to juz?? dzizas...ale fajnie, ale jutro deszcz ma bycMagdusia pisze:ja też nie ale zycze wszystkim miłego LATA, które zaczyna sie o 14:27
Życzonka :)))
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

A ja składam najlepsze życzenia wszystkim Alicjom, które dziś świętują. No i oczywiście specjalne życzenia dla mojej córci Alusi!
A poza tym dziś wypada noc Kupały czyli noc świętojańska, czyli sobótka, czyli najkrótsza noc w roku... I wszystkie dziewczęta powinny dziś puścić wianek na wodę... i czekać który kawaler go złapie...
Oraz kto żyw w nogach powinien lecieć do lasu szukać kwiatu paproci, który daje szczęście a zakwita tylko na chwilę, tylko w tę jedną noc w roku!

A poza tym dziś wypada noc Kupały czyli noc świętojańska, czyli sobótka, czyli najkrótsza noc w roku... I wszystkie dziewczęta powinny dziś puścić wianek na wodę... i czekać który kawaler go złapie...
-
seize
- Loża WSR

... ogniska, tańce i kąpiele w wodzie ...
Dobra teraz moge być nawet i czepialski ale sobie pozwole :
Ps : a co do Dalenko narzekanie ze deszcze - burze sprzyjają zakwitaniu kwiatu paproci
Ps2 : A Mamusi wszystkiego najlepszego ale laurke sobie daruje tym razem

Happy Pon Cze 05, 2006 5:02 pm pisze:Nie. Teoretycznie jest w noc poprzedzającą, ale datą Nocy Świętojańskiej jest 24 czerwca. [...] panie czepialski...
Hehehehe - tej "spójności" nie moglem sobie darowacHappy pisze:A poza tym dziś wypada noc Kupały czyli noc świętojańska, czyli sobótka, czyli najkrótsza noc w roku...
Ps : a co do Dalenko narzekanie ze deszcze - burze sprzyjają zakwitaniu kwiatu paproci
Ps2 : A Mamusi wszystkiego najlepszego ale laurke sobie daruje tym razem
-
Happy
- Wyrocznia WSR

-
seize
- Loża WSR

Ależ myszko ja Ci sie w pewien sposob nie dziwie bo Noc św. Jana to w kalendarzu znajdziesz zwyczajowo 24 albo też i wogóle
Takie to już życie 
Hmm można by powiedzieć iż klimat klimatem a cykle Słońca cyklem Słońca
Czyli mam rozumiec ze jak tak dalej z klimatem pojdzie to bedzie ono w innym czasie również wchodzić w w zodiakalny gwiazdozbior Raka 
Hmm można by powiedzieć iż klimat klimatem a cykle Słońca cyklem Słońca
-
zielonyszerszen
- Loża WSR