Dis przetłumacz z polskiego na nasze bo nie wiem o co pytasz! I mogę w związku z tym udzielić błędnej/mylnej/nieprawdziwej/nierzetelnej informacji.dis pisze:i co zrobić ze zgłoszeniem się do wykładowcy z oceną ndst? co ogłosić wykładowcy?
Sesja egzaminacyjna po I semestrze 2005/2006 [grupy dzienne]
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
Re: Komunikacja Interpersonalna
I looooove youzielonyszerszen pisze:Wyniki z komunikacji interpersonalnej będą dostępne w sekretariacie około godziny 13.00.
Informacja otrzymana 5 minut temu po rozmowie z J.Kwiatkiem.

Happy to sie chyba nadaje do Love made in WSR bo Marcin jest zonaty

-
- Loża WSR
wpisy dziś u J.Falińskiego
Wpisy dzisiejsze i zaliczenia u J.Falińskiego odbędą się dopiero o godzinie 15.15 .
-
- Loża WSR
środa - wpisy i zaliczenia u p. T.Syrowatko
środa - wpisy i zaliczenia u p. T.Syrowatko z Analizy Przypadków Rynkowych odbędą się od godziny 9.00 a nie jak w planie od 8.30
-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
Ważny kominukat!
Jeśli np. przepisujecie sobie ocenę z indeksu z innej uczelni bądź zaliczacie w jakimś innym terminie niż Wasza grupa bądź ogólnie zdajecie sesję to pilnujcie tego, czy wykładowca wpisał Wam tę ocenę w cztery miejsca: ideks, kartę egzaminacyjną, protokół egzaminacyjny i dziennik.
Już miałam dwa przypadki kiedy to ktoś zdobył wpis gdzieś wcześniej i nie przypilnował wykładowcy a tu okazuje się, że w protokole nieklasyfikowany!
Jeśli np. przepisujecie sobie ocenę z indeksu z innej uczelni bądź zaliczacie w jakimś innym terminie niż Wasza grupa bądź ogólnie zdajecie sesję to pilnujcie tego, czy wykładowca wpisał Wam tę ocenę w cztery miejsca: ideks, kartę egzaminacyjną, protokół egzaminacyjny i dziennik.
Już miałam dwa przypadki kiedy to ktoś zdobył wpis gdzieś wcześniej i nie przypilnował wykładowcy a tu okazuje się, że w protokole nieklasyfikowany!