużo postów, do końca roku kilka tysięcy. Ciekawe jakie tam gwiazdki i opisy później wyskakują
Ale marzy mi się tak zdobywać te posty udzielając się w ciekawych tematach i pisząc na temat. Wiecie co by się nam przydało?
NOWI LUDZIE NA FORUM.
Niby kilka się udziela, ale to takie nieśmiałe jakieś i zazwyczaj szybko uciekają
Mam nadzieję, że jak się zacznie we wrześniu to reklama forum będzie lepsza a sama treść forum atrakcyjniejsza.

Ale marzy mi się tak zdobywać te posty udzielając się w ciekawych tematach i pisząc na temat. Wiecie co by się nam przydało?
NOWI LUDZIE NA FORUM.
Niby kilka się udziela, ale to takie nieśmiałe jakieś i zazwyczaj szybko uciekają

Mam nadzieję, że jak się zacznie we wrześniu to reklama forum będzie lepsza a sama treść forum atrakcyjniejsza.
-
- Loża WSR
Artrosis przyznam jest bardzo ciekawy zwlaszcza te starsze plytki, ktore to zreszta lstoja na mojej polce juz troche czasu:) Choc zaznaczam iz stosowanie okreslenia 'gothic' do tego typu zespolow jest nie do konca w pelni trafne - bardziej trafne jest gothic metal
Nie zebym sie czepial ale wiekszosc gothow a zwlaszcza tych ortodoksyjnych powie to samo