Noc Reklamożerców 2009
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
[ytv]KwNG2z7QRBU[/ytv]
no reklamówkę zrobili że niewiadomo jaka biba będzie, a w realu połowa wyjdzie po 23.30 bo smuty będą ...
ktoś zakręcił się koło ewentualnej promocji Pizzy Hut?
20 listopada zbliża się dość szybko, więc ludziska którzy idą na Złote Tarasy powinni się zmówić w następnym tygodniu i kupić bilety ... ogłaszajcie ogłaszajcie ogłaszajcie ... (ja będę szedł na Ursynów, więc tam będę kupował dla dużej grupy bilety ze zniżką itp)
pamiętajcie żeby zrobić to w grupie conajmniej 10 osób - powinno Wam wyjść 10 zeta taniej na bilecie (co jest mocnym plusem przy cenie/jakości złotych tarasów)
póki co lista wygląda m/w tak:
Złote Tarasy:
pawlaczka
Tennetty
emka
Ursynów:
Paziu +1
Mtede
Maland
Ka$ka
samson
Depeszka (razem z większością póki co na Ursynów)
CzarnUla
Monika 870
Smierc*
agni
Ekiana +1
+niewiadomi
Magnus McKnee
bLu
dzejdzej
trysz
megejra
pixa +1
- potwierdzajcie czy to co napisałem prawda
- niewiadomi niech się zadeklarują czy/gdzie chcą
- piszcie czy/ile dodatkowych osób chcecie przyprowadzić
- jeśli wiecie że ktoś chce iść, a nie ma go tu na liście - kopnijcie go w dobrą stronę
- między 16stym a 22gim listopada kaskę pozbieram w WSRze na 27.list.
no reklamówkę zrobili że niewiadomo jaka biba będzie, a w realu połowa wyjdzie po 23.30 bo smuty będą ...
ktoś zakręcił się koło ewentualnej promocji Pizzy Hut?
20 listopada zbliża się dość szybko, więc ludziska którzy idą na Złote Tarasy powinni się zmówić w następnym tygodniu i kupić bilety ... ogłaszajcie ogłaszajcie ogłaszajcie ... (ja będę szedł na Ursynów, więc tam będę kupował dla dużej grupy bilety ze zniżką itp)
pamiętajcie żeby zrobić to w grupie conajmniej 10 osób - powinno Wam wyjść 10 zeta taniej na bilecie (co jest mocnym plusem przy cenie/jakości złotych tarasów)
póki co lista wygląda m/w tak:
Złote Tarasy:
pawlaczka
Tennetty
emka
Ursynów:
Paziu +1
Mtede
Maland
Ka$ka
samson
Depeszka (razem z większością póki co na Ursynów)
CzarnUla
Monika 870
Smierc*
agni
Ekiana +1
+niewiadomi
Magnus McKnee
bLu
dzejdzej
trysz
megejra
pixa +1
- potwierdzajcie czy to co napisałem prawda
- niewiadomi niech się zadeklarują czy/gdzie chcą
- piszcie czy/ile dodatkowych osób chcecie przyprowadzić
- jeśli wiecie że ktoś chce iść, a nie ma go tu na liście - kopnijcie go w dobrą stronę
- między 16stym a 22gim listopada kaskę pozbieram w WSRze na 27.list.
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zaczyna działać
Nie wiem, w nadchodzącym tygodniu wyjaśni się jak z kasą stoję, bo 200zł to nie dużo, ale z racji przeprowadzki, konieczności zakupienia rzeczy niezbędnych i dokonania różnych opłat, może się okazać że mi nie syknie.maland pisze:to znaczy ze nie jedziesz na plener? Bo termin juz padl - 28-29 listopadaAvallar pisze:Ja na dziś dopisuję + 2 osoby na ursynów ze mną, zapewne się powiększy ta ilość.
Jeszcze tydzień na decyzję mam.
-
- Zawsze coś napisze
ja sie tez jeszcze zastanawiam, najgorsze ze za tydzien trzeba zdecydowac i wplacic kase, a mi sie moze wyjazd "odwolac" nawet 26go :/
no nic, moze wtedy ktos odkupi miejsce na ostatnia chwile, ale mam nadzieje ze wszystko wyjdzie, tylko cos sie ludzie krusza..
najpierw wszyscy chceli, a teraz sie lamia.
no nic, moze wtedy ktos odkupi miejsce na ostatnia chwile, ale mam nadzieje ze wszystko wyjdzie, tylko cos sie ludzie krusza..
najpierw wszyscy chceli, a teraz sie lamia.
-
- Ekspert